Суперхраните на АКВАСОРС - 5

• 138 718
  • 838
  •   2
Отговори
# 675
Здравейте. Моето дете е много злоядо и от няколко дена се опитвам да му дам течното злато и зелената енергия. Засега без успех. Пробвах вода, сок и отказва. За храна въобще не мога, защото не яде течни храни, нито мляко, защото не пие. Какъв е вашият трик за даването на тези продукти понеже и аз опитах и наистина са гадни на вкус. Благодаря
Трудно е така да се отговори, но в първата глъдка сок от чаша или вътре в нещо, което яде. Намазано на сандвич с топ.сирене. Трудно е да се каже, опитвай, докато гледа нещо или уграе, важното е да не се отказваш...

# 676
Много благодаря. Днес ще пробвам с по малко течност и спринцовка. Дано да имам успех

# 677
  • пловдив
Много благодаря. Днес ще пробвам с по малко течност и спринцовка. Дано да имам успех

Аз давам всички добавки в Марко течност и спринцовка от Нурофен. После давам чаша вода и няма проблем с каквито и да е добавки.

# 678
Благодаря за съветите. Днес на обяд успях да му дам с малко вода и в спринцовка. Рев, сополи и малко изплюто, но поне напредваме.имаче с коластрата нямам проблем пие я. Просто всяко дете е различно. Големият ми син много ги хареса 😁😁😁. Остава да се преборя с малкия

# 679
Благодаря за съветите. Днес на обяд успях да му дам с малко вода и в спринцовка. Рев, сополи и малко изплюто, но поне напредваме.имаче с коластрата нямам проблем пие я. Просто всяко дете е различно. Големият ми син много ги хареса 😁😁😁. Остава да се преборя с малкия

Здравейте, синът ми който е почти на 3 не харесва ни една от тези продукти 😊... ЗЕ почнах да я давам с плодово мляко така не се усеща самият вкус. А другите ги правя със сок, гледам сокчето  да е малко кисел че да може да ги пие. При нас е на настроение има дни в които не прави проблем, дайте му време и не се отказвайте...

# 680
Определено е така. Ще му дам време. Засега е насила, но не ми остава друг избор просто

# 681
Здравейте! Не мога да открия коментари относно това дали Старта изчиства организма от медикаменти? Или е като патерица към хомеопатията? Дайте отзиви

# 682
  • София
Здравейте! Не мога да открия коментари относно това дали Старта изчиства организма от медикаменти? Или е като патерица към хомеопатията? Дайте отзиви

Ефекта от Лесното начало се приравнява на ефекта от едномесечно гладуване по системата на Лидия Ковачева. И изчиства от каквото сме задръстени. То не прави разлика дали е медикаментозно или хранително. Но към Лесното начало се включват и Алое фреш (преди Лесното начало) ЕМК (паралелно с него) и Ливър Кленз като завършек.

# 683
  • София
Определено е така. Ще му дам време. Засега е насила, но не ми остава друг избор просто
И моето дете е капризно, да не кажа злоядо. Аз изсипвам съдържанието на капсулите, слагам 4-5 капки сок от кайсия, праскова, банан. Бъркам хубаво да няма бучки, после добавям още сок. И му го давам в чашка за сироп. От спринцовките има лош спомен и става драма. Сиропите нали са сладки и чашките ги приема. Ползвам сок като нектар за да не си личи много съжържанието. Иначе с капките е лесно. И зеления цвят на съдържанието му е проблем - на антиоксиданта. Иначе коластра в жълт/бял сок най-върви. Трябва търпение и упорство.

# 684
Здравейте,
Някой може ли да ме посъветва с какво мога да започна за изчистване на организма и дали мога да лекувам щитовидната жлеза с тези добавки. Къде мога да се запозная с тях и действието им.

# 685
  • София
За пречистване аз започнах пакета Лесно начало - това са 4 продукти, пият се по схема. За жлезите и хормонален баланс - Муун баланс и мазане с крем Муун райз. Така ме посъветва медицинския консултант.

# 686
Здравейте! Може ли да споделите наблюдения от приема на АКВАСОРС при множествена склероза? Има ли полза? Вие с какво стопирате болестта?

# 687
Без връзка с Аквасорс, погледнете как този човек е стопирал болестта за 20 години.
Mshope.com
Mat Embry

# 688
Вижте книгите на Таня Бейрийска.

# 689
Здравейте, октомври 2020 започнах с Лесно начало, като по време на приема имах парене при уриниране,което отшумя след като завърших месечната програма и отдавам на изчистване на организма. От ноември досега пия Коластра3 по 2 таблетки, 2 табл. Зелена енергия и 2 таблетки Алгае. От Декември включих и по 1 таб. Вит. Д. Понякога нямам алгае, тоест мин прием са зел. енергия и коластра, всяко по две таблетки и вит. Д
1 таб. Започнах да ги пия с цел превенция, поради страх от Корона вирус. Прочетох цялата тема и виждам, че греша при приема, тъй като пия всичко накуп сутрин незабавно след кафето. Как да разпределя приема, коластрата трябва да е самостоятелно, а  след храна всичко останало, така ли? Другия ми въпрос е от Януари получих хейлис, това е възпаление на кожата на устните. Уж се бях излекувала, след месец и половина кортикостетоиди и противоалергични, но сега пак изби. Не зная какво го продиктува, никога досега не съм имала алергии или кожни проблеми. Смятам да взема ЕМК и суперантиоксидант и да ги добавя към кол, водорасли, зел. енергия и вит Д, но тях в същата доза ли да запазя или да ги намаля? Другия вариант е да започна 4 месечна детокс програма публикувана в темата, но заедно с нея отново е валиден въпроса да продължавам ли с коластра, ЗЕ и Алгае? Благодаря на отзовалите се. Като цяло, считам, че е трябвало всичко да комбинирам с ЕМК от самото начало, но... пусти пари, нали все пестим. Сега ще поправя тази грешка. Хубав ден!
Здравейте, дали някой по-опитен с продуктите може да отговори на моя пост, все още никой не му е обърнал внимание...

Общи условия

Активация на акаунт