На пазар във Варна - 46

• 70 611
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Дилайта е горе в Кауфланд Възраждане.

# 346
  • Варна
И във Владиславово има Дилайт ☺️

# 347
  • Варна
Мерси, за Юлинел ме интересуваше.  Simple Smile

# 348
  • ВАРНА
Не е много по темата,но приключи ли ремонта на Аспаруховия мост?Мисля да поканя гости и да ходим на плаж на Камчия,но как е движението натам?

# 349
Не е много по темата,но приключи ли ремонта на Аспаруховия мост?Мисля да поканя гости и да ходим на плаж на Камчия,но как е движението натам?

Пуснаха го, да.Спокойно е вече.

# 350
  • Варна
Здравейте, знаете ли къде във Варна се продава дамско бельо SieLei?
Купувала съм сутиени от магазин в Гранд Мол. Мисля беше Pompea.

В магазини Belle май се казват, до образцов дом и на княз борис близо до макдоналдс също имат. Последно ходих там за Liska, имаха и Sielei. Преди години си бях купувала и от едно магазинче до сп. Патриарха на Владислав. На него пише че е за българско бельо, но имаха и тази марка.

# 351
Здравейте,
някой да знае къде има хубави ТВ модули / поставка за ТВ/ на добри цени? В мебелната палата гледах, нямаше нито един, който да ми хареса.

# 352
  • Варна
В икеа има интересни и на що годе по поносими цени разгледай в сайта има си раздел за това в асортимента ☺️

# 353
  • Варна
Явор също имат някои читави мебели.

# 354
  • Варна

В Явор всичко е едно и също.Колкото пъти отида,толкова пъти се обеждавам.Не зареждат нищо ново и по-различно  #2gunfire Crossing Arms
В Икеа мисля,че има повече разнообразие!

# 355
  • In transit
Къде във Варна мога да видя/купя куфари на Gabol?

# 356
Здравейте, къде във Варна има голямо разнообразие на раници? Търся нещо с ортопедичен гръб и леко, около 1 кг  bouquet

# 357
  • Варна
Това е интересно но незнам има ли такива раници Ортопедични по 1кг
Според мен всички са над 2-3-4кг самите раници
Моля споделете че и на мен ми е интересно ☺️

# 358
За ученически ли става дума? Нали на Херлитц са точно по един килограм? Но не зная какъв им е гърба, не знам какво е ортопедичен гръб.

# 359
Нещо не мога да добавя снимка, но общо взето ортопедичен/анатомичен гръб е подплатен и следва извивките на гръбначния стълб. Херлиц имат точно такива гърбове раниците. Ученическа раница търся и да повечето са около 1 кг, но има и по-леки. Аз само търся книжарница/магазин по-добре зареден  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт