Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 47 964
  • 720
  •   1
Отговори
# 495
Лид слагай зехтин в пюрето, авокадо също е срещу запек.

# 496
Проходилките са стандартно до 12 кг.
Моят почна зверски да скърца със зъби  Shocked

# 497
  • София
Понеже някой спомена за падане от леглото, на 6,5 м, моето бати, сега вече голямооо момче, претърпя животозастрашаващ инцидент, за който не ми се разказва, точно като тези от новините, в Пирогов го спасиха. Това е една от причините да не го пускам на ЦДГ, няма последствия, но не мога да прехвърля отговорността и грижата на лелите в държавна градина. Наистина белята става за 1-2 сек, в повечето случаи са съвсем малки белички Wink За това сега не се втилясвам с малкото за глупости, а е и второ все пак Wink Последствията са повече за мен, станала съм невротична Wink

# 498
Ели, и аз около месец ползвах млякото на Лактана и нямахме такива проблеми, но се наложи да преминем на Фризовом заради рефлукса и сега не мога да се върна на Лактана.

Препоръчаха ми някакви глицеринови свещички, които не водят до привикване както клизмите, но обикалям вече пета аптека и ми казват, че нямат. Някой да ги е срещал?

# 499
Мелилакс,също става ,Лид

# 500
Кристи, колко зъба имате, че скърцате с тях  Crazy
Лид без да искам да те плаша, но по-добре рефлукс, от запек.
Ние сме на фаза - всичко хвърлям на земята - мама да го вдига. Поне направих фитнес дупе  Laughing
Вече пълзи назад като гъсениче няма никъде мира, ни в кошара, ни на диван ... обаче не ще на пода, защото нищо не може да хвърля там като хората.
Аз няма да взимам проходилка, доста четох против тях доста и много аргументирани мнения, а и честно казано предпочитам да се учи на всичко сама. Не, че не ми скъсва нервите, но няма как.
No pain, no gain  Mr. Green

# 501
Кристи, колко зъба имате, че скърцате с тях  Crazy
Шест.

# 502
Цитат
Шест.

Шампиони сте   Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 503
 Joy

Абе, в каква комбинация да дам зелен боб?  newsm78

# 504
Joy

Абе, в каква комбинация да дам зелен боб?  newsm78

Катроф(батат) ,морков,зехтин,магданоз.

# 505
Ееее, браво! И аз тъй мислех  Simple Smile Благодаря, мило  Hug

# 506
Ели, и аз около месец ползвах млякото на Лактана и нямахме такива проблеми, но се наложи да преминем на Фризовом заради рефлукса и сега не мога да се върна на Лактана.

Препоръчаха ми някакви глицеринови свещички, които не водят до привикване както клизмите, но обикалям вече пета аптека и ми казват, че нямат. Някой да ги е срещал?

Лид, Патето докато имаше проблеми с изхождането й слагах свещички, писах и тук, защото не се привиква към тях, а бях полудяла вече. Мен също ме убеждаваха, че до 1 седмица било ок да не се изхожда, ама аз виждам детето и не му е добре с пълно стомахче, след 2-3 без да се изходила и след половин свещичка пълнеше по два пампита по същия начин, първо тапа и после нормално. Според мен също трябва да подпукаш захранването и след сливи и круша на следващия ден ще има бебчо успех. Добре са ти казали за масло и авокадо. Успех, всичко ще се оправи. Сетих се за свещичките, трябва да ги придържаш в дупето и за минута-две се разтопява, а след 10 мин мах има вече и резултат. Мисля, че до 1 годинка се слага половин свещичка, режеш на две и слагаш заострената част.

Пф, ние оставаме без бънджи, всички каси у дома са 27см , а и Патето е 9 и нещо кг, то няма смисъл, а и няма как, де.

Взех гащички на Памперс и да ви кажа, за сега съм доволна и добре, че прочетох инструкцията за сваляне, защото ги приготвях за кофата. Аз ги обувам и събувам, както гащи, а събуването на на*кано дупе става мазало, следващия чифт рязах с ножица иииии така, след като ги събрах нервна за боклука, видях, че си е показано как се разкъсват отстрани и всичко става леко, спокойно и чисто, ама то къде съм тръгнала да уча още, като ми е изветрял мозъка  Stop  ooooh! ooooh!
Това е от мен, че вЕрно изветрях, не помня какво исках да пиша, отново!  Hug Hug

ПП Аз също съм против проходилките, както и пробиотиците, както и на играта да се хвърля и вдига, но някои неща не съм способна да контролирам, затова съм вързала с ластици играчките за столчетата и количката  Mr. Green мноууу съм гадна и ще си ходя трътла  Rolling Eyes Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green

Кристи, брой си бобеца за въведен, зрял или зелен - няма голямо значение  Laughing

# 507
Кристи, колко зъба имате, че скърцате с тях  Crazy
Шест.
Ами значи не проста яхния, а направо боб с кокали е готов да яде младежът Whistling

Нашето още не се е озъбило, ама аз си кърмя та не бързам Laughing

# 508
# 509
Да ви питам като напреднали със захранването: първият месец (от процеса) се замества едно млечно хранене, обаче прекалено бързо ли е да се замести второ хранене през втория месец? newsm78
Разни педиатри, разни мнения. Аз натам вървя, ама да не предобря системата newsm78
Пробвах с две заместени, ок беше, но нещо ме гложди да не избързвам.

Общи условия

Активация на акаунт