Звездни компромати - 321 част

• 111 006
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Елена Боева (бивша съпруга на Данчо Тъча и участничка във "Футболни съпруги") чака бебе от заместник-директора на Народния театър

# 451
Мрежата ми казва, че някоя от футболните съпруги допреди година и нещо имала връзка със звезда от Боливуд.  Същата ли е?

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 16:43 от Румцайс

# 452
Ах, Джей Ло е неотразима!  Sunglasses

# 453
  • В полите на Пирин планина
Блажко и Есмер отново се сдобрили:

Mr. Green

Скрит текст:

# 454
  • София
Мрежата ми казва, че някоя от футболните съпруги допреди година и нещо имала връзка със звезда от Боливуд.  Същата ли е?

Май да

# 455
И пак се е написала Георгиева Есмер https://www.instagram.com/p/BTRsX4Ggx0X/?taken-by=esmerikgeorgieva7
сладичка е.

# 456
  • Gotham City

И на мен ми хареса тук. Ама до кога ще търпи този селски бек

# 457
Готина е, но той как си е нацупил устните само.  Grinning

# 458
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Том Харди- екшън герой и пазител на закона Grinning
https://www.thesun.co.uk/news/3405353/tom-hardy-arrests-moped-th … perhero-mode/amp/

# 459

Същата е. Миналата седмица я гледах в Преди обед, не я познавах до този момент, но там разказваше...

# 460
  • Варна
И аз я гледах Елена Боева.
Хубава е, но не ми бременее хубаво...

# 461
След индиеца беше сгодена за турчин. А по време на брака си с футболиста е била любовница на Боби Михайлов. Тя е прословутата му секретарка. Иначе е красива жена, не може да се отрече.  Peace

# 462
  • Sofia
Мъжът и не водеше ли тотото по бнт?

# 463
Малко стара снимка на Григор, Никол и Джиджи. Не съм мислила, че последната е толкова висока, мислех я за не повече от 1,70  Shocked
Скрит текст:

# 464

Тя е,това щях да пиша,уж беше гадже на голяма звезда в Боливуд ,а сега бременна от някакъв замшеф😁

Общи условия

Активация на акаунт