Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 125
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм с контейнери на авент. Моята каша също си стои на бучки, но не се притеснявам особено. Давам си я Mr. Green

# 406
Момичета отново благодаря. Кашата с вода вместо АМ и по-малко количество сухо вещество стана бомба. Прибавих и малко пюре от круша, и малко от тиква... но не се оцени по достойнство. Повечето го плюеше и изгаряше от желание да бръкне в купата - върти ми се тънката мисъл в главата, че е искал да ме замеря с нея.  Laughing
Ади, аз съм взела на ХиП сега ще взема и от тези на Холе.

# 407
Уф, и при мен кашата понякога става на бучки, но съм забелязала, че е така ако е много топла водата/млякото.Агнешко мисля да давам по -нататък, а конско и магарешко ще пропуснем. А сирене ще давам на Маджаров, кисна го във вода и ще дам малко в зеленчуковото пюре.Ама се замислих, че се давало по-късно....пък педи казва да давам с попара.
Благодаря за коментарите за дрешките от George, ще поръчам от комплектите бодита по 7-8 бр. в опаковка и може би някоя тениска.

# 408
Струват ми се хубави на Холе нещата, мислех да карам само с Хип, ама няма да стане... Simple Smile

Еми,lid, естествено, че ще те замеря детето! Grinning Как може вместо вкусното млекце да му даваш някви каши, че на всичкото отгоре и с круши и тикви вътре ааааааааааааа! Мляко до 12ти клас! Мляко рулллззз!  Joy

Мойта дзверка си заклещи крака в картонената кутия, с която си играе, ей сума време се занимава да си го вади...не успя, де, но поне си уплътни времето.  Mr. Green
Утре пак сме на дерматолог, че се беше обринала. Тя сега разбира се няма кьорава пъпка...а аз пак ще трябва да разказвам.  doh
Сиренце ще давам след глутена, т.е. след месец, месец и малко (тя ще е на 8м и нещо тогава).
И аз мерси за инфото за George, може и аз да поръчам от там нещо. Засега взимам от H&M, Next и SportsDirect, ама ще разгледам и там. Особено ако има нещо с My Little Pony на прилична цена - мое е !  Laughing

# 409
Хаха и мойта каша става на бучки,но аз не я правя с топло ....Взехме лятна количка на малката сега отивам на разходка да си купя няква дреха и да и търся гхи ,че нещо почна да не си изяжда зеленчуковото пюре и от утре да и слагам гхи и копър съм решила Simple Smile

# 410
  • София
 Здравейте, момичета  bouquet
Моят кашички обича, но с пюретата имаме търкания Simple Smile Надявах се да са временни, нооооо.... като че базисно имаме различни виждания  Mr. Green Метнала съм количката в багажника и хич не я качвам горе, там си е. Откога чакахме това време да си миткаме дето ни е угодно Simple Smile
Утре съм на ваксина (може би)  Crossing Arms

# 411
krassi14 мерси взех си Гхи ,но в четвъртък сме на васкина да давам ли утре от маслото и или след ваксината ? Купих си два клина и на малката малко дрешки Simple Smile

# 412
Здравейте, момичета  bouquet
Моят кашички обича, но с пюретата имаме търкания Simple Smile Надявах се да са временни, нооооо.... като че базисно имаме различни виждания  Mr. Green
Колко познато Mr. Green

За утре съм направила карфиол, морков, тиквичка и магданоз. Да видим Mr. Green

# 413
А я да питам по-напредналите готавчки.. така де мастър-шефове chef Mr. Green Подправките сурови ли ги слагате; а въвеждате ли и тях като отделна храна по ден-два или направо юруш Laughing

# 414
Ако питаш за зелените подправки, слагам в уреда на пара заедно с останалия зеленчук и после пасирам пак с тях. Не ги въвеждам отделно, а е юруш Grinning

# 415
А добър ден. Въпроса на Фифи ме напуши на смях. Не, че е смешен, ами си правя асоциация, ако ме попитат: Абе ти на малки глътки ли пиеш ракията,или на юруш и колко дни я въвеждам Laughing
Смея се аз,ама да ви споделя. Нали съм въвела жълтъка,може би има месец. Не беше яла предната седмица,и снощи направих салата с варени яйца. И и дадох малко,като грахово зърно(до сега само в зеленчука,никога чисто не съм и давала). Ауууууу и ми стана на петна след половин час,баси Shocked
Утре ще повторя кръвните й тестове и почвам да действам,щото няма за кво да се чака Rolling Eyes

# 416
Аз лично подправките ще ги въвеждам с въведени зеленчуци, една по една. Всичко варя и пасирам.
Яйцето за бебето се вари 20 минути, тогава се дава.
Ние вече вървим успешно към заместване.
Ориза с круши и ябълки много се хареса.

# 417
  • София
Добро утро!

Изкисването на сирене в айран не го бях чувала. Благодаря, ще го пробвам!

За днес спанак с ориз и пиле. Слетобед ще са овесени ядки с банан.

И аз с подправките съм на юруш  Mr. Green

Усъвършенства крещенето. Вече е с пълно гърло. Ама все едно възрастен крещи. Много ме дразни това. Особено в 8 сутринта.  Tired По едно време заспа и ММ беше много ентусиазиран да почва той да крещи, да видел какво е.  Joy

# 418
Аз вчера го пробвах това с крещенето. Хич не се впечатли  Joy

# 419
Влизам с торбата с въпросите, че много мисли ми се блъскат в главата.
Така: Тези от вас, които вече дават жълтък, по колко давате? Аз давам вече доста време по половин през ден, но се чудя кога трябва да мина на цял  newsm78
Пиещите вода, по колко мл успявате да пробутате на ден? На мен това ми е голяма болка. Полинко, купих шише с мек накрайник и там ударих на камък. Играе си с него, мята го нагоре надолу, но НЕ го използва по предназначение за пиене на вода... Вече даже и на Блевит чая се мръщи, което ме обезкуражава тотално. Трябва да пие течности, имаме 2 заместени хранения, не може без вода, че и е жега вече Sad Имаше гъбички в устата за дето не я изплаква след ядене, отделно консистенцията на акото е кофти от няколко дни. Всичко това отдаван на непиенето на вода.
И последен въпрос, как ги обличате тия мушмороци навън? Вчера малкият например беше с боди с дълъг ръкав, панталонче и чорапки (т.е така както си е у дома). Вечерта забелязах 2 пъпчици по гърдите и се разтревожих да не е претоплен. Дали да не вадя късите ръкави и за навън? Не съм вкарвала нова храна, та изключвам варианта да е реакция от храна. Другият вариант е да е от олиото на Биодерма, което пак се опитах да ползвам, ама май не е подходящо за кожата му. Всъщност вече като е топло не е удачно май да се ползва олио, а само лосион или мляко, нали? Май трябва да спирам.

Общи условия

Активация на акаунт