На пазар във Варна - 46

• 70 602
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
С какаово масло си мажех корема като бременна. Купух си го от аптека.

# 331
  • Варна
Здравейте,в ДМ има ли базови и етерични масла,а ако няма,то къде мога да намеря?Искам да си купя кокосово и какаово масло,може и някое друго.
Благодаря предварително! Hug
По скоро в някой био магазин от сорта на био-зелен, балев био маркет и прочие. Иначе етерични има и в Елитис доста, по аптеките също.

Значи в Елитис има масла!? Не съм забелязала Sad Embarassed

# 332
  • Deutschland/HE
Здравейте,в ДМ има ли базови и етерични масла,а ако няма,то къде мога да намеря?Искам да си купя кокосово и какаово масло,може и някое друго.

Какаово масло съм купувала от една малка аптека, срещу Галерия Графити е, с две-три стълбички. Мисля, че има и кокосово масло там.

# 333
  • In transit
По скоро в някой био магазин от сорта на био-зелен, балев био маркет и прочие. Иначе етерични има и в Елитис доста, по аптеките също.

Значи в Елитис има масла!? Не съм забелязала Sad Embarassed
В този на Чаталджа са точно преди касите на изхода.

# 334
  • Варна
Здравейте, знаете ли къде във Варна се продава дамско бельо SieLei?
Купувала съм сутиени от магазин в Гранд Мол. Мисля беше Pompea.

# 335
  • Варна
Не ти препоръчвам да купуваш етерични от такива места, т.к. продават евтини и не толкова качествени и тогава се губи ефекта на етеричните масла. Не знам на теб за какво ти трябва, но и аз ползвам тази комбинация с основни  (шарлан или сусамово олио) и етерични като вземам на Пранаром. Те са професионални и според мен си заслужава цената. Ако те устройват интернет магазини има и тема за маслата, в която доста се споделя от кой магазин кои стават, но мнението за продаващите се марки в дрогериите е едно-отрицателно.

# 336
От Окр. Б-ца до Майчин дом хваща ли се нещо? newsm78

# 337
  • Варна
№13. От спиркта срещу градинката непосредствено над "малкото Пикадили" до Електрон и от там пеша.

# 338
  • Варна
Не ти препоръчвам да купуваш етерични от такива места, т.к. продават евтини и не толкова качествени и тогава се губи ефекта на етеричните масла. Не знам на теб за какво ти трябва, но и аз ползвам тази комбинация с основни  (шарлан или сусамово олио) и етерични като вземам на Пранаром. Те са професионални и според мен си заслужава цената. Ако те устройват интернет магазини има и тема за маслата, в която доста се споделя от кой магазин кои стават, но мнението за продаващите се марки в дрогериите е едно-отрицателно.

Купих си какаово,кокосова и бадемово масло от аптеката.Двете са на Икаров, а какаовото е на Rivana.Направих си домашен крем за тяло.
Благодаря! bouquet

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 14:07 от ainshtain02

# 339
  • Варна
Написаното от мен е за етеричните, а не за основните.

# 340
  • Варна
Написаното от мен е за етеричните, а не за основните.
Ще го имам в предвид! Знам я темата за маслата  Heart Eyes Simple Smile

# 341
  • Варна
В кой Кауфланд беше Юлинел, до мола ли? В единия е Дилайт, така не ги запомних кой къде е. Благодаря предварително!

# 342
№13. От спиркта срещу градинката непосредствено над "малкото Пикадили" до Електрон и от там пеша.
Благодаря ! bouquet

# 343
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В кой Кауфланд беше Юлинел, до мола ли? В единия е Дилайт, така не ги запомних кой къде е. Благодаря предварително!
Няма вече Лагард.

# 344
Къде няма Лагард, в Кауфланд ли?
В този до Варна мол е Юлинел, не знам в кой има Дилайт.

Общи условия

Активация на акаунт