На пазар във Варна - 46

• 70 783
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Дюкре има в Марешки, за другата марка не знам. Аз се оправих с Дюкре след раждането...
Старата визия можеш да връщаш за сега (не съм разглеждала как, но може), но няма да е за дълго. Tired Face

# 391
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Още едно питане- в кои аптеки има заредени сериите Фито и Дюкре? Пресуших си скалпа и имам нужда от медицинска серия. Отзиви някакви също са ми полезни.

Марките ги има из големите аптеки - Субра, Сейба, Марешки.

# 392
Момичета, къде в района на зимно киноТракия или Колхозен пазар мога да купя карти Клаш Роял, тези които се продават по 2 бр.   в опаковка?

# 393
  • Варна и...духом на Босфора

Здравейте,от кой офис на Уестърн Юниън сте доволни
Къде сте доволни от обслужването
Да не е банков офис

# 394
  • Варна
Не е много за "на пазар", но някъде има ли информация относно реорганизацията на движение във връзка с Варна бийч? Басейн Приморски ще бъде ли затворен от петък, паркинга на Пристанище Варна? Днес видях метални заграждения опънати чак до Военноморския музей. Пак ли ще е блокиран районът? Търсих по варненските новинарски сайтове, официалния на събитието, но никъде не пише.  newsm78

# 395
  • Варна
и аз с един въпрос, не по темата  Laughing разраних си една бенка, препоръчайте ми добър лекар, който да я погледне/отстрани

# 396
  • Варна
Д-р Юлиян Пенев, но трябва много чакане. Веднъж съпругът ми чака 3 и повече часа.
Друг вариант със записан час е Томов младши.

# 397
  • На ръба..
Д-р Янита Михайлова- преглежда в „Естетик клуб” на Шишкова градина.

# 398
  • Варна
Не знам защо, но тези лекари, които работят в естетически центрове не ми вдъхват много доверие. На мен проблемът ми не е от естетическа гледна точка  newsm78

# 399
  • На ръба..
Разбрах какъв е проблема, аз съм цялата  в бенки и някои от тях са постоянно под наблюдение и ако има промяна ще бъдат отстранени.
Вече ти си преценяваш при кой лекар ще ходиш.

# 400
Препоръчайте ми тапицери, които работят с кожа.

# 401
Района на басейна и пристанището ще е затворен заради МTV концерта.

Уестърн Юнион на 27 юли офисчето е супер.

Кожен лекар- доктор Тинова в ДКЦ5.

# 402
Има ли спирка около Санита в Младост ? Какво мога да хвана до там от Цар Освободител , Приморски и наоколо?

# 403
  • Варна
Има спирка на Сливница, след Пикадили Младост. Санита е малко по-нагоре над пазарчето. 118 от Окръжна/ Червения ходи до там. 14 също, 82 от Нептун, зависи от къде ти е удобно да си хванеш автобус.
Аз да питам за памучни или тензухени ръкавици, също и за агро или ветеринарна аптека в Трошево/ Младост?

# 404
Много благодаря за информацията!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Общи условия

Активация на акаунт