На пазар във Варна - 46

• 70 849
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Двете, които и аз имах нещастие да опитам също бяха фототорти със сметана.
На Катерина как са тортите откъм продукти? Прекалено ниска цена държи спрямо пазара и имам чувство, че има нещо гнило в това.

# 466
  • Варна
Да, и трябва да поръчаш три месеца предварително и тя все една крива по телефона. Не, мерси! Не е единствена и незаменима.

# 467
  • Варна
За кривотата-да. Един път се опитах да поръчам от нея да видя що за торти са, но така и не можа да определи удобното за нея време за резервиране на дата дори и след 3 разговора и това ни беше комуникацията, но наистина ми е странна цената й и ми е интересно какви са и тортите, въпреки че всеки има различен вкус и критерии за хубаво и лошо.

# 468
  • In transit
Вчера не успях да мина, но днес отидох. Нямаше я жената, но разбрах, че имало някаква кампания и почти всички картини били изкупени. Сега била у тях и рисувала нови. Намерих телефона на дъщеря и, ако искаш да се свържеш с нея и да се разберете, защото тя щяла да ходи тия дни там да продава каквото е останало. Тел. е: 0898259907 Румяна се казва.

# 469
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да, и трябва да поръчаш три месеца предварително и тя все една крива по телефона. Не, мерси! Не е единствена и незаменима.
Това за трите месеца не сте права. Още миналата година май месец исках да запиша торта за кристална юли и тя ми отказа. Каза, че вече прави медец за месец записванията. Така и стана, отидох началото на юни  и нямах проблем. Тази година по същия начин направих. Избягала да записва по-рано защото доста хора се отказвали. Всеки сам си преценява как да работи. Качеството не е съмнително. Много лесно може да отидете и да си закупите нещо от хладилника витрина за да добиете представа за вкусовите качества. Работи със два вида платки и три вида к крем. За цена от 2,50лв.на парче не можеш да очакваш летищата торта отвътре, но всяко година нашите гости много харесват тортата на детето. Аз все им казвам, че то така всяка година е същата, но отгоре винаги е различна.Всички са във възторг, като я видят. И тази година двете със дъщеря ми решихме как ще изглежда, принтера снимки и Катето се справи на ниво. След, като детето каза уаууу и реши да я опитва още в магазина какво повече да искам. Аз съм доволна. Сега е започнала да прави два вида нови торти. Ние поръчахме Шоколадовото изкушение за вкъщи, но още не сме я опитали. Просто отгоре има доста украса от типа на бисквитки Орео,парчета шоколад, киндер буено, шоколадово яйце и пр.

# 470
  • Варна
Разбира се, че уважавам и вашето мнение и няма да споря.
След еднократна комуникация с нея, след която затворих изненадана и леко ядосана телефона, реших, че за мен вариант за поръчка от там не съществува и точка. Това бе преди три-четири години, но така ще е и занапред. Вие си правите вашия избор след като сте доволни Simple Smile Както и останалите.

# 471
Здравейте ,аз днес бях при торти Милена ,за жалост не правят фигурки и ми предложиха да поръчам фигура от друго място и с торта от тях ,което също е вариант , сега търся къде да ми направят фигурата Grinning

# 472
Честито и успех в търсенето.

# 473
  • Варна
Тортите на Катерина Костадинова са добри за цената. А доколкото до лицето с което сте говорили по телефона, това не е самата Катя, а една работничка - много дръпнат човек дори и като съм говорила с нея на място в магазинчето. Последните пъти обаче като съм ходила не съм я засичала Simple Smile Сега обаче са във ваканция, да знаете!

# 474
Здравейте! Знае ли някой къде във Варна мога да намеря парфюми на Бенетон?

# 475
Като сме на вълна сладкарници и торти , къде мога да ям медена торта ? Simple Smile
Страшно очарована останах на една сватба , а не очаквай кой знае какво , след като разбрах , че е медена .
За съжаление не знам от къде са я поръчали . Sad

# 476
Френска селска е с медени блатове или Медовик. По различни начини я правят, в доста сладкарници я има. В сладкарницата на Преслав, долу, под Берьозка, примерно, има. Аз я харесвам тяхната.

# 477
  • Варна
В Неделя има медена торта.
Мисля, че и в Мармалад има.

# 478
  • Варна
Една рускиня, украинка е май...не е важно... прави хубави торти, има и Медовик, и Наполеон, и бутикови изработва по поръчка, доста е търсена. Има фейсбук tortikoff

# 479
И аз си вземала от на рускинята тортата Медовик, много е хубава. Ако пък и решиш сама да си я направиш става много бързо. В Берьозка продават блатове,само си правиш крема от сметана и цедено мляко и си готова. Повече се бавя аз при наръсването отгоре .Не повече от 20мин.ще ти отнеме.

Общи условия

Активация на акаунт