Октомврийчета красиви - правят мамите си диви! - Тема 12

• 47 970
  • 720
  •   1
Отговори
# 480
Смейте се! И на мен сега ми е смешно, ама по обяд само заеквах като риба на сухо Mr. Green

Моят днес не е падал. Само си разби главата в бюрото ми, за да се докопа до клавиатурата Crazy

# 481
  • София
 Joy

В нас ММ се кани да купи една нова клавиатура и да му я подари  Joy

Моята мишка е страшна цел. Мисля, че заради нея се усъвършенства с пълзенето.  hahaha

# 482
Ни мога да разбера Крис,кво искаш от детето Mr. Green
Браос на бабата,кефи ме максимално мацката Joy
Апропо в Канада и Франция са забранени със закон проходилките,за тва утре ще видя кви има в Хиполенд Mr. Green
Фризовома И запича не само разхлабва,като тиквата при някои деца.
Аз бих сменила млякото с някое друго АР,като не помагат сливи,круши и Луктоза.
Лека нощ Simple Smile

# 483
За захранването гастроентероложката даде списък зеленчуци в три групи - кореноплодни, обикновени тип тиквичка и зелении. За редовно стомахче всеки ден трябвало по едно нещо от трите групи да има в менюто. Отделно ЛЛ каза да не смесвам много, много въглехидрат с въглехидрат, например тиква и сладък картоф могат да причинят запек. За разглабване повече зелении за фибри, сливи и папая. А освен това ми забрани пасатора (освен за мръвка естествено), че разрушавал фибрите. И нсистина в началото на захранването мачках с вилица, че не ми се плескаше друго за 30 грама пюре и всичко беше ОК. Ама като се размрънкаха бабите как триели едно време през цедка, пък аз го храня като мисирка с негладко пюре и почнах да пасирам - четири дни беше запечен. Действам се сега на едро и всичко е 6 Peace

# 484
Аз проходилките не ги харесвам и мисля да купя такава http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/73150 .А пюрето понякога и аз го мачкам ,зада не свиква на рядка храна Wink

# 485
Фиффи, много добра информация за манджата  bouquet

# 486
Добро утро Sunglasses
Кристи,ти се притесняваше,а виж бабата оправи положението Laughing
Ние засега сме що годе добре с храненето въпреки,че категорично отказва приготвените от мен гозби SunglassesПробвах какво ли не ,ми не ще и след много нерви от негова и моя страна яде готови пюрета Embarassed Сега сме на плодови като редувам,плодови и зеленчукови през ден,че много му се услаждат плодовите Crazy
От другата седмица мисля да подкарам каши пък ще видим.
От вчера си има проходилка човека,и голям смях,придвижва се назад hahaha
Лек и слънчев ден:)

# 487
С тоя боб и баба ме разбихте, озъптете жената  Grinning Grinning
За запека, аз слагам лъжичка авокадо в зеленчуковото пюре, мазно е и много се харесва, също подпомага перисталтиката.

# 488
  • София
Добро утро!

Много благодаря, Фиффи!

От днес имам нов план, пък да видим  Laughing Нещо взе да не издържа между храненията. Преди беше на 5 хранения на ден, с по 4 часа и половина разлика. Сега е на 4. От известно време си измести сутрешното хранене в 7 и после едва издържа до обяда в 12. Реших да вмъкна една закуска в 10 и да изместя обяда в 13. Изяде сега един банан и не е нервен вече  Laughing И скача ли скача в бънджито. То сега има енергия  Laughing

Обринах се, пак.  Confused Този път мисля, че е от яйце.  Confused

# 489
Привет, мили дами.
Нещо се изгубих от темата, но честно казано, след онази диагноза, нещо не ми се пишеше...

При нас нищо ново, захранваме се, търкаляме се, имаме зъб...

# 490
Привет и от мен!
Lid, каква е консистенцията, когато се изходи? По принцип фризовома има страничен ефект, който е разхлабващ, а не обратното. Производителя пише, че е ок да се прави 50/50 фризовом и фризолак, така няма да има нужда да правиш две млека. Консултирай се педиатъра, но според мен също повече от два дни без изхождане не е добре, още повече, че не на кърма, а си е захранено бебе.

Пюр, извинявам се за красноречието, но като му направя клизма в началото изкарва нещо като тапа (твърдо и със зелен цвят), а след него нормална консистенция с жълтеникав цвят. И на мен ми казаха, още като ни го изписаха Фризовома да очаквам много чести изхождания и затова още повече се притеснявам. Говорих с педиатъра каза ми да пробвам да комбинирам Фризовом и Фризолак и да видя как ще се отрази на рефлукса му.
Поздравления за взетия изпит - един по-малко. Simple Smile

Адинко, сега ММ ще донесе Фризолак и ще видя как се приготвя, дано да не трябват две шишета, но и да се налага предпочитам дори 22 да мия само да хапва добре без да плаче и да си ачка нормално.   Hug

Joy

В нас ММ се кани да купи една нова клавиатура и да му я подари  Joy

Моята мишка е страшна цел. Мисля, че заради нея се усъвършенства с пълзенето.  hahaha

hahaha hahaha hahaha

Аз предимно от телефона ви пиша, затова лаптопа ми и мишката ми прах ловят и не са привлекли вниманието на малчо. Иначе на ММ лаптопа служи за пиано - голямо блъскане го блъска като го докопа.  hahaha

Фиффи, с нашите въведени три неща на кръст нямам много избор за комбиниране - но и да си призная хич не ги разбирам тези въглехидрати, кореноплодни и т.н.  ooooh!
Днес пробвах да му дам намачкан, а не пасиран моркова, преглъщаше но с такава погнуса.  Sick Joy

Помбер, и аз имам авокадо, но още не мога да стигна до там да го въведа... толкова сме назад с това захранване....

Мисис, ти ли се обрина? Поръча ли проходилка?
Аз поръчах една, която после става и за уокър да я видим дали ще бъде одобрена.

Пош, честито зъбче! Не се сдухвай.  Hug

# 491
posh, честито зъбче и горе главата!  Hug

lid, аз правех в 2 шишета не само заради градусите, ами щото ако се смесят двете млека и АР-то вече няма да е толкова гъсто, то реално погледнато и в стомаха се сместват, де, ама аз все пак си давах първо обикновено, след това АР. Simple Smile Също пробвай с ралични количества като съотношение, вашият рефлукс явно си е доста силен, та трябва да му уцелиш баланса. Simple Smile Стискам палци да е от това запека и полека, лека да се оправи. Мен много ме е шубе от това, добре, че бебка не се е запичала истински досега...

След снощното изтощение, освен, че заспа на шишето, след това заспа без биба и спа напробудно до към 3, чак тогава се размърда, обърна се по корем, фрасна се в решетка и си поиска бибата.  Mr. Green След закуска пак спа, и сега след кашата в 11 - пак. Голям сън, голямо нещо хахаха, поне мисля, че ще е в настроение днес. Simple Smile

# 492
posh_ честито зъбче и аз съм така след силен удар разбирам те,но живота продължава трябва да си носиме кръста каквато и да ни е съдбата  Hug

# 493
Пош Hug честито зъбче Hug
Лид, постепенно ще се регулират нещата ,като започне да папа повече неща,и ще раздвижат нещата Hug

# 494
Лид, при нас нещата се нормализираха с напредване на захранването и въвеждане на повече храни. Млякото иначе е Лактана Био, което също е ок при проблеми със запек. Давам си от февруари всеки ден по едно саше био баланс бейби и всичко е ок, не е пропуснал ден. Пробиотик даваш ли?
Момичета, тия проходилки и бънджита знаете ли до колко кг са? Нашият малчуган е 10кг и не знам дали ще има смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт