На пазар във Варна - 46

• 70 754
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • там където думите не стигат ...
Някой знае ли на мястото на Пикадили Център какво ще се открива, гледам от известно време има метална ограда.

# 601
  • Варна
Някои казват, че ще е Лидл, но трябва наново да се изгради съоръжението.

# 602
Не е ли малко голямо като за Лидъл? А паркинга миниатюрен.

# 603
  • Варна
Аз вече на няколко места чета, че ще е Лидл. Но защо да го изграждат пак, имаш предвид, че ще събарят сградата ли? Аз се надявах до декември да го отворят, че пускат страхотни дървени играчки преди Коледа, а до кварталните Лидъли изобщо не мога да додрапам преди да са ги разграбили Crazy

# 604
  • Варна
Лидл ще има на още едно място- до КПП-то на входа на Св. Константин и Елена.
Инженерно погледнато, структурата на обектите на Лидл, е коренно различна от тази на Пикадили Център. Самата сграда в момента била в лошо състояние и налага направата на нова. Но дали е вярно, не знам. Само по-горната упомената локация е сигурна. Simple Smile. Аз лично с нетърпение я чакам, че този на Мир е ужасно натоварен, а за стутания малък паркинг, да не говорим. Засега фаворит ми е този в Балчик.

Последна редакция: чт, 10 авг 2017, 14:09 от flufi

# 605
  • Варна
Аз се надявах до декември да го отворят, че пускат страхотни дървени играчки преди Коледа, а до кварталните Лидъли изобщо не мога да додрапам преди да са ги разграбили
Ти ако си мислиш, че ние, дето живеем до кварталните Лидъли, успяваме да се вредим...
Няма значение разтоянието до магазина. Просто зареждат малки количества, не се знае по кое време на деня е зареждането, т.е. не е гаранция, че като станеш рано и чакаш пред магазина, ще има и освен това, винаги има рояци баби-пенсионерки без работа, които висят там по цял ден и дебнат по поръчки на комшийки, снахи, приятелки...

# 606
  • Варна
Абе така е, ама сега трябва да хукна след работа в трафика до другия край на града, което е ясно, че няма как да стане. А Пикадили център ми е на 200 метра от работа и на 15 минути пеша от къщи, от всяка гледна точка шансовете ми се увеличават Laughing

# 607
Знаете ли къде се измести и дали съществува магазина, който беше преди 3 годинини на Ул.Пирин..по реда на Айсжерг и банката.От там съм вземала нови хавлии немски с етикетите.

# 608
  • Варна
Някой знае ли на мястото на Пикадили Център какво ще се открива, гледам от известно време има метална ограда.
Жилищна сграда ще бъде, отдолу ще има магазин, но не знам какъв.

# 609
  • Варна
Знаете ли къде се продава крепирана хартия на метър? В Ракхива продават само цели ролки, а на мен ми трябват три цвята, по максимум половин метър, не ми се купуват три ролки, които да се чудя какво да правя след това...

# 610
В Лидъл имаше пакети с по 8-10 цвята, два варианта цветове, по 10лв май бяха. Този уикенд и имаше. Разбирам, че е повече от колкото ти трябва, но поне са различни и ще имаш и за друг път.

# 611
  • Варна
Здравейте,не съм чела темата отдавна и дано не се повтарям.
Моля да ми препоръчате фирма за професионално почистване,която сте ползвали и сте доволни.

# 612
  • Варна
Здравейте,не съм чела темата отдавна и дано не се повтарям.
Моля да ми препоръчате фирма за професионално почистване,която сте ползвали и сте доволни.
Тази фирма ползвам от години основно за почистване на прозорци.
http://qualitybg.com/?view=services
Дори не знаех, че имат сайт. Сега видях, когато потърсих налична информация за тях в нета. Ползвала съм ги и по време на ремонт за междинно и основно почистване. Зависи какво точно ви трябва- не знам, дали извършват всички услуги- полиране на плочи, пране на килими и т.н. Преди години ползвах Ювента, също бяха добри. За пране на дивани и матраци обаче, ползвам отделен човек с Rainbow.

# 613
  • Варна
Часовникарско ателие ми трябва за корекция на метална верижка на нов часовник. Ако е в Чайка, Левски ще е добре

# 614
  • Варна
Знаете ли къде се продава крепирана хартия на метър? В Ракхива продават само цели ролки, а на мен ми трябват три цвята, по максимум половин метър, не ми се купуват три ролки, които да се чудя какво да правя след това...

Питай в цветарските магазини или тези за опаковане на подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт