Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 087
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
И моят хубавец не се радва особено на мрежата.

# 121
Добро утро!
Честито зъбче!  bouquet
Моят много си обича мрежата, вчера му купих и биберон за плодове. Мисис, той е значително по-малък от мрежата - пробвай и с такъв.
Хубав ден на всички!

# 122
Добро утро bouquetНие се справихме с урината,сега като се наспи ще ходим и за кръв Blush От няколко дни "говори" яко "айде" "да,не" "мам"   "татати" Heart EyesАма , много сладко  Heart Eyes и само дебне къде е кака му LaughingХубав , слънчев и усмихнат ден! bouquet

# 123
Добро утро мишка яде с триста зора тая сутрин толкова съм уморена вече сама Sad

# 124
Привет и от нас! Ние днес нямаме ток Cry.Уж ще дойде всеки момент, но си чакаме.Джбре, че дребния реши да спи до 9ч., което не се е случвало до сега.Момичета, грах замразен ли купувате и от кой?

# 125
Аз още не съм давала, но купих на Бондюел. Спанак и зелен боб - тоже.

Днес първи ден с пиле. Еднакво цупене, както на всеки друг обяд Joy Ако зависеше от него, щеше да живее на круша това дете!

# 126
Кристи,  hahaha ! Поне обича плодове. Wink
Как се получи с пилето в уреда? Добре ли се пасира и сготви ли се за 20 минути?

# 127
Значи и аз ще взема на бондюел грах.Спанак имаме домашен и давам, харесва го, само като има жалтък вътре се цупи.Вече имаме тоооок Wink

# 128
Лид, пасирането стана чук. Направо е като мляко Shocked
Обаче го варих отделно, защото смених концепцията Mr. Green

Както една приятелка каза, на едно сварено пилешко филе, какъв вкус му търсиш?! Та затова взех 2 цели пилета, сварих ги, обезкостих, порцирах и замразих бульона във форми за лед. Особено еднократните са супер удобни. За деня размразявам порцийката мръвка и пасирам в уреда заедно със зеленчуците, които са горещи. Към всичко това добавям и бульона.

Получиха ми се към 30 порции филе и още 500 гр червено месо, та съм доволна Simple Smile Бульонът е доста повече, но ще го използвам за пуйката, защото от нея съм взела само филе. Мисля да повторя процедурата със заешкото бутче и да не готвя до годинката Joy

Краси, аз нямам домашен, а и ме е шубе дали ще го измия добре. Замразеният поне минава добър контрол, а и при определени температури гадовете измират Mr. Green

# 129
Кристи, ще го измиеш как няма да го измиеш  Laughing, реално ти трябват наколко листа.И пилета имаме домашни, ама нали съм патка...купувам пюрета ooooh!

# 130
Не, не. Замразен ще е, решила съм го вече Simple Smile

# 131
Краси, имате домашни собствено производство за домакинството или си намерила да купуваш от някъде?
Браво за тока - и нека свети!!!  Party

Кристи, страхотна си душичке! Такива идеи даваш. Дано на прегледа ни дадат зелена светлина за захранване, за да мога и аз да се вихря.  Praynig

# 132
Успех  Hug
Аз утре ще го водя на нефролог.

# 133
  • София
Добро утро!

Хубаво е да имаш ток  Laughing

Днес щях да умиргам. Дойде ми и обратно в играта с кошмарните болки. Отврат. И стомаха не ми понесе обезболяващите. Малкият дойде и се гушна в мен и заспахме гушнати на леглото. Събудихме се след час и половина сън и двамата гладни, а на мен нищо ми няма.  Rolling Eyes

cristi Уауу, разготвила си се сериозно  Simple Smile . Много благодаря за идеята за тиквата като сгъстител за слетобед. Вчера дадох тиква с ябълка и сложих и малко канела. Изяде се за 3 минути цялото пюре.  Laughing Пък нещо преди време ми отказа тиквата... сега определено я хареса.

# 134
Радвам се, че съм помогнала  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт