Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 396
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Един трик, за да не сме негативни към хората около нас, когато сме готови за критика или нещо в другия не ни харесва, просто си казваме обратното за същия човек Wink Когато дадем на мозъка си да приеме дадена теза, той започва да търси доказателства за нея, но същото може да направи и с точно обратното  Peace

Това е интересно и доказва за пореден път, че много неща са въпрос на гледна точка и отношение. Затова на едно и също нещо един човек се дразни, а друг изобщо не обръща внимание, но всеки си е с различен характер и начин на мислене. Попадали са ми мнения, че когато кажеш на някого като констатация ти си такъв и се държиш така и така, само усилваш тези качества и това поведение на дадения човек, тоест с думите си привличаш и материализираш повече от същото. Мисля, че двете неща са сходни и имат силата да променят до известна степен ситуацията към добро или лошо, според това какво се мисли и говори.

# 226
  • Бургас
Благодаря за техниката с водата! bouquet

# 227
Благодаря за техниката с водата! bouquet

Благодаря и аз за линка и за техниката. Цялата тема е много интересна.

# 228
  • на острова на мечтите
Ох,милички, нещо трябва да направя  newsm78 Не ще и не ще да си отиде от мен лошият късмет Crossing Arms Днес се развали и другата кола. Така че викахме пътна помощ, после ходихме до механика. Благодаря на съдбата,че мога да си платя, но все си мисля,че когато е прекалено е прекалено NaughtyТук,където живея,освен лична кола,или собствени  крака,няма алтернатива как да се придвижиш. Но и двете коли да са в ремонт си е мнооооого, от каквато и гладка точка да го погледнеш. Снощи сложих чашата с вода,за да рробвам техниката споделена по-нагоре, и поисках отговор на проблемите . И днес ..... Абе аз ли криво се моля, или Бог криво ме разбира.
Извинете ме,отивам да чета положителни неща bouquet

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 18:06 от danilu

# 229
Дани Hug Може да има нещо, което трябва да се случи, за което да е необходимо да нямате достъп до кола Thinking Няма как да знаем, кое защо се случва Wink Ако нищо не можем да променим, можем само да го приемем Hug

# 230
  • на острова на мечтите
О, и споделящата тази техника в дриймланд, пише,че започнала да действа след 4 път Mr. Green Има надежда и за мен значи   Wink
Дани Hug Може да има нещо, което трябва да се случи, за което да е необходимо да нямате достъп до кола Thinking Няма как да знаем, кое защо се случва Wink Ако нищо не можем да променим, можем само да го приемем Hug
вярно, но е трудно да се разбере. А уви, без да излизаме от къщи без превозно средство, няма как са стане. А живеем  далеч от населеното място,така че понякога висшата логика на я разбирам  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 30 юни 2017, 18:19 от danilu

# 231
danilu Hug Знам какво ти е.Преди години блъснаха едната ни кола ,след около 2 седмици блъснах и моята  Cry За моята попаднах на такъв пишмян майстор,който я доразвали.Трябваше ми още толкова ,колкото бях дала до момента да я оправя /скоростната кутия ми прецака/ ,нямах вече пари ,защото бях без работа и само ММ работеше и така стоеше сигурно 2г.Накрая я продадох.Много ми е мъчно като се сетя,сега още съм без кола  Cry Казвам ,че като те накаца лошия късмет и сякаш няма отърване.
Бях чела ,че в черен съд /аз ползвам пепелник/ се слага на сухо място морска сол и се подменя на 10 дни.Да ти носи късмет.Правя го като се сетя... Peace

# 232
  • София
Правите ли/знаете ли нещо за концентрация? Не съм сигурна всъщност концентрация ли точно ми трябва или нещо от сорта на увереност и смелост... С две думи - захванала съм някакви нови проекти и като седна да работя по тях, точно след час се отплесвам, уморявам, не мога да мисля... абе, малко като мързел. Чудех се от новото ли ми идва нанагорно на мозъка (и проблем с концентрацията) или някакъв вътрешен страх какво ще излезе Simple Smile Та и по двете линии приемам съвети. Kissing Face

Не вярвам в лошия късмет, според мен са уроци. Но за какво? Такъв въпрос си задавах щерката като счупи ръка преди 2-3 месеца и така и не стигнах до отговор, честно казано. Просто приемаме ситуацията и тва е... Като ме налазят такива моменти обикновено почвам да мисля какво добро мога да направя, сещате се. Пък когато се върне, върне. Blush

# 233
Правите ли/знаете ли нещо за концентрация? Не съм сигурна всъщност концентрация ли точно ми трябва или нещо от сорта на увереност и смелост... С две думи - захванала съм някакви нови проекти и като седна да работя по тях, точно след час се отплесвам, уморявам, не мога да мисля... абе, малко като мързел. Чудех се от новото ли ми идва нанагорно на мозъка (и проблем с концентрацията) или някакъв вътрешен страх какво ще излезе Simple Smile Та и по двете линии приемам съвети. Kissing Face

Не вярвам в лошия късмет, според мен са уроци. Но за какво? Такъв въпрос си задавах щерката като счупи ръка преди 2-3 месеца и така и не стигнах до отговор, честно казано. Просто приемаме ситуацията и тва е... Като ме налазят такива моменти обикновено почвам да мисля какво добро мога да направя, сещате се. Пък когато се върне, върне. Blush

Възможно ли е напоследък да си се претоварила много с умствена работа и с информация и просто мозъка ти да има нужда от почивка? А може би имаш някакви грижи/проблеми, несвързани с работата, които подсъзнанието се опитва да разреши и затова се разсейваш без да искаш, понеже са наистина важни. Или пък някой постоянно те мисли и ти "бръмчи" в мозъка, което пречи на мисловната концентрация. На първо време за това се сещам. Може да си кажеш с вяра и увереност "нека всичко което в момента ми вреди и ми пречи да работя пълноценно и от което няма полза, да се премахне от съзнанието и подсъзнанието ми, ако така е най-добре за мен". Мисля, че ще има ефект, а ако не стане веднага, го повтори няколко пъти през деня. А от друга страна, ако желаеш да разбереш все пак какво или кой ти влияе, може да работиш в тази посока. Дано всичко се оправи и скоро си възвърнеш нормалното и продуктивно състояние.

# 234
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Не ще и не ще да си отиде от мен лошият късмет Crossing Arms Днес се развали и другата кола.

миналата година удариха колата на мъжа ми. застрахователя отказа да плати, дори след съдебно дело.
после моята се развали.
хладилникът спря да работи, не можехме да намерим същия размер (вграден е) и 2 месеца бяхме без. добре, че беше зима  Whistling
компютърът изгоря, след това и лаптопът на мъжа ми (служебен е и получи нов).

Не вярвам в лошия късмет, според мен са уроци.

и аз така мисля и май сме лоши ученици щом толкова ни се събра. Whistling

за концентрация пробвай да визуализираш целта си и как я постигаш. Peace

# 235
Не мисля, че е по темата, но за концентрацията, особено при творчески проекти помагат почивките на равни интервали от време и продуктивността при такива проекти не е линейна проекция, т.е. повечето вложено време не води до по-добри резултати Peace

Дани, Ася Hug само вярата ни остава в такива моменти Praynig че и на нашата улица пак ще изгрее слънце Hug

# 236
  • Бургас

Дани, Ася Hug само вярата ни остава в такива моменти Praynig че и на нашата улица пак ще изгрее слънце Hug

Точно днес и аз стигнах до подобно заключение Simple SmileВярата е сламката, която ни мотивира да не се предаваме.

Данилу, още малко и Сатурн ще излезе от Стрелец.Ще си отдъхнеш от уроците. Peace

# 237
По темата за лошия късмет, от повече от година имам чувството, че лошия късмет не ще да ме "пусне". Опитвам се да мисля положително, философски, да не отдавам голямо внимание и да го приемам като уроци, които да науча, но в един момент като се редят едно след друго лошите неща-загуба на 2 близки за мен хора, работа и куп други проблеми, почти се предадох. Имам чувството, че нямам енергия да се боря и да продължавам и стигнах до отчаяние. Притеснявам се, че вече всичко ми е безразлично и че не намирам смисъл в нищо. Искам да си върна живота от преди година и повече. Искам да намеря смисъл в нещо, за да продължавам да се боря и да намеря надежда. Опитвам се да намеря причината за всички беди в семействотото ми.
Преди време ми бяха казали да сложа яйце(сурово) в буркан с вода до леглотот си вечерта, било за да се види дали имам натрупана лоша енергия, доколкото помня. Може ли, ако има запознати, да дадете малко информация за този "ритуал"?

# 238
По темата за лошия късмет, от повече от година имам чувството, че лошия късмет не ще да ме "пусне". Опитвам се да мисля положително, философски, да не отдавам голямо внимание и да го приемам като уроци, които да науча, но в един момент като се редят едно след друго лошите неща-загуба на 2 близки за мен хора, работа и куп други проблеми, почти се предадох. Имам чувството, че нямам енергия да се боря и да продължавам и стигнах до отчаяние. Притеснявам се, че вече всичко ми е безразлично и че не намирам смисъл в нищо. Искам да си върна живота от преди година и повече. Искам да намеря смисъл в нещо, за да продължавам да се боря и да намеря надежда. Опитвам се да намеря причината за всички беди в семействотото ми.
Преди време ми бяха казали да сложа яйце(сурово) в буркан с вода до леглотот си вечерта, било за да се види дали имам натрупана лоша енергия, доколкото помня. Може ли, ако има запознати, да дадете малко информация за този "ритуал"?

Точно така се прави.На сутринта ако е побеляло яйцето се изхвърля в тоалетната.Аз си казвам като го хвърлям и пускам водата ,,Всичко лошо да си отива от мен,, Може и да си измислиш нещо друго.Три вечери подред се прави,или докато яицето вече не побелява.Също слагаш едра сол в ъглите и ако до няколко дена е няма значи има лоша енергия.Хубаво е винаги в коридора където е входната врата винаги да има едра сол в двата ъгъла,защото всеки който влиза носи енергия със себе си независимо дали е добра или лоша.Ако солта не се е стопила измиташ без да е пипаш и хвърляш в канала,после слагаш нова сол.

# 239
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Притеснявам се, че вече всичко ми е безразлично и че не намирам смисъл в нищо.

винаги съм си казвала, че стигна ли дъното поне ще мога да се оттласна нагоре...
понякога и аз не мога да спря потъването, но чакам дъното  Mr. Green

Галче, имаше период каквото и да хванех, което работи с ток или батерия и се разваляше.
компютри, часовници, уреди  Crazy
единия път служебния лаптоп на мъжа ми забиваше и го поправиха. смениха някаква част.
след няколко месеца въобще не тръгнал.
дал го пак за поправка, но са му казали, че абсолютно всичко било изгоряло. такова нещо не били виждали  Joy
вече не ми дава да го ползвам hahaha
настолния комп беше 2-3 месеца на поправка и странното беше, че 3 пъти доставяха някаква част, която все се оказваше дефектна. Rolling Eyes
4тата тръгна и то на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт