Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 561
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Приятели, искам да помоля за вашата положителна енергия и молитви. Предстои ми ужасна седмица, по-скоро остатъка от нея ще е кошмарен и моля да ми стискате палци да оцелея. Искат финансово да ме прецакат в определена ситуация, навсякъде срещам трудности и нелюбезни хора по различни поводи. Сякаш са се наговорили. Трудно ми е и съм сама повече от всякога. Sad((

# 466
  • на Мелмак
Имаш я!

# 467
  • Бургас
Приятели, искам да помоля за вашата положителна енергия и молитви. Предстои ми ужасна седмица, по-скоро остатъка от нея ще е кошмарен и моля да ми стискате палци да оцелея. Искат финансово да ме прецакат в определена ситуация, навсякъде срещам трудности и нелюбезни хора по различни поводи. Сякаш са се наговорили. Трудно ми е и съм сама повече от всякога. Sad((

Вики, ела на себе си! Innocent Благодари, помоли и благослови ситуацията и хората, с които ще се срещаш !  Никой не може да ти помогне, така както ще си помогнеш ти.Силата е в теб.Новолунието е чудесен момент да си го пожелаеш.

# 468
# 469
  • София
phil, благодаря!  И последно - съжаляваш ли, че отиде?  bouquet

Не

white_viki, кураж и късмет!

# 470
Hug Hug Hug

# 471
Благодаря ви, момичета. В момента съм под стрес, занивам се с полиция, болница, измамена съм и трябва да намеря спешно квартира. Опитвам се да мисля положително, да благославям, но в момента ми е трудно.
Благодаря.

# 472
  • на последния етаж
Ще пишете ли желания довечера?

# 473
Аз няма да пиша този път, по-скоро увеличавам работата по осъществяването им.
phil, благодаря, че сподели. Невероятно интересно е, но и малко плашещо. Дано успееш да извлечеш правилните уроци и поуки.
Успех и кураж на всички, които имат нужда! Хубав ден!

# 474
  • София

Ще пиша, но сутринта. След настъпване на новолунието луната ще е без курс.

# 475
Утре, нали след 16 ч се пишат желания?

# 476
  • София
До кога е без курс луната?

# 477
  • София
До към 4 сутринта май гледах. Аз и без това ще ставам малко преди 6 и направо с кафето ще пиша. Да се вместя в 8-те часа Simple Smile

# 478
Здравейте, да се похваля - излязохме от болница. Въпреки спешната операция, лекарите казаха, че възстановяването ще бъде бързо, защото частично организма е като на двайсет годишен човек. Което е извънредно странно, Smile но приятно странно  за този случай
 Благодаря ви за подкрепата! Laughing Сега стискайте палци за другата част от проблема ми. Благодаря за цялата положителна енергия! Само още малко ми изпратете, за да имам сили за другия "мини" ужас... Rolling Eyes

# 479
  • София
Всичко ще се оправи, само мисли положително.
Стискам силно палци, успех.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт