Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от заглавията на книгите, споделени в темата?
Какво е ретрограден Меркурий и защо някои хора се чувстват неудобно да пишат желания по време на неговото движение?
Каква е техниката с чаша вода и как да я използвам, за да изпълня съкровено желание?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от заглавията на книгите, споделени в темата?
-
Какво е ретрограден Меркурий и защо някои хора се чувстват неудобно да пишат желания по време на неговото движение?
Ретроградният Меркурий е астрономическо явление, при което Меркурий изглежда, че се движи назад в небето. Това може да доведе до трудности в комуникацията, техниката и пътуването. Някои хора избягват да пишат желания по време на ретрограден Меркурий, защото вярват, че това може да доведе до нежелани резултати или пречки при осъществяването на желанията им.
-
Каква е техниката с чаша вода и как да я използвам, за да изпълня съкровено желание?
Техниката с чаша вода е метод за визуализация и манифестация на желания. Може да се използва като част от практики на Закона за привличането. За изпълнение на съкровено желание с тази техника можете да изберете метода, който ви е по-удобен - Зеланд или Силва, и да я приложите по време на новолуние, като се фокусирате върху желанието си по време на визуализацията.
-
Какво представлява „вкопчването“ и защо е важно да се избягва?
-
Какво представлява "слугинята" и защо някои хора избират този подход?

Малко се притеснявам, че може да не ми се получи, но ще видим пък.
Напоследък съм доста притеснена от постъпките на един човек, който не ми е безразличен, но и не мога пряко да му влияя и да го поучавам... Но това ме тормози, причинява ми мъка и все по-често имам неприятни емоции само като си помисля за това... Не е малко дете, да се скараш или накажеш, говорено му е, но полза май няма... А доста хора са засегнати и огорчени от изказванията и действията на този човек... Жал ми е, но и съм ядосана и страшно тъжна... По вина на някой друг... Как се излиза от това, не мога да остана равнодушна в момента?
Накратко по спомен - визуализираш нещо като твоя висша същност, тя е изчистена от земните ти особености, някакво неопетнено Аз, все едно. После "привикваш", демек визуализираш неговия висш Аз, който също е по-разумен от нормалното му земно "аз". И си представяш как двамата си говорят - твоят висш Аз обяснява на неговия, че поведението му те наранява. Нещо такова беше, ако някой се сети за линк...
Имам предвид не да ги отработваш чрез някакви сложни техники, а просто да помислиш добре върху ситуациите и да се постраеш да си извлечеш нужните поуки, за да избегнеш повтаряне на едни и същи грешки, които водят до едни и същи ситуации. Доколкото знам, един урок ни се преподава под различни форми, във външно различни ситуации и от различни хора, защото имаме да извлечем от него няколко поуки и естествено, за да го разберем най-накрая.