Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 093
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
Стоя си в ъгълчето на тоалетната в офиса, помпам си кротичко и реших да ви навестя за едно здрасти Simple Smile Цяло предизвикателство е да ви хвана спатиите по темите, та не съм ви чела...
Иначе ние сме добре, три трудни седмици изкарахме докато превключим на работен режим. Днес за първи път оставям малката за пълен работен ден без мен. Лека полека го бутаме и с яденето и с пиенето. Поздрави на всички!

# 136
Лид, имаме село и там имаме кокошки и пилета, за нас ги гледат свекърите.

# 137
Гест, позитивно звучиш  Hug

Краси, завид!

Аз трамбовам улиците  Crazy

# 138
Днес пък за обяд Криси яде картоф,морков,зелена чушка и малко оризова грис след което СПА цели два часа 😀😀😀
Следобедната закуска беше овесени ядки с пюре от круши.

# 139
Леле, кога успя да вкараш и глутена? Мислех, че само Поли е толкова напред  Simple Smile

# 140
Днес вече ми дойде в повече...загорих ябълката на котлона купата беше черна едвам я изтъркаха....Разбирам ви защо имате уреди на пара все не ми се дават 50 лв

# 141
Избиват си парите отвсякъде  Peace

# 142
Маймунки, здравейте Simple Smile
Човечко вече е на 5 месеца и 9 дни. Успяхме да заместим едно хранене с каша и още съвсем малко до второ със зеленчуково пюре. Май му харесва Simple Smile
Растат ни зъби, лигите са на 6, всичко се пъха в устата.
Аз също имам тенджера за приготвяне на пара. Купувала съм я преди години за нас, дъртите, но сега успешно се ползва и за малкия член на къщата.

# 143
Мацки,взехме си изследването , всичко е ок.Ако утре успеем и на ехограф ще е супер.Даже не плака малчо на вземането на кръв.За ориентир какви са ви хемоглобините на чаветата newsm78?

# 144
Хемоглобинът на малчо е 126 (при въведен жълтък, по 1/4 през ден). Педиатърката даде зелена светлина за мръвката и започнах със заешко. Имахме други кръвни показатели малко над или под норма, но лекарката каза, че няма нищо притеснително, било нормално за бебче на неговата възраст. CRP е в норма и урината е ок. В петък сме на ехограф, а утре на последна ваксина.

# 145
Ние още не сме минали прегледите. Другата седмица надявам се да се организираме.
Педито трябва да проверява резултатите и да ги коментирате ако нещо те тревожи.
Кристи браво за пилето, аз също така ще процедирам.
Аспержите с картофи днес се ометоха. И аз ги пробвах, много вкусни са. Капках им малко зехтин. Само ги обелете хубаво преди варене.
Аз спанак си давах от пазара. Най-крехките листа отделих, киснах в студена вода час, после хубаво ги измих и така.
Карфиол не съм давала и за бобовите се кумя.
Ходих на гениколог и аз имам раничка, пуснахме цитонамазка. Др каза, че е често при нормално раждане защото се обръща епитела на матката.
За второ след година да действаме.
Този път много ми се иска син.
Бамбина по цял ден играе йога. Лапа си краката, вашите правят ли така? Не спира това дете, все едно яде ластици  Joy

# 146
Знам,че педиатъра проверява резултатите, въпроса е че стойностите на изследването са сравнени с референтни стойности на мъж.Което честно казано ме изумява много..Та в крайна сметка се разрових из дебелите учебници на мама.
Нашия хемоглобин е 115 ,при почти нищо въведено(морков ,картоф, авокадо,банан ,ябълка)и то от 2 седмици.
Ели,мерси за бързата реакция Hug bouquet
Chuby,дано всичко е ок Hug

# 147
При моя хемоглобинът беше наред, но други два показателя бяха ниски и затова пришпорихме с месото. Били признак на анемия, въпреки че хемоглобинът беше 124.

# 148
Нашия хемоглобин е 117, въведени са само пилешко и пуешко от около месец може би, утре започваме жълтъка. От другите неща единствените много извън норма бяха еозинофилите....демек алергия....ама към какво никой не знае...та засега червени меса и червени чушки няма да ядем.  И кристали в урината, защото не пие вода....преди малко пак се борих с нея....е не ще бе. Изтисквам и от бибата в устата и до време се кефи и после почва да плюе, така на ден изпива 50-60 мл макс, което не стига и вече не знам какво да я правя....
Вчера се опитваше да строши решетките на кошарата с глава... Grinning Будна ли е - в движение е. Grinning

# 149
При моя хемоглобинът беше наред, но други два показателя бяха ниски и затова пришпорихме с месото. Били признак на анемия, въпреки че хемоглобинът беше 124.
То на нашето изследване нормата почва от 135(за хемоглобин), иначе всичко е ок.Абе луди калинки сме, Крис Shocked

Общи условия

Активация на акаунт