Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 48 122
  • 720
  •   1
Отговори
# 420
И моят не ще вода от чаша с накрайник  Sad Играе си, мотае я, гризе, но хич не му идва на акъла да засмуче  Crazy

Аз разхождам по къс ръкав и бос. Тия дни ще го пусна и по къси гащи.

Жълтък ще започвам в понеделник.

# 421
Ще вадя и аз късия ръкав, Кристи. Кажи ми, моля те за аспиратора за нос на Барбабебе, добре ли ти смуче. Аз въобще не съм доволна честно казано и подозирам, че може нещо да не му е наред на нашия. С този за уста на Чико изсмуквам много повече отколкото с автоматичния. Кой накрайник ползваш, силата на засмукване ок ли е при теб? На крачка съм да го пусна в olx, ползван е 1-2 пъти само и накрая пак приключвам с ръчния. Дали нещо не му е наред или просто така си работи.

# 422
Аз съм много доволна, ползвам розовия накрайник. Нямам ръчен да сравня, но не съм имала проблеми. Виж дали е добре затворено капачето - трябва да прави стабилен вакуум. Пробвай на ръката си дали засмуква. И ако не ти харесва, просто го върни с идеята, че не работи. Той си е в гаранция.

# 423
Аз от седмица давам по 1/4 жълтък през ден, ще питам др. седмица кога и колко да увелича. За дрешките- или дълъг, или къс ръкав, и надолу с ританки, или клин с чорапки. С къси панталони малко ще е,че си чопли коленете, а и не ми се иска да я излагам излишно допълнително на слънце. Sad
За водата нямаме развитие, продължавам да и пръскам в устата и тя да се кефи, ама ако и дам не ще да засмуче и това е. Чаша и с мек и с твърд накрайник и давах, зацепва как се действа, но после плюе. Диване! Grinning
Днес захраних със заешко, тя после сама се захрани със салфетка.  Mr. Green

# 424
  • София
Аз вчера го пробвах това с крещенето. Хич не се впечатли  Joy

Joy Joy Joy

eli_dzh

Събрала си ги  Laughing

Давам жълтък, веднъж на 5 дни, по цял. През другите дни давам месо. Веднъж седмично е само зеленчуци.

Вода не мога да пробутам. Взех чаша с твърд накрайник, поне си чеше венците на нея, но си е за игра.

Макар че .. водата е най-сладка като го мия и във ваната.  Mr. Green Освен тогава да му даваш.  Mr. Green

И аз засега го държа с дълъг ръкав, гащи и чорапи, ама вчера беше вир вода. Днес при нас духа повече и сигурно ще е с дълъг ръкав. Иначе ще трябва вече къси. Понеже нямам купени много, то няма да ги вадя, ами ще купувам  Laughing По този повод в Хиполенд има в петък отстъпка от 25% на всичко.

# 425
Кристи, мерси, прави вакуум някакъв уж, ама реално нищо не изсмуква, та нещо не му е читава работа на тоз аспиратор, ще го махам.
Благодаря на останалите момичета за споделеното за жълтъка. Ще продължа засега по половин, ако някой който е по схемата ден жълтък, ден месо, да каже кат започне да дава цял, че да ме подсети Simple Smile
За инстантните каши да питам. На тези на Тьопфер пише след отваряне да се консумират в рамките на 2-3 седмици. Аз давам обаче по 2с.л. каша на ден, ако отворя 2 или повече за разнообразие, ми се връзват да ги държа отворени повече от този период. Вие как процедирате, какво реално може да им стане, се питам аз.

# 426
Моите са вече отворени повече от три седмици, не виждам някаква разлика и продължавам да си давам от тях  newsm78 Аз ще съм на схема ден яйце, ден месо, та ще си кажа  Simple Smile А за аспиратора, направо връщай. Явно не работи!

Мисис, всеки ден месо да не прецака бъбреците?  newsm78 Питай другия път педиатъра, щото аз помня, че многото протеин не може да се преработи като хората и се натрупва шлака там. Това при дъртите де, ама и за бебетата трябва да важи Rolling Eyes

# 427
Привет от мен!
Обличам го с боди с дълъг ръкав и ританки или цял гащеризон. Чорапи от няколко месеца не слагам. Ако много задуха мятам едно тънко елече с качулка.

Вода - ако пие 30 мл. чиста вода на ден го смятам за постижение. По този повод да споделя. Като правя крушите на пара се събира нещо средно между сок и вода (повече е като вода с аромат на круша), който прецеждам и предлагам - няма такъв кеф. Голямо лочене става. Единственият проблем е, че има много фини парченца от крушата, които понякога минават и през цедката и запушват биберона. Все пак да се внимава, ако някой реши да пробва, защото не знам до колко е разхлабващо - аз давам смело, защото е със запек.

Адинко, мисля, че ти беше питала за спането на една страна. Днес бяхме на ортопед и го попитах дали е проблем - "Ако бебето е прегледано и всичко е наред може да спи на където си иска - как ще се месиш? ". Малко чепат е - затова говори така.  Joy

# 428
Хахах мерси  lidSimple Smile
И тоя, при който ние ходихме беше картинка, ама не помня вече как се казваше... newsm78
Имам чувството, че съм много стабилно затъпяла, а в това че съм поне милион пъти по-разсеяна съм убедена. Сериозно започвам да се притеснявам.  Embarassed
Госпожицата днес ми скъси животеца, много беше кисела, ама така е като и се прецака режима...преди час най-накрая заспа гушната в мене, а аз се радвам на тишината.  Mr. Green
Кашите и аз май ще се наложи да ги държа по повече отворени, иначе по половин пакет ще трябва да хвърлям.

# 429
  • София
Мисис, всеки ден месо да не прецака бъбреците?  newsm78 Питай другия път педиатъра, щото аз помня, че многото протеин не може да се преработи като хората и се натрупва шлака там. Това при дъртите де, ама и за бебетата трябва да важи Rolling Eyes

Мерси! Ще се консултирам и ще почета още по темата.

В интерес на истината в детската кухня всеки ден има месо  Rolling Eyes

# 430
Но от десети месец нататък Hug

И даже пак не е точно така. Произволно меню за тази седмица на кухня, която може би аз ще ползвам:
http://www.herrbebe.com/?p=1109
Основното е ден месо, ден веге, като супите компенсират, но там количеството мръвка е минимално.

Ти питай за всеки случай Hug

# 431
  • София
Имаш право, благодаря пак!  Hug

# 432
Ели олиото го спрях зимата, сега сме с лосион. Може и от него да е.
Да оплюя Авент шишетата, второ дефектни, не завинтва добре и се къпем в мляко. Побеснях. Вода и бамбина не пие, лъжа я с флора бимби за да изпие повече. От чашата пиеше, сега не ще вече. Капризи имаме. И зъб, вече проби венеца, че беше ад просто. Крещи с цяло гърло, вече и свикнах. Лека

# 433
Вчера преживях поредния удар малката падна от спалнята Sad ходихме до Пирогов всичко е наред малко и стана челото от страни червено ,но още ми е пред очите как я намерих долу да плаче....

# 434
Ееее Ани,много съжелявам,дано нищо муняма на хайванчето. Уплашила си се много....
Абе Крис,тва меню в тая кухня мнооооого добро бе,браво. От там ли ще папа мушмулето,тамън детето ще се отърве от твойте творения Laughing
Аз.... може ли един сезал от някоя да взема,ма няма да й говърна Mr. Green
Али със червено гърло и кашля,Буба със пукната китка,днес ще искам направление да видим пак кво става с тоя хемоглобин #2gunfire Ейййййййй начиииии аман.....

Уфффф бе забравих.....Честити месичинки на Крис,Ели и наша милост Hug

Общи условия

Активация на акаунт