Oтново за АБКМ - 4 тема

• 59 851
  • 471
  •   1
Отговори
# 465
  • Немция
Давам и друга гледна точка, след толкова години все още има разминавания в това отношение.

То е ясно, че щом лекарят ти в България посъветва да не сложиш ваксините, така ще направиш.

# 466
Ами той пише новалак ац с намалена лактоза до сега. Този аптамил адц виждам ,че също съдържа някакво количество лактоза. След колко време след прием се вижда ефекта и има ли такъв? Също така ни посъветва да слагаме царевична каша по малко в млякото ,за да го сгъстим, за да не повръща толкова, защото и попринцип си връща мляко. Някой правил ли е сгъстяване на млякото? С тази царевична каша мисля,че го разхлабвам.
Относно ваксините, той е на 6м и всички до годината вече са му сложени така или иначе, никакви реакции не е имал от тях до сега.
Тоест да не давам жълтък и банан ,така ли?

# 467
  • София
Жълтък не бих дала изобщо. По-опасните продукти ги остави за по-късно.
Дъщеря ми беше на Аптамил АДЦ, след като го започна разстройството веднага и спря.

# 468
Дъщеря ми се изхождаше под налягане, пенесто лигаво и с много кръв. Изобщо не се съмнявам че ваксините бяха причината всичко това да се случи. Интересно как казвате, че детето ви има всички ваксини, но те не са виновни за АБКМ. Но както и да е. Аз кърмех. Бях на изключително строга диета от 2-ри до 11-ти месец. На 6-ти започнах с оризова безмлечна каша. Въвеждах храните по една на седмица, че и по-рядко. След оризовата вкарах царевичната. Тогава само те двете бяха безмлечни. След това започнах най-безобидните пюрета като картофено например. Както казах, жълтък и банан бяха на много по-късен етап, след като изхожданията се бяха оправили на 100%. И не само те. Всички по-алергизиращи храни съм ги въвеждала след като бяха минали месеци без признаци на алергия. Успех ви желая!

# 469
Добре, няма как да знам дали ваксините са отключили неща, но така или иначе към днешна дата 6чесечна възраст всичко му е поставено, вече живот и здраве на годината са следващите.
При него до 3м изпражненията бяха под налягане и течни, но след като сменихме на мялко за колики се оправиха. От тогава не е имал проблеми с това. Признаците, които гастрото приема за абкм за много газове, дискомфорт в корема основно през нощта, а топлина кожа на лицето (която аз отдават на студа ,но знае ли се), няколко съвсем леки ,почти невидими петънца по тялото сухи.
От два дена сме на новалак алернова (за абкм и безлактозно) днес се изходи пак с нормално консистенция,но зелено...зелено като тревата. На някой случвало ли му се е. Нормално ли е?

# 470
Да, на моето дете редовно, докато имаше проблеми. Не е нормално.

# 471
Ще видя утре как ще е и ще звъня на гастрото преди да започне да приема това мляко не е имал проблем

Общи условия

Активация на акаунт