Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 87 053
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Да, временно е разстроено, но по принцип е здраво и силно тяло, нали?Smile

Ами... предпочитам да не отговарям. Но винаги има надежда, нали? Това ме крепи и ми дава сили. Благодаря ти отново, както и на всички, които са ме подкрепили по някакъв начин. Да ви се върне с всичко най-добро и с това, от което имате нужда. Благодаря на Бог и на Вселената, че ви има. Хубава и спокойна вечер!

# 511
  • на острова на мечтите
Мога да пратя книгата Вълшебството на емайл адрес,ако някой иска.

# 512
  • София
Благодаря  Flowers Hibiscus ,аз я изтеглих и мисля довечера да я почвам.
Започнах с практиката МИР Вам от книгата поръчки до вселената.

# 513
  • на острова на мечтите
Изпратих книгата,но ако има проблеми,пишете ми на лични,ще я препратя,ако не се е получило:hugs:

# 514
Изпратих книгата,но ако има проблеми,пишете ми на лични,ще я препратя,ако не се е получило:hugs:

Получих! Всичко е наред. Много ти благодаря! Hug
Хубава, топла и вълшебна есенна вечер на всички!

# 515
И аз получих. Благодаря и тук:)

# 516
  • София
Утре ще направя ритуала с чашата с вода.
Прекрасна вечер ви пожелавам

# 517
  • BG
Привет, момичета. В страхотна дупка съм,  проблеми ме заливат като цунами. От 18 месеца не се сещам имала ли съм щастлив ден, не съм мрачен човек, повярвайте. Понякога направо ми идват налудничави мисли, дайте идеи как да изляза от мрака.

# 518
  • Бургас
Ира, споделям от личен опит какво на мен ми е помагало, предполагам и другите ще се включат с идеи как да се справиш:

Скрит текст:
Първо-прегледай си хормоните на щит.жлеза, пролактин, кр.захар и иинсулин, за анемия.Взимай и витамини.Нарушението в хормоналния баланс предизвиква такива състояния и мисли.Това е най-практичното, което можеш да направиш за да си помогнеш, а после можеш да си поръчаш молитви в църква, ако вярваш или сама да си намериш молитва, която да казваш всеки ден в продължение на месец, да прочетеш "Вълшебството" и да ползваш техниките от там, да се запишеш на някакви танци и спорт или да увеличиш движението навън.Да си вземеш Бахови есенции, но ако не си наясно ще трябва да се консултираш с терапевт.Ако трябва и на психолог отиди.Започни от най-лесното-хормоните и витамините , но си избери по-качествени с по-богат състав.Успех, временно е това състояние, ще се оправиш!

# 519
Привет, момичета. В страхотна дупка съм,  проблеми ме заливат като цунами. От 18 месеца не се сещам имала ли съм щастлив ден, не съм мрачен човек, повярвайте. Понякога направо ми идват налудничави мисли, дайте идеи как да изляза от мрака.
Ира най-важното  е да не се поддаваш на мрачни мисли. И аз мога да кажа ,че от месеци все неприятности ми се случват.Тъкмо си помисля,че всичко е свършило  и сякаш ми се казва "Не разбра ли,че не можеш да бъдеш щастлива  и спокойна,момиче' Ама се мъча черните мисли да не нахлуават в  главата ми  и да гледам ведро на нещата  bouquet

# 520

Здравей! Съгласна съм със съветите на останалите, много са добри, но искам да обърна внимание на нещо друго. Има много начини човек да се почувства по-добре за в момента, но за да се чувстваш зле, за да си депресиран, за да ти идват налудничави мисли, има някакви сериозни причини. Те трябва да се потърсят, защото понякога човек сам ги замаскира несъзнателно, да се работи по тези причини и да се разреши нацяло проблема. Наред с това трябва да се вземат мерки да се чувства човек добре - грижа за здравето, почивка, хоби. За да не привлича човек повече проблеми, трябва да обърне внимание на начина си на реакция към това, което му се случва, на начина си на мислене, на цялостното си излъчване и отношението към проблемите и към живота изобщо. Замисли се кое в теб привлича проблеми - отрицателни мисли, отрицателни емоции, "липса на късмет", негативни очаквания и поглед върху живота. Ако се вторачваш и обръщаш повече внимание на нещо, мислиш постоянно за него, ти се праща повече от същото, без значение дали е добро или лошо. Прочети някои от техниките на първа страница и си избери спрямо конкретните проблеми. Търси разрешение, но преди всичко приемай спокойно фактите и помни, че ще изгрее слънце и на твоята улица. Нещата могат да се обърнат на 180 градуса, но трябва да им помогнеш. Твори сама живота си, вместо да го оставяш да те носи насам-натам и да те блъска където дойде. Изпращам ти прегръдка и ти желая успех!

# 521
  • София
Петенце написала си го преди мен.🍀
Имам важно питане.В книгата поръчки до вселената пишат че не трябва да се повтаря постоянно една "поръчка",картата на желанията ми е през по голяма част от деня пред погледа ми,как точно да намеря баланса,гледайки я май поръчвам едно и също?
От мин година на картата бях сложила снимка на женско тяло,оформено и красиво,защото бях напълняла от стрес.След като не стана главното желание в картата се ядосах и забравих за всичко останало ва нея,изваждайки я за подновяване,видях тялото и разбрах че се е сбъднало /-15кг/.Главното искано и желано,още е неизпълнено/ще стане3г/как бихте постъпили вие?

# 522
Мерси! bouquet Поздравления за влизането в добра форма.
Моят съвет е да си го напишеш/визуализираш отделно от всичко, после го "забрави" и си живей живота, все едно не ти липсва. Simple Smile Нещата обикновено се случват, когато съвсем се откажеш от тях или вече ти е все тая. Просто преставаш да натоварваш съответната сфера с мисли, притеснения и очаквания и нещата се "отпушват" и потръгват сами. Успех!

# 523
  • София
На таблото е/картата/трябва да я разваля.Не е добра идея май?
Писала съм го на листчета и тн тетрадки.
Прибирам всичко и почвам да искам милиони от лотария българия 😂😂😂😂

# 524
На таблото е/картата/трябва да я разваля.Не е добра идея май?
Писала съм го на листчета и тн тетрадки.
Прибирам всичко и почвам да искам милиони от лотария българия 😂😂😂😂

Ако всичко, което искаш е на картата, просто я прибери някъде, за да не я гледаш постоянно. И внимавай да не поръчваш едно и също. За ежедневно мотивиране може да си направиш списък, който да прочиташ, когато се сетиш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт