Операция на миома - 4

• 99 950
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета, може ли някой, с хистеректомия, направена в Надежда или Майчин дом да ми пише на лично съобщение?

Предстои ми операция, но не мога да реша в коя болница, консултирала съм се с опериращи и в двете болници, но условията в Майчин дом ме притесняват.

Благодаря!

Доколкото зная хистероктомия означава премахване на матката? Ако е така защо не провериш за лапароскопия. Във Вита махаха цели матки по този начин. Ако има възможност никога не биз избрала коремна пред лапаро! За справка - днес ми е 6 ден след лапароскопия и съм изкарала 9 часа в парка с приятели на рожден ден. основно на маса седях, но не се изморих изобщо. Само полегнах за половин час на една полянка, като ме заболя кръста. Изключително добре. Приятелите ми не можеха да повярват че съм след операция!

# 196
Така е, няма място за сравнение м/у коремна и лапаро.
Имам позната, която махна матка така с лапаро (при Горчев в Плевен) и също много бързо се възстанови  Peace

# 197
Просто няма грам сравнение. Има добри оператори и в двете области. Но можеш ли да избереш лапарото, просто момичета хич не се колебайте. Минала съм ги вече 4 такива операции. Наистина няма сравнение. Днес е 7ми ден от лапарото, никой не може да познае че съм оперирана. Живея напълно пълноценно и дори работя и вчера и днес, отвкъщи и се срещам и с клиенти. ... няма сравнение. Че дори и за *eкс ми се мисли вече. Кога може? Знаете ли? Във вторник съм на махане на конци и ще разпитам подробно Simple Smile))

# 198
Като преживяла 2 секциота и 1 лапароскопска миомектомия мога да кажа, че 5 ден след коремна ми сев ижда много зор за парти. Днес ми е 5 ден след лапароскопия и лежа и седя основно, даже като седя повече от час всичко почва да ми тежи, боли и гледам да прилегна, разходка правя по 20-30 минути и пак ходя като бабичка. Вътре всичко ми е бъркоч. Отвън не, но вътре... А секциотата - които бяха коремни , там е още по хард. На 5ти ден едва си като на 2ри при лапароскопия. Т.е. едва мърдаш, ходиш, но баавно, славнооо и много внимателно. Боли не само вътрешно, но и външно много всички тези разрези. На парти ако ходиш за малко, основно седяща и други да снимат и да режат тортата. Simple Smile Ти само се наслаждавай и хапни едно парче, а после отивай да полегнеш някъде  bouquet

Благодаря за инфото  bouquet
Ще ми се наложи, ако не съм много зле. На третия ден ще ме изритат от болницата и е моето дете и не разчитам на мм, че ще направи снимките така както аз. Няма да има възрастни, които да забавлявам и цялата работа е 2 часа, които аз мисля да прекарам седейки. Ще се разбере как ще съм като мине. Няма да ми се налага и да вървя. От нас с кола сме до мястото, там всичко на всичко 2 часа. Общо 3 с пътя отиване и връщане.
Докторката, която ще ме оперира ми каза, че като ме изпишат трябва да се движа и да се опитам да живея нормално, без да ходя на работа.
Но не съм имала никакви операции до сега и ще взема предвид съветите ви. В краен случай мм ще снима и това е.

# 199
Стардъст, всичко ще е наред, щом ще седиш, ще мине леко. Не се притеснявай, важно е само да си имаш местенце зона за комфорт, където да не те закача, бута никой. Децата може да са буйни. Трябва да те пазят. Simple Smile

# 200
Стардъст, всичко ще е наред, щом ще седиш, ще мине леко. Не се притеснявай, важно е само да си имаш местенце зона за комфорт, където да не те закача, бута никой. Децата може да са буйни. Трябва да те пазят. Simple Smile

bouquet Уж са големи и ще е спа парти, ще са заети с маникюр и педикюр и прически и се надявам да няма агресии и бутаници ...

# 201
Здравейте момичета, може ли някой, с хистеректомия, направена в Надежда или Майчин дом да ми пише на лично съобщение?

Предстои ми операция, но не мога да реша в коя болница, консултирала съм се с опериращи и в двете болници, но условията в Майчин дом ме притесняват.

Благодаря!

Аз се оперирах в МД. Условията са ужасни, да. Аз имах избор дали да е в частна или в МД. Избрах операторът, а не условията.Не съжалявам за изборът си.

Би ли споделила кой те оперира в МД и аз съм тръгнала на там и дилемата е голяма...

# 202
Аз се оперирах в МАйчин дом ,тотална хистеректомия на 20.04.17г.НЕ разбирам защо не харесвате условията там.Аз бях на 9-я етаж,стая с 2 легла и собствен санитарен възел.Храната беше добра,медицинския персонал любезен а оператора А Н е отличен специалист уловията за мен са прекрсни.Преди да се оперирам дълго следях този форум,поомогна ми много.Благодаря ви момичета,бъдете здрави и благословенни.

Последна редакция: сб, 24 юни 2017, 16:44 от ma_li_na_@abv.bg

# 203
Момичета,  лекарят ми настоява за операция на миомата ми. За една година доста нарасна и вече е размери за операция. Насочила съм се към София, дайте съвет къде да отида защото държа да запазя матката.

# 204
Момичета,  лекарят ми настоява за операция на миомата ми. За една година доста нарасна и вече е размери за операция. Насочила съм се към София, дайте съвет къде да отида защото държа да запазя матката.
Колко е пораснала?

# 205
момичета, имам малко тъп въпрос:)
Колко време след коремна операция/ миомактомия/ ви казаха да не влизате в басейн и море?

# 206
момичета, имам малко тъп въпрос:)
Колко време след коремна операция/ миомактомия/ ви казаха да не влизате в басейн и море?
Седмица, две, кога ще ти махат конците?

# 207
И аз ще задам един тъп въпрос. Колко време след коремна миомектомия можеш да се изкъпеш? И моята ще е коремна, но няма да ми махат конци, очевидно ще се разградят.

# 208
Ами аз след секциото не си спомням да е имало много дълъг срок, няколко дни, мисля, макс седмица, не си спомням точно

# 209
  • София
Аз след секциото имах лепенка върху шева и с нея можех да се къпя веднага.

Общи условия

Активация на акаунт