На пазар във Варна - 46

• 70 850
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Шихо има няколко около мен. И там ще проверя.

# 451
Благодаря ви много момичета за мненията , някой да е поръчвал случайно от сладкарница Милена ,намирала се е до Гранд мол ?

# 452
   Аз не съм поръчвала, защото ми е далеч и не ползвам кола.... но пък на работа имахме юбиляри и рожденици, които точно оттам донесоха петифури, торти и еклери. Еклерите и тортите бяха превъзходни. Петифурите вкусни. Това не е само мое мнение, всичко бързо се изяде. Някои взимаха по няколко броя от всичко.
  Знам, че трябвало предварително да поръчаш, нямало просто така за продажба в момента.

# 453
   Аз не съм поръчвала, защото ми е далеч и не ползвам кола.... но пък на работа имахме юбиляри и рожденици, които точно оттам донесоха петифури, торти и еклери. Еклерите и тортите бяха превъзходни. Петифурите вкусни. Това не е само мое мнение, всичко бързо се изяде. Някои взимаха по няколко броя от всичко.
  Знам, че трябвало предварително да поръчаш, нямало просто така за продажба в момента.

Поръчка съм правила само веднъж и нямаше проблем всичко беше така както го искахме, но от това което имат взимаме постоянно и за мен няма по-вкусни и  пресни торти и пасти.
Писала съм и друг път за тази сладкарница, вече като рекламен агент звуча.
Само уточнете добре тортата и обсъдете внимателно всичко, защото имам колежка, която поръча кръгла торта , а получи правоъгълна.
Верно много вкусна, но не това което очакваше.JoyJoyJoy

# 454
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря ви много момичета за мненията , някой да е поръчвал случайно от сладкарница Милена ,намирала се е до Гранд мол ?

Наистина са им хубави нещата.ММ ми беше вземал торта от там.Аз съм купувала често сладки неща на парче в сладкарницата на място.Постоянно някой идва и изнася поръчани еклери и петифури с тавите.
В събота взех торта от Юлинел и после сто пъти съжалих, че не се сетих за Милена да поръчам там.

# 455
  • Варна
Брех, тази Милена как не съм я надушила досега. Т.е. мяркала съм я, но само толкова. Ще я прослушам в скоро време.

# 456
  • Варна
Да, за еклерите им се носят легенди като едни от най-вкусните в града. Друго оттам не съм консумирала.

# 457
  • Варна
Кръгла картонена кутия и в Ракхива и в магазинчетата за арт материали около подлеза на хали Шипка.

# 458
Търся хартиени торби за прохосмукачка Karcher. Мога да си ги купя от техния магазин, но предполагах, че мога да купя аналог на по изгодна цена от някъде другаде, но от къде?

# 459
Покрай другите си занимания и вълнения напоследък, съм забравила колко сте полезни Flowers Bouquet

# 460
  • Варна
В Cba, в шихо има торби за прахосмукачки (различни са на двете места), даже са с книжка с марки и модели прахосмукачки по азбучен ред, може да провериш дали го има конкретния модел.

# 461
  • Варна
За еклерите на Милена наистина се носят легенди, но така и не ги опитах след два рождени дни с торти от тях, които за мен бяха ужасни. Имах чувството, че ям захар с лъжица от буркана и не усещах нищо друго като вкус в устата си.

# 462
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За еклерите на Милена се носят легенди, но откъм торти със фигурки хич ги няма. Навсякъде, където съм яла от техните торти по РД са винаги фототорта
Чак пък такова съвпадение???

# 463
  • Варна
В сладкарница Милена мисля, че не предлагат торти с фондан и фигурки.

# 464
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте , къде във Варна могат да ми направят красива торта с определена фигура на сносна цена , намерих една дама ,която ми иска 5 лв на парче ,но ми се иска да потърся още ?
Именно,че въпросния цех няма да и свършат работа.Пробвай при Катерина Костадинова.Цената на парче е 2,50лв. независимо колко фигурки искаш.Може и по твой проект.Относно фигурките е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт