Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 079
  • 720
  •   1
Отговори
# 105
Ма големи сте чуметини Heart Eyes
Благодаря ви много от сърце. Кво да ви черпя,искам на живо с много торти и ребърца  Mr. Green
Благодаря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 106
Поли, дано тия от Емаг са хубави, че 174бр. незнам как ще ги прекарам Simple Smile

Ще,ще инак ще трябва да спиш у дома...и при моя може hahaha
hahaha  hahaha hahaha
Да си жива и здрава и все така с чувство за хумор bouquet

# 107
Честит Рожден Ден Поли, бъди здрава, обичана и щастлива  bouquet
А пък да ви се похваля, ние си имаме първо зъбче  Crazy
Отивам да пукам пуканки  chef

# 108
  • София
Ех, Поли пораснала Simple Smile Честит празник! Време е за здраве, много усмивки и само щастливи моменти!

Снощи ходихме на гости. Откарахме до 3  Blush . Много яко. Е, в 6 сутринта не ми беше толкова яко, ама  Laughing

Мисис Роузи, как го даде сиренето, че и аз ще въвеждам тия дни?
Поли, ние пък от памперсите когато сме купували от кауфланд сме доволни.Иначе миналия ден поръчах от Емаг, не сме ги пробвали още обаче.

Отделила съм една бучка в една кутия с вода от няколко дни. Смених водата няколко пъти. Пробвах го и ми беше безсолно. Дадох го към пюре от ориз и спанак. Намачках на дребно, обърках с пюрето и тъпках в устата  Simple Smile Днес пак такова му дадох, хареса го.

Нещо от 2-3 дни като давам ядене на обяд и почва да ми се пъне, ръмжи, ама и яде. Но тегава работа е така. Та, днес му се скарах  Laughing Казах със строг тон, че не се ръмжи така и да спира да се пъне, ядем сега. И то спря.  Mr. Green Аз бях в шок, ама се удържах да не почна да се смея.  hahaha

Имам подозрение, че ми се пъне, щото няма мИсо. На пюретата с месо си отваря устата широко и не мрънка.  Laughing

И аз като Мариша да споделя  Heart Eyes От вчера пълзи. Малко бавно и нескопосано, но пълзи. Снощи го слагам на леглото, сложих играчка на другия край на леглото и то си отиде до играчката.  Heart Eyes

# 109
Поли, жива, здрава и все така вироглава  bouquet само да пекне слънце ще ни почерпиш, помним ние  Wink
Днес за обяд забърках на Патето - карфиол, морков, малко целина, жълтък и пиленце. Много й хареса. Сложих бурканче с пасираните зеленчуци за утре в хладилника, но ще видя какво ще добавя, коже би чушка и картоф, и едно бурканче във фризера за след няколко дни.
Сега за СЗ пасирах един банан с една доза АМ и след малко ще хапва.
Сега гледа детски песнички, а аз се надявам скоро да се оправи времето, че е страшен нервак. От няколко дни я слагам на гърнето, първият път пусна една бомба, но от тогава - не. Размрънка ли се, я махам и обличам, да не го намрази.
Патето изобщо не се опитва да пълзи, по корем ли е разперва крака и ръце и се почва еди  рев, за да я изправя. Иска да се набира и да се изправя, като стане и е кеф голям. Май е малки рано,  но иначе ще полудея.

# 110
А може ли да седи добре?  newsm78 Защото моя, ако го оставя на гърнето, считай, че е паднал.

# 111
Мойта бубка най-после се обърна от коремче по гръб днес! Много е доволна! Grinning
С пълзенето е до никъде, съвсем малко се придвижва ако и бутам стъпалата. Със седенето, само ако я държа, или в пуфа, иначе ще падне като круша. Grinning  Но аз и не я държа често и по много...не бързам за никъде. Simple Smile

# 112
Честито Adinko

# 113
СЗ- Давам ябълка втори ден и после каша яде си я и като почна един рев ,хапне ябълка и спира  Joy Joy Joy

# 114
А може ли да седи добре?  newsm78 Защото моя, ако го оставя на гърнето, считай, че е паднал.
О, седи, даже едни шпагати прави, вече е разбрала къде е ОЦТ-то явно и до точката на баланс се навежда, защото после няма изправяне  Grinning. На гърнето си седи без проблем, но след минута, най-много две й става скучно и започва да мрънка или да се изправя, това защото прибирам всички видове забавления около нея, така де, ако се върши работа - да се свърши. Има ли опора, за която да се хване от гърнето се изправя да стои, онзи ден така го направи с уолкъра  Laughing.
От няколко дни повтаря само мама/баба/амм. Иска ми се де, да е това което означава, но са лесни звуци и срички, много е смешна. Преди малко беше ббаба аммм, то, глад ли бе да го опишеш, банана го глътна на един дъх.
Адинко, бебочето ти е още малко. Аз никога не съм я подпирала, помагам да седне, по-скоро да се набере на ръцете ми, когато тупне на една страна я оставям да си намира занимания легнала, но това преди месец и нещо ама тя от 5-ти месец седи доста стабилно, а аз я бутах и я оставях за по минутка две седнала. Сега така процедирам и с изправянето.
Ей, честити зъбаци, да са бели и здрави  Hug

# 115
Ей, честити зъбаци, да са бели и здрави  Hug
[/quote]
Мерси  Hug

# 116
Поли честит рожден ден, да си жива, здрава и слушана-гледана.
И ние седим вече стабилно, обича много фа седи в мен, хваща се с ръце за мен и се мъчи да стане.
Пълзи назад, мъчи и напред. Вири дупето, но главата и тежи и не може да се влачи. Назад и е по-лесно като се избутва с ръце. Изяде днес половин бурканче спанак с картофи за първи път. Утре съм приготвила аспержи с картофи.
Роузи каква марка е сиренето?
Обаче имаме нощтна програма, една нощ спи, една нощ плаче точно в един и половина около 15 минути насън. Една нощ плаче веднъж в един и половина и после пак в пет и половина. Абсолютно точно спазва и часовете и този график. Давах повече ядене, внимание през деня повече, не и не. Спазва го. Някакъв странен период е. Освен когато спи, постоянно беснее. Върти се, огъва се, пълзи назад, търкаля се, лапа си краката, тупа с ръце и крака, не спира. Преобуването е шоу. Нейното къпане е и наше. В коритото така тупа с крака и ръце, че лети вода навсякъде. И пищи, бърбори, вика мам, ам, айде. Лудница. Добре, че спи през деня, че ми бръмва главата.
Честито зъбче  bouquet

# 117
Поли,честит рожден ден! Жива и здрава. bouquet

Кажете освен геловете за зъбки,някой дава ли нещо друго? Дентокинд или нещо друго? Днес е ад вкъщи и го отдавам на зъби,но освен гел на Бочко нямам друго и се чудя какво да взема?   newsm78

# 118
Мерси Чуби  Simple Smile
Аз мажа с Бонжела и давам Дентокинд, не е вдигала температура нито разстройство е имала ама такова киселеене никога не е било, врякаше и мякаше като котка горкото, докато му избие зъбчето  Confused

# 119
  • София
Теменужчица Честито зъбче!

Аз също мажа с Бочко. Готино е на вкус. Не пише да има подсладители, а и аз не търся умишлено.  Laughing В тия дни с кризите мазах и с Калгел и Дентинокс. Имаше ефект, уви, само 20-30 минути. Днес слетобед е по-добре и не съм мазала.

Взех мрежичка за плодове и днес му дадох парче ябълка в нея. Беше забавно, за мен  Mr. Green Не иска да си държи храната сам, аз му го държа  Crazy Нещо му е голяма тази мрежа и не влиза в устата. Като цяло не му допадна особено. Ще дам пак, може да промени мисленето.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт