Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 429
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,не знам дали да му отдам значение или съвсем съм изперкала  hahaha ама постоянно имам гълъби на терасата,на перваза...Едно ,че съм на висок етаж,друго ,че и мизериите ,които ми създават като вършат някои неща  Laughing Но има ли някакво значение или много го мисля. newsm78 Laughing

Щом идват при теб, значи те харесват, защото усещат, че си добър човек. Те са птици на мира и хармонията, на любовта и добрите вести. Ако има някакво значение, ще е добро, а не лошо. Мизериите са вече отделен въпрос.

# 196
Момичета,не знам дали да му отдам значение или съвсем съм изперкала  hahaha ама постоянно имам гълъби на терасата,на перваза...Едно ,че съм на висок етаж,друго ,че и мизериите ,които ми създават като вършат някои неща  Laughing Но има ли някакво значение или много го мисля. newsm78 Laughing

Щом идват при теб, значи те харесват, защото усещат, че си добър човек. Те са птици на мира и хармонията, на любовта и добрите вести. Ако има някакво значение, ще е добро, а не лошо. Мизериите са вече отделен въпрос.
а дано да е за добро  Praynig Благодаря ти Петенце Цветенеце  bouquet

# 197
  • на острова на мечтите
Данилу, преди 9 години катастрофирах много тежко и бях  6 месеца "извън строя". Благодарение на тази катастрофа, обаче, приключих една връзка, която бе на път да съсипе живота ми .....и не само моя. Благодарение на тази катастрофа живея вече 9 години с настоящият си приятел, който ми е божествен дар и заедно с детето и родителите ми е "моето всичко"..... Прегръщам те и  ти пожелавам да се радваш на живота и да си много щастлива.
Благодаря ти мила! Аз всъщност от катастрофата се оправих, дори ми беше от полза. Открих много мили хора, намерих приятели ,за които дори не съм и подозирала, че имам , занимавах се с неща, за които нямах  време. Стресна ме всичко останало, всички каръци за каквото и да е било, дреболии, които ти късат нервите. Добре че всичко мина ooooh!

# 198
  • София
 bouquet Добро утро момичета.
 Майкъл Лозиър - законът за привличането в електронен вариант има ли я някъде?
Искам съвет,как да се предпазя,по точно да не попивам енергията на двама колеги които са много негативни,няма начин да ги избегна в работата?

# 199
  • на острова на мечтите
dreamland-bg.com/index.php?topic=64.0  виж тук има малко по-подробно информация

# 200
Искам съвет,как да се предпазя,по точно да не попивам енергията на двама колеги които са много негативни,няма начин да ги избегна в работата?

Това последното ме интересува и мен. Вярно, че се каквито хора прекарваш време, такъв ставаш, но ми се иска да не е задължително и всячески се старая да го избегна.
6u6ulina  Hug
danilu, благодаря за линка! Невероятно е, че си се отправила напълно физически, много се радвам и браво на теб! Ще споделиш ли дали си правила нещо по-специално и дали има някаква тънкост? Питам защото и аз целя възстановяване на физическо ниво и всяко нещо може да ми е от полза.

# 201

Много познато, не в работата, а в живота. Т.е. няма как да избягам Rolling Eyes нито пък мога да променя човека Wink и какво ми остава, да си кажа, че това е негов избор, аз мога само да избера да го приема, да се опитам да разбера, защо той прави този избор и евентуално да му помогна да види, че има и друг начин за реакция.

Скрит текст:
Оня ден щерката щеше да ходи на водни пързалки, прогнозата за хладно време, вероятно дъжд, а тя с такова нетърпение очакваше този ден и броеше дните Heart Eyes И ММ се връща от нощна смяна, светът му е крив и казва, ей в най-гадния ден ще ходите на пързалките, нямаш късмет #Crazy Аз съответно реагирах, по единствения начин, който смятам че си струва, не съм отрекла, че това, което казва той е възможно, но казах на дъщеря си, че нищо не се знае, да може и да вали, но може и да грее слънце (както и стана между другото Wink ) и най-важното все пак е да се забавлява, защото този е денят и точно той никога няма да се повтори. Като се върнах вечерта още от вратата ме посрещна да ми каже колко пъти се е пуснала по най-страшната пързалка Laughing и че било хладно, тя си е прекарала супер Party Heart Eyes

# 202
Момичета, да напомня че утре 24 юни, в 5.32 ч. сутринта настъпва новолуние в Рак. Пожелавам на всички сбъдване на желания. Hug Hug Hug

# 203
  • София
Благодаря за отговорите Ви  bouquet
Днес новолуние почистих душата и тялото,написах си благодарствено писмо.Написах си желанията.Довечера ще си изпия чашката със заредена вода.
От сърце ви желая сбъдване на желанията.

# 204
  • на острова на мечтите
Момичета, да напомня че утре 24 юни, в 5.32 ч. сутринта настъпва новолуние в Рак. Пожелавам на всички сбъдване на желания. Hug Hug Hug
bouquet

Това последното ме интересува и мен. Вярно, че се каквито хора прекарваш време, такъв ставаш, но ми се иска да не е задължително и всячески се старая да го избегна.
6u6ulina  Hug
danilu, благодаря за линка! Невероятно е, че си се отправила напълно физически, много се радвам и браво на теб! Ще споделиш ли дали си правила нещо по-специално и дали има някаква тънкост? Питам защото и аз целя възстановяване на физическо ниво и всяко нещо може да ми е от полза.
Ами нищо специално,само много инат,май Embarassed

# 205
Благодаря за отговорите Ви  bouquet
Днес новолуние почистих душата и тялото,написах си благодарствено писмо.Написах си желанията.Довечера ще си изпия чашката със заредена вода.
От сърце ви желая сбъдване на желанията.

И на теб също! А как си почистваш душата (ако е удобно, разбира се)?
danilu, благодаря за отговора. Това също не е никак малко. Simple Smile
Много сбъднати желания и успехи на всички! Да ви се върне многократно всяко споделено добро.

# 206
  • София
Гледам да съм се спокойна няколко дни да помагам на другите да мисля позитивно,да се радвам на малките неща,но преди всичко да си призная грешките.
 bouquet

# 207
Гледам да съм се спокойна няколко дни да помагам на другите да мисля позитивно,да се радвам на малките неща,но преди всичко да си призная грешките.
 bouquet

Благодаря ти за отговора. Прилича ми на духовния пост, който се съчетава с физическия. Браво на теб за усилията!

# 208
И аз така, православните пости свършиха, но гледам духовните да продължават. Най-вече си напомням, че никой с нищо не ми е длъжен и аз на никого нищо не дължа. Каквото правя, го правя, защото е мой избор, а аз мога да избера да бъда добра и това ме прави щастлива Heart Eyes

# 209
И аз така, православните пости свършиха, но гледам духовните да продължават. Най-вече си напомням, че никой с нищо не ми е длъжен и аз на никого нищо не дължа. Каквото правя, го правя, защото е мой избор, а аз мога да избера да бъда добра и това ме прави щастлива Heart Eyes

Това е чудесно, поздравления за начина на мислене. Аз се старая, доколкото ми е възможно без да стигам до крайности, да превърна чистия модел на мислене и морал в начин на живот. Разбира се, изключения има, но все пак сме хора. Като с това не целя да се хваля, а да споделя, че неусетно и с малки усилия всеки ден човек може с времето да направи много големи вътрешни промени, дори до степен да е понякога неузнаваем за близки и познати. Само се надявам да е изцяло в положителен смисъл и да не е е едно за сметка на друго, макар да се старая да го избегна. В този ред на мисли, смятате ли, че когато човек постигне/получи нещо хубаво или напредне в дадена област, то е за сметка на нещо друго? Също смятате ли, че когато загуби нещо, причината е липса на достатъчно енергия да го задържи или винаги е за добро или с висш промисъл? Ще се зарадвам на всяко мнение и особено от опит.

Последна редакция: пн, 26 юни 2017, 16:50 от Петенце Цветенце

Общи условия

Активация на акаунт