Суперхраните на АКВАСОРС - 5

• 138 623
  • 838
  •   1
Отговори
# 735
Може ли отзиви за Куркума комплекса на Аквасорс. Аз взимал ЕМК и ЗЕ или АФА( редувам ги) но имам проблеми със ставите и болки в мускулите и се чудех  дали да не пробвам…Още един въпрос, чета че като се разболеете взимате Супер Антиосоданта, помага ли? Ако да каква е схемата за приемане  от възрастен и дете? Също така отзиви за плодовата енергия- мисля да вземе на за дъщеря ми на 8 г? Благодаря много.

Куркумата има мощно противовъзпалително действие. Но трябва да се внимава с нея - може да създаде стомашен дискомфорт, ако имате предишни проблеми с корем или стомах. За ставни и мускулни проблеми е по-подходящо Флексибилити, Колаген и Плодовата енергия /вит С/, който ще подпомогне правилното и пълното усвояване на колагена в другите два продукта. Докато Куркума е по-скоро за възпалителни процеси в тялото.

Суперантиоксиданта има силно противовъзпалително действие и  съдоразширяващ ефект, подобрява кръвообращението. Има свойството да   заздравява колагена и еластина . Съдържа вит В12, вит Е и желязо.
Използва се при сърдечни проблеми, разширени вени, хреми от всякакъв вид, кръвна захар. Дава мощен тласък на организма да задейства собствените си оздравителни сили, така да го кажем.

Суперплодовата енергия - вит С е продукт, който може да се приема целогодишно. Тъй като е от дребни горски плодове, напълно органичен произход, без примеси,  с него няма предозиране. Тялото го възприема като храна и го усвоява на 90-100%. Купеният от аптеката вит С има много други примеси, тялото го усвоява на 20-40%. Аптечния витамин се приема не повече от 5 дни, тъй като има опасност да се отложи неусвоената част в бъбреците и да образува камъни, песъчинки или други оксалати. Вит С подпомага действието и усвояването на множество други витамини, минерали и нутриенти и е много важно да се приема в комбинация.

Детенце на 8 г. е достатъчно голямо и може да приема всички продукти без притеснение или опасност от предозиране.

# 736
Много блгодаря на всички отговорили. Ами за Куркумата- да а имам ГЕРБ, рефлукс, та ще го имам предвид. А за САО супер, не знаех, че се взима и при болвдуване. Simple Smile Прекрасни сте всички, благодаря.

# 737
Дъщеря ми -19г, се оплаква , че я боли корема от зелената енергия. Възможно ли е да има такъв ефект приема на водорасли при някой хора. Карам я да я приема по време на хранене.

Зелената енергия съдържа спирулина, люцерна и водорасли. Люцерната принципно е по-трудносмилаема, ако дъщеря Ви има предишни стомашни проблеми, то е възможно да изпитва дискомфорт. Можете да замените с АФА, тук са само водорасли. И двата продукта е добре да се съчетаят с ЕМК. ЕМК оздравява лигавиците в организма, оздравява повърхността на червата и предотвратява проблеми с порьозност на храносмилателната система.

# 738
Здравейте. За профилактика на дъщеря ми 8г освен 20 капки ЕМК, АФА или ЗЕ и по колко? Колактив3 давам като е болничка, през другото време да давам ли?

# 739
  • София
Не мисля,че е добре да я товариш непрекъснато със Сао.  
А докато е болна може ли така да го давам ; както до сега

Можа да даваш САО. Ако се повлиява и спира да кашля, обърнете внимание дали има алергия към нещо.

Цитат
Здравейте. За профилактика на дъщеря ми 8г освен 20 капки ЕМК, АФА или ЗЕ и по колко? Колактив3 давам като е болничка, през другото време да давам ли?

Колактив е като ваксина при профилактично приемане. Може да се дава непрекъснато. По 1 или 2 капсулки дневно в зависимост от килограмите на детето. Заедно със ЗЕ,  ЕМК и витамин D са в пакета "Имунитет".
Чистата АФА е по-скоро ментално водорасло. Има функциите защита, но при ЗЕ са по-високи от гледна точка на респираторни проблеми. Укрепва имунитета. И при признаци на заболяване стабилизира по-бързо. В ЗЕ има спирулина, която наричат "Майчиното мляко на планетата". При заболяване се увеличава дозата : при по-малки деца до 10, а при възрастни може и до 20 капсулки дневно.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 23:36 от Dino

# 740
Здравейте и аз идвам за съвет. Детето ми на 2г и 3м. често е хремав ,може би и защото започна ясла и реших да подпомогна имунитета,та взех Коластра и Зелена енергия. Питането ми е как да му ги давам,тъй като дистрибуторката от която ги поръчах ме посъветва на гладно,но на дребното му се повдига от ЗЕ и се чудя не може ли с храна. Тук в момента четох,че е хубаво коластрата да се дава на гладно,а енергията може и с храна,та питането ми е с какво мога да смесвам зелената енергия за по-лесен прием? И втория ми въпрос е по 1 таблетка ли да давам,тъй като жената от която ги поръчах ми каза по 2бр ,но за по-сигурно ми се иска и тук да питам.

# 741
Ако детето не е приемало суперхраните до сега, то е добре да се започне със захранване, т.е. 2,3 дена по половин капсула ЗЕ и след това вече поне 2 дена по цяла. След това може да му давате по 2 капсули дневно за профилактика. Може да му ги изсипвате в храна или напитка, която харесва. Коластрата е добре да е на гладно и поне 20-30мин. преди храна, за да се "настани" там, където трябва.
Отскоро съм в темата и все още трупам всякаква информация по въпроса с водораслите и аквасорс, но имам късмета да попадна в една друга ФБ-група, която е безкрайно полезна с отговори на всякакви подобни въпроси и от медицински лица и споделун опит на ползващи продуктите.

# 742
  • Пловдив
Acidofilus и АФА могат ли да се приемат едновременно сутрин? Или е добре да е интервално?

# 743
Здравейте и аз идвам за съвет. Детето ми на 2г и 3м. често е хремав ,може би и защото започна ясла и реших да подпомогна имунитета,та взех Коластра и Зелена енергия. Питането ми е как да му ги давам,тъй като дистрибуторката от която ги поръчах ме посъветва на гладно,но на дребното му се повдига от ЗЕ и се чудя не може ли с храна. Тук в момента четох,че е хубаво коластрата да се дава на гладно,а енергията може и с храна,та питането ми е с какво мога да смесвам зелената енергия за по-лесен прием? И втория ми въпрос е по 1 таблетка ли да давам,тъй като жената от която ги поръчах ми каза по 2бр ,но за по-сигурно ми се иска и тук да питам.

Направете капки за нос от Колактив 3. В 5мл. физиологичен разтвор разтворете 1 капсула, ако имате Есенциални мастни киселини сложете 5 капки ако нямате не е проблем. Слагайте на всеки час по 2-3 капки на всяка ноздра. Ако му е пресипнал гласа 1 капсула Колактив 3 разбирайте в половин кафена лъжица мед, правете го на всеки 30 мин. или час.Когато е болно детето увеличете дозите. 4 капсули ЗЕ (2капсули сутрин и след два часа другите 2 капсули, само да кажа че ЗЕ не се дава вечерите има вероятност детето да не заспи) и до 6 капсули Колактив 3. Няма начин как да предозирате не се притеснявайте. Имам син на 3 години и го лекувам по тоя начин. ЗЕ аз я давам като го разтварям в 10мл. сок. също така може да направите и желирани бонбони не съм го правила до сега понеже малкият харесва ЗЕ. Надявам се да съм била от полза.

# 744
Acidofilus и АФА могат ли да се приемат едновременно сутрин? Или е добре да е интервално?

След прием на Ацидофилус, дайте 40 мин време бактериите да стигнат до тънките черва и да се заселят, за да си свършат работата. Ако приемете храна, това просто ще убие бактериите.

Зелената енергия може да я разбъркате с лъжичка кисело мляко, малко мед и бисквитка. Моят син също не харесва вкуса на част от продуктите, но по този начин си ги хапва с удоволствие. Вътре добавете и капките ЕМК, те задължително със залък храна се приемат.

В момента има много добри и изгодни промоции точно за тези продукти, за които питате - АФА, зелена енергия, коластра и омеги.

# 745
  • Пловдив
Не храна, а чиста АФА с Ацидофилус, дали е приемливо?
Тъй като и двете св приемат на гладно, но навярно Водораслите са като “натрапник” за пробиотика, подразбирам.

# 746
Не храна, а чиста АФА с Ацидофилус, дали е приемливо?
Тъй като и двете св приемат на гладно, но навярно Водораслите са като “натрапник” за пробиотика, подразбирам.
Афата също е храна🤗 Не е натапник, но пробиотика иска време. Афа принципно се пие вечер, за да успокои организма, поради наличие на вит В. Сутрин е зелената енергия, за да даде тонус и се оползотвори през деня
Но, в Ацидофилус има добавена и Афа, четох сега съдържанието, значи не би трябвало да е проблем

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 16:06 от 1905vv

# 747
  • Пловдив
За Афа имам препоръка да се приема сутрин на гладно.
В пробиотика също има Афа, но в някакво микро количество, предполагам. И тъй като мисля да го започна се чудех как е най-правилно.

# 748
За Афа имам препоръка да се приема сутрин на гладно.
В пробиотика също има Афа, но в някакво микро количество, предполагам. И тъй като мисля да го започна се чудех как е най-правилно.

Направих справка и при други консултанти - няма проблем. Само обърнете внимание как се чувствате след приема на АФА сутрин. На мен са ми споделяли, че при някой действа успиващо, прекалено отпускащо. Затова препоръката е вечер преди сън да се приема. Зависи и от количеството капсули, които ще приемате и здравословния проблем, който искате да отстраните. Ако мога да съм Ви от помощ - на разположение съм.

# 749

Направете капки за нос от Колактив 3. В 5мл. физиологичен разтвор разтворете 1 капсула, ако имате Есенциални мастни киселини сложете 5 капки ако нямате не е проблем. Слагайте на всеки час по 2-3 капки на всяка ноздра. Ако му е пресипнал гласа 1 капсула Колактив 3 разбирайте в половин кафена лъжица мед, правете го на всеки 30 мин. или час.Когато е болно детето увеличете дозите. 4 капсули ЗЕ (2капсули сутрин и след два часа другите 2 капсули, само да кажа че ЗЕ не се дава вечерите има вероятност детето да не заспи) и до 6 капсули Колактив 3. Няма начин как да предозирате не се притеснявайте. Имам син на 3 години и го лекувам по тоя начин. ЗЕ аз я давам като го разтварям в 10мл. сок. също така може да направите и желирани бонбони не съм го правила до сега понеже малкият харесва ЗЕ. Надявам се да съм била от полза.

Здравейте, може ли да споделите рецепта за желираните бонбони? Детето ми не иска да пие ЗЕ под никаква форма - пробвах със сок, мед, но не иска. Коластрата успявам с мед да я дам

Общи условия

Активация на акаунт