Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 589
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
 Петя, с теб сме! Смятам, че няма да е лъжа, ако го напиша така Simple Smile Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Изпращам ти много позитивизъм и се моля да имаш сили за изпитанието и за лекарите които ще срешнеш - да ти приложат адекватно лечение за бързо оздравяване!

# 496
  • София
Желая много успех!

# 497
  • на острова на мечтите
danilu  кокретно как поръчваш?Напиши една поръчка,моля.
Намерих книжката ще я чета от довечера.
Имам една мечата от 2години и нещо, правя табло пиша за нея мечтая,визирам......от понеделник много се объркаха някои неща,отиде си близък човек,още куп проблеми/работни/Мисля позитивно и се нагласям че моята мечта и голямо желание ще стане точно в този момент,нали до три години се сбъдва картата....

Ами нищо специално всъщност не правя. Дори си пожелавам нещата ей така,между другото. Например,ставам сутрин и се сещам,че ми трябва нещо конкретно за деня: да платя някоя сметка,да получа чакан дълго отговор на нещо важно; и си казвам,ей,днес ми трябва.....(назовавам нещото),Благодаря Вселена!!!! После ме завихрят ежедневните занимания,работата,семейството и когато получа поръчката си спомням,че сутринта съм си поискала точно това.
Има и още нещо,което е малко по-трудно. Да благодаря за проблемите и изпитанията ,които ме възпират да получа нещо точно сега. Винаги,без изключение, са били в моя полза. За да се сбъднат в най-благоприятният за мен момент. Не знам как става точно,но става. Не че и аз не бях скептична отначало. Когато чаках отговор от важно място за работа и ми ппепращаха наляво и надясно, в един момент , докато говорих с поредният бюрократ,ме обзе такова всемирно спокойствие,че рекох по телефона:знаете ли, нямам намерение  да се обаждам на никого от вашите колеги повече, явно не е от полза. Тъй като трябва да се видим в съда, ви желая много добри неща и доскоро. Обадиха ми се след два дни,че всичко се е разрешило.
Имам много подобни случаи,но понеже не ми излиза скрит текст в новата форма на bg.mamma не искам да пиша и да затлачвам темата. Успех,мори!!!

# 498
Петя, с теб сме! Смятам, че няма да е лъжа, ако го напиша така Simple Smile Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Изпращам ти много позитивизъм и се моля да имаш сили за изпитанието и за лекарите които ще срешнеш - да ти приложат адекватно лечение за бързо оздравяване!
Благодаря ти! Hug Благодаря на всички, които ме подкрепят. Изпращам ви много любов и благодарност! Днешните ми изследвания показват, че нямам счупени кости, но имам повредени хрущялни тъкани. Насочиха ме към ревматолог заради свързано заболяване, но не искам да ви занимавам с подробности. Следващите дни ще имам нужда от късмет, дано ме вземат сериозно и ми обърнат нужното внимание. Само се моля здравословното ми състояние да е по-добро, отколкото се опасяват лекарите. Старая се да избягвам негативните мисли и емоции и да запазя спокойствие. Личния лекар потвърди, че стресът допринася за това заболяване, затова трябва да се щадя максимално. Отново много ви благодаря за подкрепата, прекрасни хора сте! Хубава и спокойна вечер!

# 499
  • Бургас
Петенце, ползвай "Вълшебството" и нещата ще се случат.На мен много ми допадат тези техники за предварително настройване.

# 500
  • София
danilu  Благодаря ти.
Късмет на всички,много положителна енергия за всички.

# 501
Момичета, изобщо не се бях замисляла, че трябва да благодаря за проблемите, изпитанията и пречките, за да не се осъществява желанието ми. Ще опитам искрено да благодаря и да помоля, те да отминат, ако вече са изпълнили предназначението си. Осъзнавам, че е било за мое добро и съм предпазена от нещо. Благодаря за новата гледна точка. Хубав, слънчев и усмихнат ден на всички. Прегръщам ви:)

# 502
Петенце, ползвай "Вълшебството" и нещата ще се случат.На мен много ми допадат тези техники за предварително настройване.

Благодаря ти за съвета, но за съжаление още не съм чела "Вълшебството". Тези дни ми донесоха "Тайната" и ще я започна съвсем скоро. Иначе някои от техниките са ми познати от темата. Ще прегледам на първа страница и в нета за някои от тях и ще опитам.
Успях да намеря добър специалист, който е относително наблизо и утре следобяд съм на преглед и изследвания. Пожелайте ми всичко да мине възможно най-добре! Благодаря ви за подкрепата, хубав и успешен ден!

# 503
  • Бургас

Благодаря ти за съвета, но за съжаление още не съм чела "Вълшебството". Тези дни ми донесоха "Тайната" и ще я започна съвсем скоро. Иначе някои от техниките са ми познати от темата. Ще прегледам на първа страница и в нета за някои от тях и ще опитам.
Успях да намеря добър специалист, който е относително наблизо и утре следобяд съм на преглед и изследвания. Пожелайте ми всичко да мине възможно най-добре! Благодаря ви за подкрепата, хубав и успешен ден!

Пожелавам, но по-важно е ти да го пожелаеш Relaxed Най-общо- идеята е да благодариш за благополучното развитие, че всичко се е наредило по най-добрия начин, че си попаднала на правилния лекар, който е бил в максимално добра кондиция и е дал най-доброто от себе си, че тялото ти е здраво и силно и резултатите са отлични, че си здрава и всичко ти е наред, да благословиш себе си, лекарите, изследванията и т.н."Вълшебството" е книга, която препоръчвам горещо на всеки, който се вълнува от тези теми."Тайната" е по -обща.Нали сте чели, чували  -"Всичко зависи от нас" -ето това е според мен смисъла, от нас зависи предварително да направим всичко възможно за да настроим благополучен резултат.

# 504
Галчудо, благодаря ти, ще имам предвид този метод. Само това "тялото ти е силно и всички е наред" незнам дали работи, когато знаеш че в момента не е така. Но предполагам, че точно това е тънкият момент на пречупване, който влияе върху бъдещата действителност. Ще се постарая да си набавя и "Вълшебството", благодаря за препоръката. Hug

# 505
  • Бургас
Да, временно е разстроено, но по принцип е здраво и силно тяло, нали?Smile

# 506
А дали може някой да ми я прати книгата "Вълшебството"? Потърсих я в търсачката, но се оказа в Читанка, че е недостъпна до 2018г. Sad  А ми стана интересна Simple Smile

# 507
А дали може някой да ми я прати книгата "Вълшебството"? Потърсих я в търсачката, но се оказа в Читанка, че е недостъпна до 2018г. Sad  А ми стана интересна Simple Smile

Може ли и на мен? Ще съм много благодарна:)

# 508
  • София
Аз Благодаря в една тетрадка изброявам си,когато се сетя.
Сега ще потърся книгата която коментирате.
Успешен ден на всички!

# 509
  • Бургас
Мисля, че някой по-напред предложи линк.

Общи условия

Активация на акаунт