Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 423
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
Петенце, благодаря! Аз съм много по-добре вече.Благодаря всеки ден,че сме живи и здрави  и се надявам един ден да си върна радостта.

Пак заповядай. Аз разбрах от написаното, че не става въпрос за скорошна загуба и се усеща, че си по-добре. Но ми стана мъчно, защото после наистина е трудно човек да се радва като преди. Освен това просто се примиряваш, но от това не ти става по-малко болно. това показва колко силна е била любовта ти. Сигурна съм, че Бог оценява благодарността ти и това, че се бориш всеки ден въпреки всичко и се стараеш да си положителна, вместо да изгубиш себе си и да станеш като всички останали. Не всички хора са толкова силни и достойни пред трудностите и загубите.  Би трябвало да има някакъв начин да си върнеш радостта и ти пожелавам да го откриеш, когато си готова и го поискаш! Хубава вечер!

# 181
За съжаление загубите се отразяват на психиката.При мен  също след сблъсъка със смъртта някак си живота загуби очарованието и смисъла  си, но и не само заради това, а и заради това, че някои мои планове не се реализираха както съм си мечтала,посъбраха  се доста неща,  които ме обезкуражиха и ми създадоха страхове и тревожност, но живота си върви и трябва да се живее по най-добрия възможен начин.Не трябва да губим връзката със себе си.

6u6ulina, аз те разбирам за йогата.Аз също нямам време, но правя в къщи сутрин, заради което ставам по-рано.Не е същото знам , но все пак е вариант.  Wink

Напълно те разбирам със загубите. Cry На всеки човек психиката му е различна и понася нещата по различен начин.Аз също имам известни страхове и тревожност.
Относно йогата...Предпочитам да се наспа  hahaha отколкото да стана рано ,с малкия такъв крос му дръпвам по някой път ,че ...за фитнес или др.тренировки не мога да си помисля  Laughing

# 182
  • Бургас
Ти си знаеш  Simple Smile  Ще дойде ден, в който ще имаш време. Peace на мен ми е изключително важно да се разтегна и раздвижа, макари за по-кратко.

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 08:11 от Галчудо

# 183
Здравейте момичета.Слънчево настроение на всички желая  bouquet
Ходих на едно интервю за работа,много ми допаднаха условията.Какво мога друго да направя ,освен закачения Пеликан от 2 месеца ? Simple Smile

Направи си график с работното време, бадж, визуализирай работното място и колегите и т.н.

Ако наистина трябва да те посъветвам какво да правиш - кажи си: "Каквото стане, ако е моето място и е подходящо за мен ще стане, ако не значи Вселената ми е подготвила нещо много по-добро!"

Аз от месец насам съм някак над нещата, избягвам всички негативизми, конфликти и т.н., каквото и да се случи, дори и да е не каквото желая си казвам: в моя ползва е, за мен това е по-добре, макар, че още не го знам...част е от една по-голяма картина, която аз не виждам........и да ви кажа, много ми е добре, чувствам се вълшебно и нещата около мен вървят с лекота и наистина все в моя ползва Crazy Crazy Crazy

Браво на теб! Много добре те разбирам. Опитвам се да поддържам подобно положение, но трудно се влиза в този цикъл на действие, а лесно се излиза. А е толкова вълшебно наистина... Досега съм го постигала най-много само за десетина дни. Наистина вярвам, че ако Вселената/Бог не отговаря на желанията ни, то е само защото ни е приготвила нещо много по-добро. Наскоро една мъдра жена ми каза, че получава наистина много този, който умее да чака. Май започвам да вярвам, че е така. Simple Smile

И аз вече вярвам, че е така Simple Smile
Да, в този цикъл на действие е вълшебно,заради това отказвам да изляза  Laughing Laughing Laughing и май навлизам все по-дълбоко. Пример от вчера: на работа са станали някакви обърквации и проблеми, в които цъм намесена и аз, а аз отсъствах. Съответно бях информирана по телефона и после приятеля ми казва, че все едно са ми съобщили радостна вест и така съм реагирала все едно не е ставало въпрос за мен. Пита ме дали още живея на същата планета и дали още работя там Mr. Green Mr. Green Mr. Green
В това положение много ми помогна да вляза, книгата на Майкъл Лозиър - законът за привличането. Препоръчвам я горещо, кратка е, чете се лесно и е систематизирана по по-различен начин и с интересни практики и примери.

Книгата е коментирана тук -

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=460.0

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 11:18 от Dani:)

# 184
Dani, прекрасно звучи, значи си вече във фаза на висш пилотаж. Прибавям си книгата към списъка за четене (преди време съм чела отделни части, но към момента бях забравила, че съществува) и благодаря от сърце за препоръката.

# 185
  • на острова на мечтите
Привет,уважаеми bouquet
Когато ми стане тъжно,или след загуба на нещо важно,или на близко същество, напоследък открих,че много добре ми действа писането на писмо. Пиша какво чувствам,за какво съжалявам, какво съм могла да направя и защо не съм го направила.... С две думи изливам си душата. Подписвам накрая написаното и някакси ми олеква. На моите мама и татко им пиша писма на всеки рожден ден,на датите на загубата им,а и когато ми стане мъчно( например,срещна някой,който прилича на тях,или пък ме лъхне мирис на нещо, което ми нашепва мили спомени и скъпи моменти Sad...)
Дани:),Благодаря за линка. Имам много нужда. След катастрофата при мен с мм всичко тръгна назад. Всичко- работа,емоции, творчески идеи #Cussing out Като че ли катастрофирах не само аз а целият   ми свят . Сега съм в процес на възстановяване. Започнах да чета хуна молитва(точно сега е  благоприятния период за нея)
 Днес слушах едно интервю, в което известен артист сподели,че животът а именно препъване и създаване, продължение на пътя с оптимизъм.
Приятна вечер скъпи хора bouquet

# 186
Привет,уважаеми bouquet
Когато ми стане тъжно,или след загуба на нещо важно,или на близко същество, напоследък открих,че много добре ми действа писането на писмо. Пиша какво чувствам,за какво съжалявам, какво съм могла да направя и защо не съм го направила.... С две думи изливам си душата. Подписвам накрая написаното и някакси ми олеква. На моите мама и татко им пиша писма на всеки рожден ден,на датите на загубата им,а и когато ми стане мъчно( например,срещна някой,който прилича на тях,или пък ме лъхне мирис на нещо, което ми нашепва мили спомени и скъпи моменти Sad...)
Дани:),Благодаря за линка. Имам много нужда. След катастрофата при мен с мм всичко тръгна назад. Всичко- работа,емоции, творчески идеи #Cussing out Като че ли катастрофирах не само аз а целият   ми свят . Сега съм в процес на възстановяване. Започнах да чета хуна молитва(точно сега е  благоприятния период за нея)
 Днес слушах едно интервю, в което известен артист сподели,че животът а именно препъване и създаване, продължение на пътя с оптимизъм.
Приятна вечер скъпи хора bouquet

Привет! Надявам се вече да си по-добре здравословно. Това с писмата е много полезно, защото не е хубаво да задържаме всичко в себе си. За асоциациите и ароматите те разбирам, някои хора сме със силно развито асоциативно мислене, което за съжаление невинаги е плюс. Съжалявам, че нещата са тръгнали назад. Дано все пак да има някаква полза и да е за добро. Ти си силна и ще се справиш, стискам ти палци и ти изпращам виртуална прегръдка. Спокойна вечер!

# 187
И аз съжалявам. Hug
Danilu, бъди силна. Желая ти всичко да се нареди постепенно, едно по едно. Прегръдки.

Хубава и спокойна вечер на всички.

# 188
Дани, изпращам ти прегръдки и се надявам да се успокоиш. Знам, че е въпрос на земно време, да се канализират нещата при теб и да си по-добре. Много скоро, ще се възстановиш от катастрофата.
Кураж! Вярвам в теб:)

# 189
Точно на тази тема четох днес Hug

Понякога се спъваме, за да не паднем.

Кураж Praynig

# 190
  • на острова на мечтите
Ами не е честно сега Crossing ArmsПочувствахте ме, почти ме разплакахте Sad Много,ама много ви благодаря за топлите думи и моралната подкрепа bouquet Heart Eyes Аз,всъщност вече започнах да се възстановявам и затова и писах,т.е. намрънках ви се Embarassed Простете ми,ама хич не ме бива да тая нещата вътре.
Благодаря ви от сърце Heart Eyes newsm51

# 191
danilu прегръдки и от мен  Hug Понякога сме по-силни отколкото си представяме.Аз пък като ми е криво и тъжно си пускам силна музика и си представям ,че съм на някое готино място  Laughing

# 192
Данилу, преди 9 години катастрофирах много тежко и бях  6 месеца "извън строя". Благодарение на тази катастрофа, обаче, приключих една връзка, която бе на път да съсипе живота ми .....и не само моя. Благодарение на тази катастрофа живея вече 9 години с настоящият си приятел, който ми е божествен дар и заедно с детето и родителите ми е "моето всичко"..... Прегръщам те и  ти пожелавам да се радваш на живота и да си много щастлива.

# 193
Данилу, преди 9 години катастрофирах много тежко и бях  6 месеца "извън строя". Благодарение на тази катастрофа, обаче, приключих една връзка, която бе на път да съсипе живота ми .....и не само моя. Благодарение на тази катастрофа живея вече 9 години с настоящият си приятел, който ми е божествен дар и заедно с детето и родителите ми е "моето всичко"..... Прегръщам те и  ти пожелавам да се радваш на живота и да си много щастлива.

Много си права. Когато сме в труден момент, до нас остават само истинските и качествени хора. Всеки може да иска, но не всеки може да дава от себе си. Наложи ми се да го разбера от първа ръка, но по-добре така, отколкото да живееш в заблуда, че хората ги е грижа за теб и че имаш някаква подкрепа. Радвам се, че си намерила щастието и го пожелавам за всички ни! Прегръщам ви!

# 194
Момичета,не знам дали да му отдам значение или съвсем съм изперкала  hahaha ама постоянно имам гълъби на терасата,на перваза...Едно ,че съм на висок етаж,друго ,че и мизериите ,които ми създават като вършат някои неща  Laughing Но има ли някакво значение или много го мисля. newsm78 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт