Суперхраните на АКВАСОРС - 5

• 138 723
  • 838
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте. Разликата в цените е 30%,има месечни промоции, а след определен брой точки получавате комисионна
Важно е и човекът, който ви регистрира да е вашият--да ви обяснява за продуктите, схема на прием, за да има наистина добър резултат.
Аз съм доволна от своята регистрация, използвам ги за семейството си, а и си докарам допълнителен доход. Това става с времето, и аз в началото нямах намерение да споделям за продуктите
Желая успех и здраве
[quote author=Incognito link=topic=974763.msg42411115#msg42411115 date=1614516445]
Здравейте,
Убеди ме приятелка да стана дистрибутор, за да пазарувам на по-ниски цени. Осезаема ли е разликата. Или 2-3 лв? Заслужава ли си да съм дистеуботор, ако ше пазарувам само за семейството си Simple Smile
[/quote]

# 661
  • Варна
И аз станах дистрибутор за лични нужди и съм доволна за сега.
Искам да ви попитам нещо различно от темата за добавките: преди време получих имейл от аквасорс с молба да попълня формуляр с банковата ми сметка за да ми изплатят комисионната. От тогава обаче ни вопъл, ни стон. Някой има ли информация как и кога става това изплащане?

# 662
Искам да ви попитам нещо различно от темата за добавките: преди време получих имейл от аквасорс с молба да попълня формуляр с банковата ми сметка за да ми изплатят комисионната. От тогава обаче ни вопъл, ни стон. Някой има ли информация как и кога става това изплащане?
Всеки месец преди 10-то число се изплащат комисионните. Ако са ви пропуснали (въпреки, че никога не ми се е случвало), звъннете в офиса.

# 663
  • София
Здравейте,
Убеди ме приятелка да стана дистрибутор, за да пазарувам на по-ниски цени. Осезаема ли е разликата. Или 2-3 лв? Заслужава ли си да съм дистеуботор, ако ше пазарувам само за семейството си Simple Smile

Заслужава си. Ще го разбереш на по-късен етап.Simple Smile

Цитат на: dalivali в нд, 28 фев 2021, 22:32

Доколкото знам парите се пазят до 5 години. И не звънят всеки месец - дайте банкова сметка.

# 664
  • Варна
Благодаря,
Дала съм банковата си сметка още в началото на декември. Ще я търся момата някакси, няма къде да избяга Simple Smile

# 665
  • софия
Над определен обем се изплащат комисионни. Попитайте спонсора си, да Ви обясни.

# 666
Здравейте, детето ми е на 8 месеца с, атопичен дерматит, закупих програмата лесно начало, но още след първия прием петната станаха много червени и почна да го сърби. Възможно ли е да не му понасят, дала съм само бифидус преди лягане и сутринта беше много зле.

# 667
  • София
Здравейте, детето ми е на 8 месеца с, атопичен дерматит, закупих програмата лесно начало, но още след първия прием петната станаха много червени и почна да го сърби. Възможно ли е да не му понасят, дала съм само бифидус преди лягане и сутринта беше много зле.

Посъветваха ли те или ти сама реши да дадеш Лесно начало? На бебе не се дава този продукт. За атопичен дерматит използвай ЕМК - да пие и да мажеш обривите.

# 668
 Можете ли да споделите мнение изчистени ли са от микроцистини водораслите на Аквасорс? Има ли някъде публикуван сертификат? Колебая се да поръчам за децата си. При задна хрема и  сунизит подходящи ли са?

# 669
Здравейте! Може ли от течната афа да се промени цвета на изпражненията?

# 670
  • София
Здравейте! Може ли от течната афа да се промени цвета на изпражненията?

Възможно е.

# 671
И мен ме интересува, кой продукт е подходящ при синузит?

Аз започнах с "Лесно начало", но с кои продукти да продължа втория месец. От прочетеното оставам с впечатление, че трябва да е Алоефреш. Също искам да питам, кога пиете водораслите. И още нещо нали Коластрата се пие на гладно, но и Ацидофилуса се пие на гладно? В такъв случай?

# 672
  • София
С Ливър Кленз за черния дроб и ЕМК за лигавиците. Алое фреш се пие преди Лесното начало.
Ацидофилуса го пиеш и след половин час може да вземеш и Колактива.

# 673
Здравейте, октомври 2020 започнах с Лесно начало, като по време на приема имах парене при уриниране,което отшумя след като завърших месечната програма и отдавам на изчистване на организма. От ноември досега пия Коластра3 по 2 таблетки, 2 табл. Зелена енергия и 2 таблетки Алгае. От Декември включих и по 1 таб. Вит. Д. Понякога нямам алгае, тоест мин прием са зел. енергия и коластра, всяко по две таблетки и вит. Д
1 таб. Започнах да ги пия с цел превенция, поради страх от Корона вирус. Прочетох цялата тема и виждам, че греша при приема, тъй като пия всичко накуп сутрин незабавно след кафето. Как да разпределя приема, коластрата трябва да е самостоятелно, а  след храна всичко останало, така ли? Другия ми въпрос е от Януари получих хейлис, това е възпаление на кожата на устните. Уж се бях излекувала, след месец и половина кортикостетоиди и противоалергични, но сега пак изби. Не зная какво го продиктува, никога досега не съм имала алергии или кожни проблеми. Смятам да взема ЕМК и суперантиоксидант и да ги добавя към кол, водорасли, зел. енергия и вит Д, но тях в същата доза ли да запазя или да ги намаля? Другия вариант е да започна 4 месечна детокс програма публикувана в темата, но заедно с нея отново е валиден въпроса да продължавам ли с коластра, ЗЕ и Алгае? Благодаря на отзовалите се. Като цяло, считам, че е трябвало всичко да комбинирам с ЕМК от самото начало, но... пусти пари, нали все пестим. Сега ще поправя тази грешка. Хубав ден!

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 10:34 от stela.gyosheva

# 674
Здравейте. Моето дете е много злоядо и от няколко дена се опитвам да му дам течното злато и зелената енергия. Засега без успех. Пробвах вода, сок и отказва. За храна въобще не мога, защото не яде течни храни, нито мляко, защото не пие. Какъв е вашият трик за даването на тези продукти понеже и аз опитах и наистина са гадни на вкус. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт