На пазар във Варна - 46

• 70 702
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Коментирали сме го много пъти- Ориндж, Августа, Скайл Екс, Метро. Онлайн от чужбина също- главно амазон.

# 361
Августа съществува ли още някъде? Тя беше под НОИ, нали? Но миналата година я затвориха или по- миналата, даже. Част от нея се пренесе на Преслав, но и от там затвориха. Сега къде е?

# 362
  • Варна
Имаха под ВиК, онлайн са доста добре заредени. Явно имат някъде база/склад.

# 363
  • Варна
Случайно някой да продава вратовръзка, която е част от униформата на Пета езикова гимназия? Simple Smile

# 364
Здравейте, бихте ли  препоръчали добър невролог за възрастен във Варна?

# 365
Д-р Павел Златев - Св.Клементина/Градска болница/. Запазва се час на регистратура и в деня на прегледа пак през Регистратура се минава, където се плаща потреб.такса.

# 366
Д-р Павел Златев - Св.Клементина/Градска болница/. Запазва се час на регистратура и в деня на прегледа пак през Регистратура се минава, където се плаща потреб.такса.

Много благодаря!  Hug

# 367
Да сте смяняли скоро входната врата на жилищния си блок? Simple Smile Ще се радвам да ме ориентирате за фирма, която произвежда хубави врати- метални или от алуминиева дограма с пощенски кутии Simple Smile

# 368
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Предложения за плажни хавлии от къде.Нашите вече не приличат на нищо, та искам да взема една-две.

# 369
  • Варна
В Джъмбо има плажни хавлии.

# 370
Ориентирайте ме , къде да търся слънчеви очила  newsm78 , държа да не давам повече от 100 лв , ако може по Цар Освободител , Чаталджа , моловете .

# 371
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Нашите хавлии за плаж са от Кауфланд на Яна. Втора година ги ползвам и съм доволна.

# 372
В Джъмбо има плажни хавлии.
Плажните хавлии от Метро са качествени, но не съм ходила скоро и не знам има ли избор в момента.

# 373
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря за идеите!

# 374
  • In transit
Някой да знае какво се случва с козметичен център Ефекто? От два дни звъня и никой не вдига. Да не са я отпуска или да са фалирали?

Общи условия

Активация на акаунт