Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 130
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
Кристи, благодаря! Утре да ни пишеш след прегледа.  Hug

Краси, и аз ти завиждам за пиленцата/кокошките и всички домашни вкуснотийки.  Crazy

Гест, радвам се, че ни навести.  bouquet

Шо, след малко ще погледна и аз резултатите и ще ти пиша. Педиатърката каза, че всичко е ок, но на мен хематокритът ми се вижда завишен и утре като нося урината ще я питам пак.
Моичкият много плака при вземането на кръвта. Cry Чак и на мен ми се приплака, но стоически се въздържах.

Чуби, и моят си лапа нон-стоп краката. И аз съм чувала, че след естествено раждане се появяват ранички. Бързо да ти минава.

Адинко, и вкъщи водата не е на почит - едва пие по 30 милилитра.

Ани,  Hug Майната й на тенджерата!

Едит: Шо, хемоглобинът е 126. Като все още е на спряно захранване. Ял е само тиква и картоф.

Последна редакция: пн, 24 апр 2017, 20:38 от Iid

# 151
Ей тъй да мина,колкото да се намеря на приказка. Снощи нещо ми смарангясаха празника и диването много плака на сън. Днес,от както няма колики,то не бе мрънкане,цвилене,плачене,скубане,пръхтене,неядене......баси и глаголите дет написах Shocked Опъна ми нервите на ента степен,пффффф....И съм нервак и само ви чета,дан мислите,че не ви наблюдавам  Mr. Green, че да ми са отпускате Mr. Green

# 152
Шо, и нашите резултати бяха с референтни стойности за възрастен затова ги сравнявах тук:
https://www.google.bg/amp/s/babaznae.wordpress.com/2008/09/02/%D … %D0%B8%D1%8F/amp/

Поли, тъкмо щях да питам къде се изгуби.  Hug

# 153
Теню Лид Hugи аз ги намерих тези.На мама учебниците помогнаха също Flutter

# 154
Добър ден,айде ставайте де, подухте се от сън. Laughing
Вчера, като не ме свърташе на едно място взех, че си резирвирахме едни бунгала на Ахтопол. Ми може да си представите пет членно семейство с какви доходи разполагаме....ми.... Sad
Та пък съм щастлива,че Гери и децата ще се плекуцат за пет дена Mr. Green
За Крис знам,че ще махат крачоли до Гърция,другите на къде ще хващате?  Mr. Green
Чувала съм за някъкви многократни гащички,няма да я обуя по памперс newsm78 От къде да си купя и какви балалайки със какъв фактор за дребосъчка ще вземете newsm78
Аз щото мразя морето и децата съм ги водила точно два пъти,но и поради все недостигащите финанси. Не че сега сме забогатели,ма на бунгала с климатик Embarassed

# 155
Добрютро! Grinning
Поли, аз с удоволствие бих отишла на бунгало в Ахтопол, ако ще и много финанси да имам, екстра си е. Simple Smile Сега с малката би ми било притеснено, ама ти вече си обиграна, та едва ли нещо те притеснява! Wink
Ние с малкия дзвер също ще ходим до Гърция, а по-нататък и до Приморско, както и в Банско. Simple Smile Иначе аз самостоятелно ще щъкна също малко насам-натам.  Mr. Green
За мазане съм и взела на Ла Рош бебешкия слънцезащитен, 50 фактор е, изглежда ми ок, ще го видим Simple Smile
За гащичките - не знам. Аз няма да я къпя в морето (само веднъж ще и топна крачетата за идеята), така че ще си седи по памперс и боди Simple Smile

Да се оплача, от снощи ме мъчи зъбобол.... та днес ще звъня на зъбаря, дано ме вмести бързо. Sad В този ред на мисли, има ли още специализирани детски зъболекари, или при всеки може? Simple Smile

# 156
  • София
Добро утро!

Аз се чудех от какво съм се подула така  Mr. Green

Много обичам Ахтопол! Сложиха една дискотека на плажа и оакаха чара на Ахтопол.  Confused То като гръмне и цялото градче ехти.  Confused Плажът обаче си е страхотен.

Нямам идея накъде тази година. Може би ще е в БГ, но само това засега  Laughing Има време.  Simple Smile

Днес и ние сме на изследвания. Само да се наспи звяра и тръгваме.

За зъболекарите - нищо незнам.  Sad

# 157
Ще видим дали ще има зелена светлина за море,че все пак ни престоят кръщенета, после рожден ден и всичко е пари, но най-вероятно ще отидем за 4-5 дни, господин мъж ми иска Гръцко, аз не,
Аз идвам да ви питам кой месец ще вкарвате вечеря, вече се изприщих, дебеланка не иска да спре това нощно хранене и това си е. Имам чувството,че от това мляко дето е за алергии и е до 12м и няма преходно вече и е като водичка, давам и 180мл с 7л вечее и след 4 часа си търси пак....

# 158
Линче дигни 210 със 7 лъжици бе,що даваш по малко вода newsm78
Адиноко,тоя 50 фактор от ДМ ли е или?

# 159
И аз мисля, че може да вдигнеш милилитрите  Peace

Поли, не знам в ДМ дали има, но в повечето аптеки ги има, аз взех от Ремедиум. Simple Smile
Нали и без това я мажа с Lipikar и Cicaplast и реших да се придържам към същата марка. Simple Smile

# 160
И аз мисля, че може да вдигнеш милилитрите  Peace

Поли, не знам в ДМ дали има, но в повечето аптеки ги има, аз взех от Ремедиум. Simple Smile
Нали и без това я мажа с Lipikar и Cicaplast и реших да се придържам към същата марка. Simple Smile
Благодаря bouquet Тъкваз аптека нямаме тук, но ще потърся. Просто търся нещо изпитано и добро bowuu

# 161
Здравейте! Ох, Полинко, четох ви и забравих да се включа с честитка за РД после, много съм смотана. Та, на патерици, здрава да си, обичана и щастлива, а домочадието да те слуша!
Ние бяхме на последна ваксина днес. Алелуя, яко се забавихме, но свърши сагата до годинка. Изтеглиха го 9350гр. Предният път според мен кантарът даде някакво отклонение, защото на 12.04 го изтеглиха 8600гр. За 2 седмици да е наддал 750гр. няма как да стане. Още тогава се усъмних, защото беше наддал само 200гр.от предходното теглене и ми се видя странно. Здраве да е,днешното теглене си е вярното, толкова показва и домашния кантар. Лекарката ми каза да се ориентирам към глутена, но честно казано мисля да изчакам още поне до 7 месеца и половина. Взела съм освен оризовата и царевична каша и просо, та ще си мина първо тях, ще въведа и пуешко и пилешко и чак тогава. За никъде не бързам.
Напредък с водата нямаме, пие си само Блевит чая. Появиха му се гъбички в устата и давам Фунгостатин. Не знам какво да правя с тая вода, идеи?

# 162
Ели,голямо мерсаж мила bouquet
Големи момци с Крис имате бе,с кво ги храните,с мръве и мекици,подозирам,че и ребърца ядат чаветата hahaha
Бе има едни чаши с накрайници,що не пробваш?
Я погледни тук:

http://www.pakostnik.com/bg/hranene-na-bebeto-i-deteto/detski-chashi

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 10:51 от poli1974

# 163
Добра идея е това, мислех го и аз, Поли. Ще взема да купя една чаша с мек накрайник да го пробвам.
За слънцезащитата да се изкажа, че и аз взех 50 фактор на Ла Рош. Ние юни ще ходим в Гърция, вчера даже купих билетите за ферибота. Дано нещо не се издъни. Иначе на бабиндом на нашето море също ще откараме бая време. Мисля да купя басейн за малкия за плажа, на някакви с навес съм хвърлила око. Памперси за плуването ползваме от ДМ, ама да ви кажа не съм особено доволна. Мокър си му е задника, не са непропускливи. Ще следя за други предложения.

# 164
Поли, и аз взех на Ла Рош за бебета и деца 50 фактор. За море още дори не съм и мислила. На мен ми се ходи на нашето, но ще видим. Харесала съм и басейнче, защото също не мисля да го топя в морето.
Адинко, на Раковски в сградата на Европейския парламент има специализирана дентална клиника за бебета и деца. На училището за бременни идва лекар от там, който обяснява за устната хигиена, трябва само да потърся точно как се казваше и ще пратя линк.
И мен ме интересуват гащичките за плуване, защото мисля да тръгваме другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт