Звездни компромати - 321 част

• 110 867
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Много е секси верно, ама с тая отворен уста Tired На мен тези с по-закачливото поведение повече ми харесват Wink

# 691
Вярно е че Лима се движи най-съблазнително, но тя е старо куче, та няма как да е другояче.
И аз съм голям фен на Weeknd  Blush !

# 692
Всяка година различен модел открива шоуто и е голяма чест Peace
Същото важи за крилата и т.нар. Fantasy bra.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 20:29 от carie

# 693
Не следя шоуто на Виктория сикрет, но имам ярък спомен от Риана една година. Според мен със сексапила си отвя всички моделки на сцената.

# 694
Андрейчето я даваха по тиливизора, пак са я разтегнали гадовете!

# 695
  • Gotham City
Ама е предвидила и се е облякла в чувал...жалко, че нищо не скри този чувал

# 696
Като казахте Андреа :
https://www.instagram.com/p/BTcDyQIB9MM/
Бяга като попарена от хората, които искат да се снимат с нея. Иначе после ще ги обвини и тях, че я разтягат по снимките. hahaha

# 697
  • София
Ева Лонгория и тя на Billboard Latin Music Awards
Костюмът й е за доста по-висока жена.  Wink

Скрит текст:

# 698
Като казахте Андреа :
https://www.instagram.com/p/BTcDyQIB9MM/
Бяга като попарена от хората, които искат да се снимат с нея. Иначе после ще ги обвини и тях, че я разтягат по снимките. hahaha
Ми извинявай, ма ако тоя хахо те преследва навсякъде за снимка, на теб дали ще ти е приятно? Чете ли какви гадости е написал за Мария? Не са ми първи дружки фолк певачките, но изпитвам истински ужас от хора с психични отклонения в такава форма като на този идиот, дето ги преследва, за да се снима с тях непрекъснато.

Аз ще се пребия с такъв панталон като на Ева със сигурност Joy Гримът и е странен. Не ми допада нещо.

# 699
Ми извинявай, ма ако тоя хахо те преследва навсякъде за снимка, на теб дали ще ти е приятно? Чете ли какви гадости е написал за Мария? Не са ми първи дружки фолк певачките, но изпитвам истински ужас от хора с психични отклонения в такава форма като на този идиот, дето ги преследва, за да се снима с тях непрекъснато.
Изобщо не знам какво е писал за Мария. Това момче ми попада случайно в инстаграм. На мен ми направи впечатление, че дечица искат снимки с Андреа, а тя бяга като попарена в клипчето. Този младеж май само снима случващото се. Едва ли децата са с него.

# 700
Втората мацка след Лима в това шоу е българка! Тази събота/неделя имаше репортаж за нея по една от телевизиите.

# 701
Видеото ми напълни душата. Heart Eyes На мъжа ми също.

# 702
Скрит текст:
Изобщо не знам какво е писал за Мария. Това момче ми попада случайно в инстаграм. На мен ми направи впечатление, че дечица искат снимки с Андреа, а тя бяга като попарена в клипчето. Този младеж май само снима случващото се. Едва ли децата са с него.
Този е всеизвестен преследвач на известни. И наистина не е в ред. Ако спре да се снима с деца, ще я нападне и той да се снима... Както и да е, но не е пък длъжна винаги да е на разположение на шантави фенове.

# 703
Андрейчето я даваха по тиливизора, пак са я разтегнали гадовете!
За тази снимка се сетих като го прочетох това:
Скрит текст:

# 704
  • Rock & Roll feeling ...
NBM, като цяло има значение кой открива и кой закрива,но най-вече кой представя сутиена.
Приди години имаше прецедент - 2 моделки дефилират заедно и представят 2 сутиена бижу.
Адриана и Але :
Скрит текст:
В каста на ВС присъстват доста разнообразни моделки. Самият факт,че жена с даденостите на Алесандра е редом до другите моделки говори достатъчно.  Към Вс са се разписали също и Хайди( а в заден план дупето си го "подритва",тялото й за мен няма нищо общо с суперлативите,които съм чувала ) и Жизел,която въпреки излъчването си на свежарка и позитивна личност,не може да ме отърве от ръбатия полъх на чертите на лицето си ( има ръст и крачета,дупето също не е ок ) .

Риана леко да не е отвяла моделките.  Остави,че като дадености не може,но и стайлингът й беше в -
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт