На пазар във Варна - 46

• 70 865
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Какви развлечения ще препоръчате за малките гости на Варна? Кои са актуалните детски кътове/центрове? Или нещо за по-големите деца. Аквариума, делфинариума и зоокъта сме ги посещавали многократно.
В града- в момента експозицията на динозаври около Пантеона, животните в Природонаучния музей в близост също, Фанагория в кв. Аспарухово. Извън града- Аквапарка в Албена, Хепи Ленд след Камчия.

# 436
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За Хепи Ленда до Камчия съм с негативно мнение. Не си заслужава парите изобщо.

# 437
Детския кът до езерото с водните колела - доста въртележки, влакчета и подобни има, както и самите лодки и водни колела в езерото.
Аквариума е много зле, според мен няма смисъл, макар че малките деца го харесват, защото нищо не разбират.
Ролбата работи тази година е ремонтирана.

# 438
Здравейте момичета, може ли да ми кажете Stones & Tifany един магазин ли имат във Варна ?
Благодаря

# 439
  • Варна
Здравейте момичета, може ли да ми кажете Stones & Tifany един магазин ли имат във Варна ?
Благодаря
Имат един на Княз Борис и май един в Гранд мол.

# 440
  • Варна
Откъде мога да купя кръгла картонена кутия, около 25 см в диаметър?

# 441
Здравейте , къде във Варна могат да ми направят красива торта с определена фигура на сносна цена , намерих една дама ,която ми иска 5 лв на парче ,но ми се иска да потърся още ?

# 442
Mikkey, благодаря много!

# 443
  • Варна
Здравейте , къде във Варна могат да ми направят красива торта с определена фигура на сносна цена , намерих една дама ,която ми иска 5 лв на парче ,но ми се иска да потърся още ?
Зад Стоматологията, на ул. Драгоман, има една малка сладкарничка Брера. Майсторски торти правят, но трябва да провериш за цени.

# 444
За добре изработена фигурка по- малко от 5лв на парче няма да има, даже по 6лв искат.

# 445
  • Варна
В темата за детски торти във Варна можете да намерите много предложения. Но цените са около 4-5 лв на парче и нагоре.
http://oldm.bg-mamma.com/index.php?topic=433430.585%20?%3E

# 446
Откъде мога да купя кръгла картонена кутия, около 25 см в диаметър?

Бях мярнала някакви кръгли кутии в магазина към този сайт: http://gretasart.com. Намира се между спирките на Чаталджа и Червения площад, на реда с  дюнерите, закуските, но по близо до Чаталджа.
В Джъмбо дали няма!?

# 447
  • Варна
Изобщо нямам път към Джъмбо, много ми е далеч... Ще проверя в този магазин.

# 448
  • гр.Варна
Изобщо нямам път към Джъмбо, много ми е далеч... Ще проверя в този магазин.
В магазини Шихо има картонени кутии. Peace

# 449
В магазини Шихо даже трябва да е по-изгодно. И мисля, че има Шихо на спирката на тролея и 20 номер.

Общи условия

Активация на акаунт