Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от заглавията на книгите, споделени в темата?
Какво е ретрограден Меркурий и защо някои хора се чувстват неудобно да пишат желания по време на неговото движение?
Каква е техниката с чаша вода и как да я използвам, за да изпълня съкровено желание?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от заглавията на книгите, споделени в темата?
-
Какво е ретрограден Меркурий и защо някои хора се чувстват неудобно да пишат желания по време на неговото движение?
Ретроградният Меркурий е астрономическо явление, при което Меркурий изглежда, че се движи назад в небето. Това може да доведе до трудности в комуникацията, техниката и пътуването. Някои хора избягват да пишат желания по време на ретрограден Меркурий, защото вярват, че това може да доведе до нежелани резултати или пречки при осъществяването на желанията им.
-
Каква е техниката с чаша вода и как да я използвам, за да изпълня съкровено желание?
Техниката с чаша вода е метод за визуализация и манифестация на желания. Може да се използва като част от практики на Закона за привличането. За изпълнение на съкровено желание с тази техника можете да изберете метода, който ви е по-удобен - Зеланд или Силва, и да я приложите по време на новолуние, като се фокусирате върху желанието си по време на визуализацията.
-
Какво представлява „вкопчването“ и защо е важно да се избягва?
-
Какво представлява "слугинята" и защо някои хора избират този подход?
Когато дадем на мозъка си да приеме дадена теза, той започва да търси доказателства за нея, но същото може да направи и с точно обратното 
Не ще и не ще да си отиде от мен лошият късмет
Днес се развали и другата кола. Така че викахме пътна помощ, после ходихме до механика. Благодаря на съдбата,че мога да си платя, но все си мисля,че когато е прекалено е прекалено
Тук,където живея,освен лична кола,или собствени крака,няма алтернатива как да се придвижиш. Но и двете коли да са в ремонт си е мнооооого, от каквато и гладка точка да го погледнеш. Снощи сложих чашата с вода,за да рробвам техниката споделена по-нагоре, и поисках отговор на проблемите . И днес ..... Абе аз ли криво се моля, или Бог криво ме разбира.
Може да има нещо, което трябва да се случи, за което да е необходимо да нямате достъп до кола
Няма как да знаем, кое защо се случва
За моята попаднах на такъв пишмян майстор,който я доразвали.Трябваше ми още толкова ,колкото бях дала до момента да я оправя /скоростната кутия ми прецака/ ,нямах вече пари ,защото бях без работа и само ММ работеше и така стоеше сигурно 2г.Накрая я продадох.Много ми е мъчно като се сетя,сега още съм без кола
Та и по двете линии приемам съвети. 

че и на нашата улица пак ще изгрее слънце