Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 412
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
  • на острова на мечтите
И аз така, православните пости свършиха, но гледам духовните да продължават. Най-вече си напомням, че никой с нищо не ми е длъжен и аз на никого нищо не дължа. Каквото правя, го правя, защото е мой избор, а аз мога да избера да бъда добра и това ме прави щастлива Heart Eyes

Чудесно  звучи и ми идва точно на време,да ми напомни да съм " бяла и добра" винаги bouquet
Патенце,не си сама и аз все си напомням да остана праведна,но понякога просто не успявам. Добре че ми минава бързо. Обичам ви Heart Eyes

# 211
И аз така, православните пости свършиха, но гледам духовните да продължават. Най-вече си напомням, че никой с нищо не ми е длъжен и аз на никого нищо не дължа. Каквото правя, го правя, защото е мой избор, а аз мога да избера да бъда добра и това ме прави щастлива Heart Eyes

Чудесно  звучи и ми идва точно на време,да ми напомни да съм " бяла и добра" винаги bouquet
Патенце,не си сама и аз все си напомням да остана праведна,но понякога просто не успявам. Добре че ми минава бързо. Обичам ви Heart Eyes

Разбирам те, аз също не казвам, че се справям идеално, но по-важното е че се стараем и така резултатите с времето се подобряват. Ако бяхме винаги бели и добри, щяхме да сме ангели, а не нормални хора. Радвам се, че ви има! Hug

# 212
  • София
И аз се радвам че ви има.
Купих си една страхотна розова тетрадка с много цветя,започвам да си водя "радостите" в нея от изминалите дни.

# 213
  • на острова на мечтите
И аз се радвам че ви има.
Купих си една страхотна розова тетрадка с много цветя,започвам да си водя "радостите" в нея от изминалите дни.
Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet bouquet да я пълниш с мнооого радости Blush
Аз пиша където ми падне Embarassed

# 214
Един трик, за да не сме негативни към хората около нас, когато сме готови за критика или нещо в другия не ни харесва, просто си казваме обратното за същия човек Wink Когато дадем на мозъка си да приеме дадена теза, той започва да търси доказателства за нея, но същото може да направи и с точно обратното  Peace

# 215
  • Варна
Галче, може ли пример, че не успявам до го осмисля?

# 216
Когато мислим, че даден човек е лош, мислим си че е добър и мозъка ни търси доказателства за това. Аз така го разбрах и мисля, че има нещо вярно.

# 217
Знам, че може да звучи объркано, но ето пример. Връщам се у дома и е разхвърлено, мозъкът ми веднага решава, тези деца така и не се научиха да подреждат и започва да си припомня всички моменти, в които съм виждала, че е разхвърлено, но ако си кажа, те подреждат и мозъкът ми започва, макар и да му е по-трудно Laughing да търси доказателства, че децата подреждат и даже може да се сети за такива, в които те сами са поели инициатива да подредят без да им се казва Flutter
Така и така с критика, хората трудно се променят Peace, защо да се предаваме на негативизма Wink

# 218
  • София
Галче,мила,трудно ще ми е с двама на 10 г и един баща но който са се метнали Joy Joy Joy Joy оп извинете ме момчета не сте ми длъжни Joy Joy Joy Joy Joy
Извън това  Crazy онзи ден си зареждам "водата" по метода Силва в неделя чета коментар в инстаграм не обръщам внимание в понеделник продължавам да съм "невежа" и днес хоп-троп ми светва че съм получила отговор.А дано че ми е много важно,ама много важно за мен  Praynig

# 219
 hahaha и на мен ще ми е трудно с 2 годишно ,разхвърлящо навсякъде и като го помоля да прибере казва ''НЕ'' и бяга в другата стая. ooooh! Отделно тръшкането,блъскането и реването за абсолютно всичко ,което е ежедневие... Whistling Много ми е трудно да съм позитивна в такива моменти,които са 70 % от ежедневието ми  #Crazy

# 220
Галче,мила,трудно ще ми е с двама на 10 г и един баща но който са се метнали Joy Joy Joy Joy оп извинете ме момчета не сте ми длъжни Joy Joy Joy Joy Joy
Извън това  Crazy онзи ден си зареждам "водата" по метода Силва в неделя чета коментар в инстаграм не обръщам внимание в понеделник продължавам да съм "невежа" и днес хоп-троп ми светва че съм получила отговор.А дано че ми е много важно,ама много важно за мен  Praynig

Може ли да споделиш как става зареждането на водата,че ме мъчи един проблем и не мога да преценя дали ме лъжат или не  Rolling Eyes

# 221
Да, трудно е, то иначе няма да е интересно Laughing

# 222
# 223
  • Варна
Галче, благодаря!
Разбрах те.

# 224
  • на острова на мечтите
hahaha и на мен ще ми е трудно с 2 годишно ,разхвърлящо навсякъде и като го помоля да прибере казва ''НЕ'' и бяга в другата стая. ooooh! Отделно тръшкането,блъскането и реването за абсолютно всичко ,което е ежедневие... Whistling Много ми е трудно да съм позитивна в такива моменти,които са 70 % от ежедневието ми  #Crazy
За да го привикне да прибира/разтребва играчките си, опитай се да го приканиш да го направи под формата  на игра. Рядко такова поведение е продиктувано от лош характер. Измисли си игра с камионче, което разграбва,или товари стока за зареждане на склад,или нещо подобно.  bouquet
Heart Eyes bouquet
Да, трудно е, то иначе няма да е интересно Laughing
  Hug Grinning Вярно,ако не е трудно,няма да е интересно. Доказан факт Peace

Общи условия

Активация на акаунт