На пазар във Варна - 46

• 70 811
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Някой да има скорошни отзиви за добър гастроентеролог за възрастен? Предпочитам да работи и в отделение, защото е много вероятно да поиска повтаряне на изследвания и съответно да е там, т.к. вече имахме случай с лекар само на кабинет, който излезе с номера, че не вярвял на изследвания в определена болница и не можел
на 100% да каже така ли е или не. При евентуален прием искам лекаря назначил всичко да следи нещата в момента, в който се случват.

Старата версия на форума не може да се използва при мобилната.

# 406
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Района на басейна и пристанището ще е затворен заради МTV концерта.

Уестърн Юнион на 27 юли офисчето е супер.

Кожен лекар- доктор Тинова в ДКЦ5.
Още от петък ли?Къде видяхте това инфо?

# 407
  • Варна
Днес бяхме на басейн Приморски, в късния следобяд тъкмо разлепяха съобщения, че басейнът няма да работи събота и неделя. От паркинга на пристанището още нямаха нареждания, но най-вероятно от петък вечер ще затворят за движение от светофара надолу. Не знам как ще е достъпът до заведенията. Сигурно, както винаги "отбрани" персони ще бъдат допускани и с коли до Морска гара.

# 408
Това,че басейна няма да работи в събота е залепено от две седмици поне,но днес и аз видях,че и в неделя няма да работи.Ние сме всеки ден там,но общо взето паркинга нямат практика да предупреждават кога няма да работят.Аз досега не съм виждала съобщения от тяхна страна,винаги са ме изненадвали и все се чудя какви гимнастики да правя.Българска работа.

# 409
  • Варна
Абсолютно! И ние сме почти всеки ден в района, активно ползвам паркинга и самия бул. Приморски. Редно беше да съобщят официално няколко дни предварително. Друг е въпросът, че не му е там мястото на събитието, според мен. Има други широки свободни терени.

# 410
Точно като ограждаха плажа бях там и организаторите казаха, че ще е затворен до 18-ти. Предполагам, че пътя и басейна ще ги освободят по-рано. Peace

# 411
И аз съм силно възмутена от това парти, както и организацията му. Ние живеем в района и тръпна в очакване ще можем ли да спим или няма да можем. И изобщо как ще издържим да отмине.

# 412
  • Варна
Партито е през деня, от 12.00 часа. Чак до посреднощ ли ще продължи?

# 413
  • Варна
Би трябвало да е с продължителност поне 12 часа, по принцип партитата са до към ранните часове на сутринта. Обявено е 15-16 юли.

# 414
Да, не е просто през деня. Първоначално бяха казали едно пълно денонощие, 24 часа без да спират, но сега за по- малко часове става дума вече, май...

# 415
  • In transit
Синът ми каза, че ще продължи до 00 часа. Т.е ще е 12 часа.

# 416
Във фейса мернах някой от варненските сайтове информация за кои улици ще бъдат затворени за уикенда.

# 417
И аз живея в района, но сме се изнесли за двата дена предвидливо  Wink Затворени за движение ще са бая улици до 02 часа на 16 юли.

Гастро с две ръце за доктор Янков.В сити клиник, в онкото в Аспарухово и  в нашата ДКЦ 5 работи.

# 418
И почти от сутринта. Прочетох и аз, ние оставаме блокирани между всички затворени улици. С кола няма да можем да мърдаме, не знам вече дали и пеша ще ни разрешат. Чак, пък толкова......................................... Аз също обмислях да отидем някъде за два дни, но не можем, мъжа ми има работни ангажименти. Ако успее да излезе от къщи. И това нещо всяка година!

# 419
  • На ръба..
Ето кои улици затварят:   ooooh!
Във връзка с провеждане на концерт на MTV Presents Varna Beach ще бъде преустановено движението на автомобили по ул.„Вълноломна“ от 6:00ч. на 15-ти юли до приключване на мероприятието (около 04:00ч.) на 16-ти юли

От 11ч. на 15-ти юли на до около 02.00 ч. на 16-ти юли ще бъде преустановено движението на пътно-превозни средства и по бул. „Приморски“ – от кръговото на пл. „Славейков“ (Гаров площад) до кръстовището с ул. „Михаил Колони“; ул. „Сан Стефано“ – от кръстовището с ул. „Преслав“, до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. Граф Игнатиев“ – от кръстовището с ул. „Княз Дондуков“ до кръстовището с бул. „Приморски“; ул. „Св. Климент“ – от кръстовището с ул. „Княз Александър Батенберг“, по посока пл. „Екзарх Йосиф“ (Шишковата градинка).

При промяна на пътно-транспортната обстановка и възникване на необходимост може да се преустанови движението на ППС по бул.„Цар Освободител“ от кръстовището с бул.„Княз Борис I“ до кръстовището с бул.„Приморски“.

Общи условия

Активация на акаунт