Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 346
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
Ние ще ходим само края на явгуст в Гръцко и толкоз. По нашето Черноморие не искам да минаваме, защото обичам на Север, а там е мъка да се стигне. Особено с малко бебе няма да си го причинявам. Отделно, мразя водорасли, щипалки, медузи и прочие, та обикновено кисна в басейни, ама с малкия сега няма как да стане. Ако има пари (а то няма Mr. Green), ми се иска някоя планина да заформим за 4-5 дни.

И аз съм към групата на Шаро с Ла рош крема. Просто на Мустела нямаше извадени още и ми омръзна да чакам, та купих такъв. Разбира се, в деня, в който това се случи, стана зима отново Mr. Green За лятото мисля да взема един, който не слепва от пясъка и един лосион за след слънце да овлажнява там, каквото може. Еба си скъпотията са тия козметики пууууу.

Ще си го къпя в морето в Гръцко, хич не се и замислям. Ползвам бански-памперси на Либеро. В басейна изглежда, че са му ОК.

Лина, и моят се събужда за манджа, ама вече съм вдигнала ръце Tired

Ели, добре си го измислила с глутена. Движа се по твоята схема значи Mr. Green Вчера ми пристигнаха кашите с елда, просо и царевица, та ще разнообразявам следобедните закуски. Тази неделя ще наготвя пуйката и заека, та съвсем да не ми се налага да мисля за мръвка 3 месеца Joy

# 166
Тея гащички на либеро по единични бройки ли са и от где ги купуваш?

# 167
Мерси lid, сещам се къде е, съвсем близо да бабата и дядото.  Mr. Green

Хахахха, всички сме се обзавели с един и същи крем, а!? Следващия път групова покупка, да ни направят отстъпка!  Mr. Green

# 168
Абе, на мен ми хвалиха един на Daylong слънцезащитен, но честно казано не можах да го намеря в аптеките около нас, а не ми се занимаваше с онлайн поръчки, та взех Ла Роша, който беше намален и на бая добра цена за голяма туба.
Кристи, като ни свършат ДМ-ските памперс бански, ще пробвам Либерото и аз.

# 169
Поли, по пет са мисля, в опаковка. Купувам ги от Ремедиум, но предполагам, че ги има и в други аптеки.

# 170
Пф, Малечко днес не си иска кашата... изобщо отвратителен е тези дни. Разбичкан режим, ако изобщо може да се нарече режим, ад е! Мрънка, трудно заспива, дано е от зъбите.

# 171
Всичко ни е ок,днес направихме и ехография,даже док каза че сме много добре,и хемоглобина е много добър.За храненето общо взето ме разочарова -може супа, кисело , прясно мляко  Shocked което направо ме хвърли в шок. Иначе е добър диагностик но това са груби грешки Naughty
За днес мислех сладък картоф и спанак ама пусто време не стига и пак ще сме на банан и авокадо Flutter

# 172
Аспержите са тотален хит, изяде цял буркан. Утре ще стрелям с грах.
Лятото сме си тука, още нищо не съм решила.
Моята се зачерви от ла рош, не я мажа с нищо. Шапки и на сянка. За море май се отказах тази година, нека проходи тогава. Как ще я усмирявам на плажа, като я гледам ще иска да пълзи като бясна.

# 173
И ние като Chuby за почивките.Хич няма да ми е почивка с малкия-тази година без, виж, другата, вече ще е друга работа.
Биодерма е много лек крем (слънцезащитния), доволна съм Peace
Мина на Хип Комбиотик 1, като стане на 6 месеца и изпие опаковката вземам 2-ката, беше на ХА, никаква разлика, за който му предстои да сменя мляко.
Днес беше последния прием на Ротарикс, орева света, не знам защо, станал е moody, няма зъби още, сетих се да проверя Wonder Weeks app, айде оказа се в пети скок, честитак.

Аспержите лесно ли се сваряват? bouquet

# 174
Аспержите се варят за три минути обаче сложи само Най-крехките части, до средата и хубаво ги обели. Това е.
Този скок е най-дългия, но минава. Ние вече сме в края му

# 175
А ние още я мислим почивката, евентуално нещо планина и море ама в какъв ред че тати няма отпуска ще видим.Ако морето го оставим за септември ще е гръцко,че нещо много мръсно по нашето.
За слънцезащита бях взела някъв гел от ДМ ама малкия получи алергична реакция и приключи.Като ходихме на Банско взех някакъв 50 на Гарниер,и беше ок.Иначе и на Клоран не са лоши слънцезащитните.

# 176
Всичко ни е ок,днес направихме и ехография,даже док каза че сме много добре,и хемоглобина е много добър.За храненето общо взето ме разочарова -може супа, кисело , прясно мляко  Shocked което направо ме хвърли в шок. Иначе е добър диагностик но това са груби грешки Naughty
За днес мислех сладък картоф и спанак ама пусто време не стига и пак ще сме на банан и авокадо Flutter
Шо кво е тва прясно мляко бе Shocked Бе аз смело си и давам млечни,глутен и червени зеленчуци,ма чак пък прясно мляко,чак след годината бе. Оффффф мнооо са зле някой дофтори ooooh!

# 177
Точно,а прави сметка че реално го захравам от 2 седмици,и почти нищо дет се вика не ял.Абе потресох се Shocked

# 178
Оффффр ма как аз не съм била там Twisted Evil

# 179
Оффффр ма как аз не съм била там Twisted Evil
[/quote
Хаха ми да те заведа като ми дойдеш нагости Joy
Не ми се разправяше Поли,ама примерно ако някой не знае какво се случва Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт