Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 164
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Елда, просо и царевица просто започнах да давам. Доколкото знам, няма проблем за тях да ги вкараш дори и едновременно.

# 346
От къде си взимате гхи ? Фантастико и била има ли
Има в ДМ.

# 347
Аз всичко ново давах в началото по 5, вече по 3 дни. Месото започнах с пуйка, след това пиле, след няколко дни заек и засега приключвам май. Simple Smile
А риба от кога?

# 348
Риба към 10м

# 349
От къде си взимате гхи ? Фантастико и била има ли
Има в ДМ.
мерси

# 350
  • София
Дайте съвет. Слагам го както винаги да спи и се почва един неистов рев. От почти 2 часа не може да се успокои - стои и си хлипа. След малко почва пак да плаче. Няма нищо ново в леглото му, дори не съм сменяла и чаршафи. Досега пробвах в неговото легло, в нашето, да играем, чистих нослето, пях песнички, люлях, почти ми заспива в ръцете и след 2-3 минути аха заспал почва да плаче. Съблякох, облякох - няма промяна. Изяде си млякото, напълни памперса.

Дадох и Дентокинд. И преди съм мазала, не е ново. Измих му очите. Сега се носят с ММ из нас и аха да се успокои. Спи му се, а не може да заспи.

Едното ми подозрение е, че се уплаши от нещо.  Thinking

Давайте идеи.

# 351
Роузи намали Бибката с гел на Бочко ,идете в друга стая

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 22:11 от анита123123

# 352
Мисис, изкарай го на терасата (увит) или отвори прозорец и го друскай/ полюшквай пред него. Преди час така успокоих аз, при мен беше подобно положението - само пищеше без да спира.

# 353
  • София
Благодаря  Hug

Заспа на дивана. Ще видя как ще го местя, ама нека да заспи дълбоко.

# 354
Роузи виждам, че сте овладяли положението, он принципно когато бебето е преуморено заспива трудно и с много рев, също ако нещо го е уплашило както казваш.
Бамбина понякога си заспива сама, но понякога по същия начин реве неистово преди да заспи - успокояваме се с люляне и пеене. Слагам я до мен на дивана плътно и и пея и я галя и тя накрая успява да заспи.

# 355
Мерси, Поли! Simple Smile

Мисис, днес явно всички бебоци са нервни. И моята, и на една приятелка бебчето същите изпълнения.
Мойта госпожица както си спеше блажено и  - кански рев, успокоих я с `фъъъррррр`, ама до млякото продължи да прихлипва.
Според мен нещо си се стряскат, кога насън, кога будни...или пък да се е бил превъзбудил твоя и хем му се спи, хем не може...и аз бих се вкиснала.  Simple Smile В такива случаи дрънкам с дрънкалка, шъшкам и галя между очетата. Simple Smile

# 356
Аз потупвам по задника и шъшкам Grinning

# 357
  • София
Благодаря много момичета! Заспа дълбоко, ще го местя! Мъници, пък и не могат да си кажат.  Simple Smile

ММ също заспа, на дивана, при нас. Crazy  Слава богу без да хлипа и той и без да се налага да го тупам по дупето.  Crazy

# 358
Моят днес спа след плуването 3 часа Shocked После търча с проходилката още един и половина. Успях да свърша една камара работа Grinning

# 359
Аз потупвам по задника и шъшкам Grinning
В този ред на мисли, как се справяте като ви истерясат в магазин, метро,абе цивилизацията? Аз вече се отчаях, не повече от час се издържа и все някакво мрънкане почва, не си е работа. Една нормална разходка не мога да направя, камо ли кафета, пицарии и прочие. Минава ли тоя период или ще излезе от квартала за абитуриентския бал?!

Общи условия

Активация на акаунт