Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 170
  • 720
  •   1
Отговори
# 330
Глутенът бих давала сутрин,другото изглежда наред.

# 331
От къде си взимате гхи ? Фантастико и била има ли

# 332
Аз ида пак с въпрос. Дали е удачно да смеся 2 вида каши? Примерно 2 лъжици спелта и 2 оризова.   newsm78 Пише, че се правят по един и същи начин.

# 333
Конското от един чиляк, див бодибилдър дето си го поръчва от някакво тайно място. Лично съм го яла - страхотно е. Ще и дам да опита и ако става - стрелям.
Адинко - ако кашите са безглутенови смесвай смело.
Кристи защо глутенът сутрин? Мисля закуската и вечерята да си останат мляко поне до 10 месеца  newsm78
Роузи - ти си ми партия  bowuu

# 334
Защото, ако направи реакция, тя ще е по-остра от на останалите храни и е добре да е сутрин, за да можете да реагирате. Другата причина е, че глутеновите боклукчаци са основно въглехидратни и (за мен поне) е добре да са първата половина на деня. Това е свързано и с храненето му като възрастен, защото искам да създам определени навици. Пък и в крайна сметка, попара, кус кус, юфка и прочие, ядеш на закуска, не следобед  Simple Smile Смесваш с мляко и си готова. Или оставяш в 8.00 мляко, после в 10.00 даваш глутен с плод за междинна закуска.

Спелтата не е безглутенова, така че внимавай. Или поне моята не е Rolling Eyes

# 335
Що бе,аз ям кус-кус с майонеза и черен пипер вечер кат салата с ракийка,малииии ква реакция имам после,мани,мани  Mr. Green Mr. Green Blush

# 336
Ти си специална  Heart Eyes

# 337
Благодаря за отг. Simple Smile
И моята спелта не е безглутенова, питах защото съвсем скоро отворих оризова каша и се чудех дали може да я смесвам с глутеновите каши, иначе ще трябва да я хвърля, защото 1 месец да седи отворена и да давам после-тц. Simple Smile
cristi, мерси, че ме подсети, мислех да сменям местата на кашите и пюретата и съвсем бях изключшила, та сега ще си запиша.  Mr. Green

# 338
Малии още ли дъвчете туй захранване ... Те проходиха и проговориха децата,вие още се чудите кога кое да въведете?  Mr. Green Laughing

Аз пЪ няма да се хваля с нищУ,че да не ме урочасате,нищичко няма да ви кажа.  hahaha Въпреки добрите ви намерения,аз не вярвам. Не ме заблуждавайте.  Crossing Arms

И аз сама си миткам или си я приспивам в огромния ни прекрасен двор и аз си чистя страхотната къща,до като тя си спи блажено.  Mr. Green Иначе парка е от другата страна на улицата,майки с бебета бол,но хич не ми се занимава с никой. Дет' се вика,колкото повече опознавам хората,толкова повече обиквам животните.  Laughing

Ай да дремна и аз с Шушулката малко.  Blush

# 339
Адинко, оризът може да се смесва с всичко.

# 340
Адинко, оризът може да се смесва с всичко.
Бе и аз така си мисля, ама викам да питам. Тенкс!  Peace

# 341
Кристи имаш право въглехидратите са гориво за дневната смяна, обаче ние нямаме междина закуска.
СЗ с глутен е по скоро тест защото ще давам малки количества.
Тя Роузи вече е наблегнала на телешкото, при положение че се дава чак в 9 месец според повечето схеми.
То сега нали се счита, че късното захранване не предпазва от алергии - или ги има, или не  Joy
Вие с кое месо стартирахте - пуешко, заешко или пилешко? newsm78
Освен ориз и царевица и елда друго няма да давам от безглутеновите.
Комбинацията - ориз, тиква, ябълка се омете. Определено е по плодовете, което не ме учудва - аз ядях плодове като озверяла като бях бременна, хем ич не съм им фен.
Храненето ни е следното :
1 ден - закуска в 7ч., междинка в 11ч. зеленчук + мляко, 15ч.  ориз + плод, 19 мляко, баня и пак мляко в 22 ч.
2 ден - същото
3 ден - закуска в 8 ч., обяд в 12ч. зеленчук + мляко, 16 ч. - ориз / или каквото е на ред/ + плод, баня, 20 ч. мляко.
Бетон е - сама си го създаде.
Та трябва да ги мъдря манджите в този интервал.
Стартирам месото от другата седмица и ще мисля за глутена.  chef

# 342
Аз започнах с пилешко. Миналата седмица беше само то. Започнах с десет грама и за три дни го докарах до 25. След това карах през ден.

Сега готвя за утре пуешко филе с картоф, морков, тиквичка и копър.

# 343
  • София
Chuby Супер тогава за конското!

Anyyyone  Joy Joy Joy

# 344
Мда обаче сега чета тука някакви схеми, които не препоръчват месо преди осми месец  newsm78
А аз имам да въвеждам още царевица и елда.
Значи сега изпаднах пак в питанка
Дали да ги въведа първо царевицата и елдата и после да почвам с месото
Май така ще направя
По колко време ги въвеждахте? Ще ги комбинирам с плодове / вече въведени/
От плодовете трябва да дам още - круша, банан, слива.

Общи условия

Активация на акаунт