Операция на миома - 4

• 99 970
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Не се сърди, човече, това се е случило, за да си запазиш бебчето, явно организмът ти, много го е искал Simple Smile

# 151
Аз съм толкова страхлива, че всичко ми се беше свило  Mr. Green

# 152
Хубаво е, че нещата са се развили по благоприятен начин и при двете ви!
Аз също съм много страхлива.
Снощи от клиниката са ми пратили становището от докторката и там пише, че сме обсъдили плюсовете и минусите от миомектомията в сравнение с хистеректомия и че съм наясно с опасността от кръвоизлив. Та снощи не можах да спя от притеснения да не взема да пукна на масата ... ooooh!

# 153
Хубаво е, че нещата са се развили по благоприятен начин и при двете ви!
Аз също съм много страхлива.
Снощи от клиниката са ми пратили становището от докторката и там пише, че сме обсъдили плюсовете и минусите от миомектомията в сравнение с хистеректомия и че съм наясно с опасността от кръвоизлив. Та снощи не можах да спя от притеснения да не взема да пукна на масата ... ooooh!
Аз когато трябваше да раждам ми дадоха да подпиша един куп документи за информирано съгласие и изпаднах от ужас от онова, което прочетох, реших че няма да раждам

# 154
Надежда, защо не се отказа като все още е имало време  Joy hahaha

# 155
Надежда, защо не се отказа като все още е имало време  Joy hahaha
Опитах се Wink

# 156
Stardust@, не си сама  Joy Hug миналата година преди да размисля да се оперирам рових за статистика за пукнали на масата при такава операция. Не открих, явно от друго ще се мре  Mr. Green

# 157
Ако някой има време и му се чете, заповядайте:

https://patient.info/forums/discuss/browse/uterine-fibroids-2360

# 158
Момичета имам един въпрос към вас.Тези който сте оперирани, по колко болничен Ви дадоха?И как става удължаването?Говорих с клиниката,но те ми били дали максимума,които могат да дадат,а като ме изписваха ми казаха,че мога да го удължавам до 6 месеца.Ама как?

# 159
На мен ми дадоха 30дни от болницата. После ходих при личния с епикризата. Или тоЙ ти носи документите, или лично те изпраща на лекарска комисия и там ти дават още 30дни. Така можеш да си го продължаваш до 6мес.
Имаш право на 180дни годишно.

# 160
Момичета, завиждам ви за болничния в България. Тук е 6 седмици.

# 161
  • София
Ползвах 4 месеца болнични, въпреки че един бе напълно достатъчен.
Планирах си нещата така, че да си бъда вкъщи по време на седмокласната истерия с НВО и кандидатстване.

# 162
Зависи каква е операцията. При лапароскопска миомектомия 3 седмици са достатъчни, ако работата не е тежка физическа - разбира се. Аз ползвах 1 месец. Толкова ползвах и при хистеректомията. Може би при всеки е различно. Затова може би има комисия, която решава. Аз не си удължих болничния.

# 163
Много Ви благодаря за отговорите.Чувствам се добре,но работа ми е повече физическа и не ми се връща месец след операцията.Моята беше отворена коремна.

# 164
  • Пловдив
Аз си ползвах два месеца при коремна операция. Болницата ти издава първия месец,но след това твоят доктор с комисия ти издава за всеки следващ месец. Аз след един месец не се чувствах готова да работя 8 часа права.

Общи условия

Активация на акаунт