Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 362
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • BG
Може ли линк и на мен Hands Pray към 'Поръчки до вселената'.

# 451
Може ли линк и на мен Hands Pray към 'Поръчки до вселената'.

Ако може, да помоля за линк и аз. Мисля, че е добре да е направо тук, ако не е проблем.
Сигурно ще има още желаещи.
Хубава и спокойна вечер на всички!

# 452
Ами и на мен не ми се отвори линкът!  Sad

# 453
Така, казах, че ще докладвам за моята самохипноза. Значи когато я правих по Хюит имаше ефект.
Значи аз си прочитам бавно, изразително текстта и записвам на рекордера на телефона с продължителност около 30 минути.
Имаше ефект, но се пита в гатанката, защо не продължих?! Една позната психоложка ми каза, че за да има  продължителен ефект, трябва да има едно+ две неща с ударение в хипнозата, над които подсъзнанието да се съсредоточи. Седнах и си написах моя хипноза. Но нещо не видях ефект от нея.
Сега една близка ми изпрати на Пол Маккена хипнозите - Промяна за седем дни и т.н. и започнах да ги слушам. Установих, че вечерта като си ги пусна, на другия ден деня ми протича по леко. Все заспивам посредата, но в  началото се изхитрих и пуснах по средата и накрая за да чуя твърденията, които се пускат в записа.
Вдъхновяващи са. Засега оставам на тази хипноза. Нека да мине време и пак ще докладвам Simple Smile

# 454
  • на острова на мечтите
Момичета, не мога да изтегля "Поръчки до вселената " на Бербел Мор от Спиралата. Може ли да ми кажете откъде мога да си я изтегля безплатно.

Алина, ЦЪК
Не се отваря линка!? На мен ми изписва" временно" не е на разположение. Ако може още веднъж:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 455
white_viki, ето една молитва, за която се твърди, че за 1 месец силно променя живота на човека в положителна насока. Чете се сутрин и вечер 1 месец в полъсънно състояние. Досега не съм успявала да я чета цял месец, но ще опитам отново. Според мен също действа като положителна хипноза, която настройва фино подсъзнанието да очаква и да привлича само добро:
http://drugitenovini.com/molitvata-koyato-mozhe-da-promeni-vashiya-zhivot/
Мисля, че съм я поствала и преди, но прецених че е по темата. Който иска, може да я ползва и да сподели резултатите. Аз също ще споделя какъв е ефекта при мен.
Хубав ден на всички!

# 456
Здравейте,

за всички, които искат да си изтеглят  "Поръчки до вселената":
http://dox.bg/files/dw?a=1cb5d9d0a3
Благодаря, че ми помагате да се променям. Flowers Hibiscus

# 457
  • на острова на мечтите
Здравейте,

за всички, които искат да си изтеглят  "Поръчки до вселената":
http://dox.bg/files/dw?a=1cb5d9d0a3
Благодаря, че ми помагате да се променям. Flowers Hibiscus
JoyKissing Heart Благодаря! Изтеглих файла веднага и започнам да чета още довечера.

# 458
  • София
Ооо, извинявайте, не бях влизала известно време. Линкът беше към една Фейсбук група, която сега видях, че е направена "тайна". Аз съм си вътре, така че не бях забелязала и съответно не знаех, че линкът няма да сработи (при мен съответно си бачка Simple Smile )

Благодаря на Нинджи, че го е качила Simple Smile Flowers Hibiscus

Ходих на регресия, обещах да разкажа. Първо една вметка, че по природа съм скептична и преди години щях да се смея на тази тема тук, та камо ли на идеята за регресия Simple Smile Очевидно съм се променила, но това не пречи да продължавам да подлагам всичко под съмнение. За всеки случай Simple Smile Така че не знам дали съм ходила в предишен живот или просто съм позволила на подсъзнанието да говори с образи - което и от двете да е, го намирам за полезно.
Две думи и за регресията - основава се на вярването в реинкарнацията, т.е. че душата се преражда. В този смисъл се предполага, че с този метод можеш да се върнеш в някоя от предишните си реинкарнации, за които душата ти пази нещо като спомен чрез връзка с т.нар. акашови записи - нещо като информационен център на всичко (библиотека предпочитат да го наричат, но моето разбиране не намира тази дума за съвсем коректна). Ъъъ, не е най-доброто и правилно обяснение, но може да си четете в нета.
Та. Как протича. Първо ти се обяснява за кво иде реч - част от нещата вероятно ги знаеш, други не. След това трябва да се отпуснеш. Мислех, че е сходно с медитативно състояние, но не е точно, защото изключваш тялото, но не изключваш ума, напротив - той трябва да работи. Петър го сравни с релаксацията след йога и съм на мнение, че това е най-близко. Тая част не ми беше трудна, правила съм го. После си пускаш ума да се издига нагоре - нагоре, и да се порее в космоса Simple Smile После ти казва да се огледаш за въпросната (акашова) библиотека. Повечето хора я визуализирали именно библиотека, аз си измислих едно синьо полупрозрачно кълбо Simple Smile Всъщност не съм го измислила целенасочено просто това се появи при командата за библиотека, хаха. От тук нататък, във всеки един момент, имах съмнения дали си измислям или наистина някакво несъзнателно, душата или не знам кой, ми "говори". През цялото време си практически в съзнание, някак си едновременно тук и някъде там. Като сън наяве на мен ми приличаше. А мозъкът, поне при мен, непрекъснато се намесваше не на място, като досаден футболен коментатор Simple Smile Пита ме Петър например "какво се случва сега" или "къде си", аз казвам "не знам", следващият въпрос е "добре, как се чувстваш" - и аз таман да отговоря, едно гласче ми казва отляво (все отляво ми идеше) - "как как? студено ти е на краката", хахах.
 Отплеснах се. В библиотеката трябва да си намериш "хрониката" на най-важния за теб и в този момент минал живот. Повечето хора виждали книга или свитък, и аз така очаквах, но тъй като се намирах в синьо кълбо със светещи точки, моята хроника "ми се яви" като светеща шайба за хокей. Туй то. После с тая хроника трябва да минеш през портата към въпросния живот. Моята порта беше нещо като ускорителна тръба в средата на кълбото, така че се напъхах там. Само че не ме изстреля в минал живот, ами на повърхността на кълбото, където от мен бягаше някакъв космонавт, а аз тръгнах да го гоня, щото не знаех кво друго да правя, хах. (Въпрос: Къде си? Отговор: Ми това трябва да е по-скоро бъдещ живот, щото тука има един космонавт...) Избяга ми. Така че Петър, когото очевидно изненадах с този развой на събитията, реши неразрешимия за мен въпрос къде ми е животът, като ме прати през космоса да се понеса обратно към земята.
Тук вече идва същинската част. "Приземих се" на някакво място, което като ландшафт наподобяваше нещо между пустиня и Гранд каньон. Оказа се, че съм ужасна сбръчката бабичка в черна роба, която идваше от никъде и отиваше никъде, нещо като номад или беглец. Бях в себе си, някои се виждат от страни или не се виждат, а само се усещат. Превъртяхме към вечерта и въпросната вещица (аз) ръфаше някаква мърша под една скала. Противно усещане е да си такава бабичка Simple Smile И докато аз се борех с чувството за противност към себе си, мозъкът пак се намесва: "Абе, ти верно ли си била такова ужасно, зло и мрачно същество, хохохо".
После превъртяхме до младостта ми и вече няма да влизам в подробности, щото и без това е дълго, а и е лично.
Та моят важен живот беше отвратен. Безсмислен някакъв. По някое време се случи нещо разтърсващо и ужасно, на което се разревах и даже ми се искаше да отворя очи и да прекратя, но стиснах зъби. Така реших, иначе винаги може да поискаш да спреш. Това лошо нещо явно промени драстично милата ми иначе същност на девойка и тя се разви до студена, безскрупулна и може би зла жена (съответно после бабичка).
Не е при всички така, някои виждат приятни и щастливи животи, други просто неутрални примерно.
Сега въпросът е, дали съм разбрала нещо - нищо не разбрах Simple Smile и никой не ти изсипва готови отговори. Но направих паралели с настоящето си и предстои да мисля. По принцип Петър каза, че процесът продължава и тепърва ще разгадавам неяснотите.
Наричам го по име, щото не знам как е правилно - не е инструктор, нито терапевт, нито не знам. Не го приемайте като реклама или препоръка.
Та това е май Simple Smile Аз бях доста разтърсена и преживях доста дълбоко всичко. И пак казвам - не знам верно ли е живот, или подсъзнанието ми е разказвало на неговия си метафоричен език.

# 459
Ех, че интересно  Simple Smile

# 460
И на мен ми стана интересно преразказаното от phil

# 461
Утре настъпва Новолуние във Везни - чудесен период за сбъдване на най-искрените ни желания!
Чудесен момент за внасяне на малко естетика и хармония както по отношение на дома и на работното място, така и по отношение на собствената личност.

# 462
  • София
Хем следя новолунията и пълнолунията и бях забравила Blush На това новолуние мисля да пиша, от години не съм. Но пак ще правя промени, ще напускам работа и естетика не е точно мойта дума, ама ще й измисля еквиваленти. Мерси за подсещането ААХ.

В тоя ред на мисли - за новолуние ясно, има много написано. За пълнолунието какво знаете, да споделите? Аз преди време проучвах и ако новолунието (след това пълнее луната) е за това, което искаш да придобиеш, то пълнолунието (след това "слабее" луната) е за да се отървеш от нежеланото. Но горе - долу с това ми се изчерпват познанията. Нито ритуали съм виждала, нито нищо. А, знам, че на новолуние се пият сокове, а на пълнолуние - бульони и супи. Ако има значение, хахахах Laughing

# 463
  • София
За него знам че се чисти изхвърля,ако искаш примерно да се отърваш от 5 излишни кг ,пишеш на едно листче и го изгаряш,ако изгори на веднъж ще е лесно,ако не трябва да работиш усърдно/в залата/ Yum Това като лесен пример, иначе ако си обиден на някой имаш проблем и тн. формираш искането за избавяне от негативното.

# 464
phil, благодаря!  И последно - съжаляваш ли, че отиде?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт