На пазар във Варна - 46

• 70 017
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
препоръчайте фризьор за официална прическа в района на центъра, окръжна или колхозния, лятно и зимно кино тракия. или ми дайте линк към такава тема, че нещо не мога да открия  Blush
Поля, салон Енигма, на ъгъла на Цар Асен и ген.Цимерман

А за Биодерма - аптеката точно на Червения

# 76
  • Варна
Да сте срещали Биодерма /мицеларна вода, но не само/ на промоция?
В аптека Марешки на Владислав две мицеларни води за 29лв. Мисля, че същата беше промоцията в аптеката на ъгъла на Генерал Колев и Цар Освободител

# 77
Благодаря! Някой ако иска да си разделим, може да ми пише. Не че в противен случай няма да си оставя и двете.  Simple Smile

# 78
Искам да си сменя щорите ( вертикални). Къде са най- добрите цени?

# 79
Ние навсякъде сме с Гершман, доволна съм много. Камакс също са читави.

# 80
Преди около година четох в темата отзив за мивки гранитогрес/мисля , че такива бяха/на гръцка фирма на много изгодна цена - около 300 на фона на конкурентните фирми, предлагащи цени около 600 лв.  Ако се сещате....подсетете ме за името на фирмата.

# 81
Sanitec, моята е такава, изключително съм доволна. Тази е моята: http://www.sanitec.bg/basin.html?code=331
Има от гранит, гранит и метал, гранит и полиестер. Препоръчвам!

# 82
  • Варна
Момичета, трябва ми майстор за врати  Tired Имаме нови врати, но са поставени отвратително...искам някой да погледне и да каже дали може да се коригира. Нови врати нямаме възможност сега да слагаме. Тези са нови де, но са гадни врати и са сложени лошо  Rolling Eyes

# 83
Боя за коса IGORA Royal на Schwarzkopf търся  Praynig

# 84
Здравейте,
Знаете ли къде, освен в Пикадили Парк, има магазин на Nike? Благодаря  Simple Smile

# 85
В Гранд Мол има; също отделни артикули би трябвало да има в спортни магазини от рода на Темпо Спорт, Интерспорт, Спортвижън.

И един въпрос: Лаборатория SeaLab в Марешки читава ли е?

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 10:43 от Saudadе

# 86
Боя за коса IGORA Royal на Schwarzkopf търся  Praynig
И аз я търся, но никой не знае къде я има...

# 87
  • Варна
Виждали ли сте течна глюкоза и лактоза?
В аптеките не продават.
В Дрога имат само глюкоза на прах.

# 88
  • Варна
Откъде си купувате тенджери? Имам нужда от по-голяма, към 7 л. и предпочитам да е по-висока и една по-малка, към 3-4 л. Дават ми се по 30 до 70 лв за тенджера, но искам по-качествена. Сигурно 100 пъти съм виждала по хипермаркетите промоции с точки на тенджери и тигани и не съм обръщала внимание. Сега има ли някъде такава?

# 89
  • Варна
Виждали ли сте течна глюкоза и лактоза?
В аптеките не продават.
В Дрога имат само глюкоза на прах.
ТечнА глюкоза има е кауфланд до захарта около 2и нещо е бурканчето

Общи условия

Активация на акаунт