На пазар във Варна - 46

• 70 816
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Под липата
😕
Това е мнооого неприятно.Т.е. пътуването ми до и от работа, става невъзможно по обичайния начин и време.

# 421
  • Варна
Franceska, благодаря!
С този концерт... и аз съм в потрес. Добре правят кефа на хиляди хора, но трябва ли е да е за сметка на други. Ще затворят главни пътни артерии на града и ще побърквате пак хиляди хора.
Плажа някой знае ли до къде е затворен? Интересуват ме заведенията, че остава и да слезем да пием кафе и да ни върнат.

# 422
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Алеята ат Аквариума надолу ще бъде затворена. Не обърнах внимание вчера надясно дали има огради защото отиваме към басейна.

# 423
  • Варна
Оградите почват от алеята под оградата на Военноморския музей, само Дръзки не беше заграден вчера. На междинната алея под него са разположени химическите тоалетни. Всички тревни площи са с огради, предполагам пияния и надрусан човекопоток да не се облекчава там.

Последна редакция: сб, 15 юли 2017, 12:05 от flufi

# 424
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Оградено е от спирката на автобуса до Аквариума. Даже по музея има на две места стъпала и те са заградени. Има поставена врата, която ще бъде затворена. Горките заведения, може би ще са достъпни само по пясък.

# 425
Заградено е до под Слънчевия часовник. Там е вход 1, вход 2 е до минералната вода. И чак до Морска гара. Заведенията не работят - нямат право. Организаторите си продават само, Туборг е спонсор. И от към морето е завардено, толква полиция не бях виждала.

# 426
  • Варна
В 10:30ч не ни пуснаха през заветния вход 2 да слезем на плажа да пием кафе. Потресена съм! Да стоя уикенда вкъщи, защото МТВ правят концерти ли?!... Заведенията иначе си работят или поне някои, но явно са за богопомазани или в случая присъстващи на концерта.
Старша организация... няма що!
И на тези частници по плажа как наложиха да не работят с клиентите си не знам. Връщаха и плажуващи. Точно както pina е писала-свободния достъп до незаградените плажове е по море.

# 427
Къде да търся чанта с прехлупваща се горна част , тип клъч /плик. Не искам да е като портмоне , но и пазарски размер не ме устройва. 
Да сте срещали някъде ?

# 428
  • Варна
В Естил в мол Варна, имат разнообразие. На Владислав до Дафне има много чанти. На Пюскюлиев в долната част, малко над ЦКБ също мисля съм виждала подобен тип.

# 429
Благодаря ,ще потърся още утре .
А в H&M има ли чанти въобще , защото в онлайн магазина видях готини? Но не ми е правило впечатление дали предлагат...

# 430
  • In transit
Има, до касите стоят. Не съм сигурна обаче дали ще има всички модели, които си гледала в сайта.

# 431
Здравейте! Търся една възрастна жена,продава картини и събира средства за болен. Миналата година я засякохме на Константин и Елена. Във ФБ намерих, че стои на спирката на пазар Чаталджа. Някой ако се сеща къде да я открия в някой от следващите 5 дни. Благодаря!

# 432
  • Варна
Да ми препоръчате добър gsm сервиз. Ако работят и бързо, че на последния му трябваха 2 дни само да кажат какво ще се прави, след това ремонта и т.н

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 17:16 от julisa

# 433
  • In transit
Здравейте! Търся една възрастна жена,продава картини и събира средства за болен. Миналата година я засякохме на Константин и Елена. Във ФБ намерих, че стои на спирката на пазар Чаталджа. Някой ако се сеща къде да я открия в някой от следващите 5 дни. Благодаря!

Не е на спирката, а малко по-нагоре на ъгъла точно над ДСК. Обикновено през седмицата е там всеки ден, ако я засека утре ще ти пиша.

# 434
Какви развлечения ще препоръчате за малките гости на Варна? Кои са актуалните детски кътове/центрове? Или нещо за по-големите деца. Аквариума, делфинариума и зоокъта сме ги посещавали многократно.

Общи условия

Активация на акаунт