Всички ли са светици?

• 21 044
  • 176
  •   1
Отговори
# 90
Ако го повторя, дали ще се чуе отново съскането на опита?

# 91
Dincho, за разлика от приятелката ти авторката май е само на 30 години, цял живот безсексие я чака. То и от предишните ѝ мнения изглежда, че липсата на секс е само черешката на тортата на фона на едно цялостно недоволство от партньора. От сума ти години нямало секс, търпяла, родила му дете, пък се сетила, че и секс и трябва и че и тя е човек... Ми каквото човек сам си направи... Какво ще реши с криеници по хотели и секс в полето, следващите 20 години ли ще мишкува?

# 92
Предателството си е предателство независимо кой как си го украсява.

Какво точно е предателство в този казус? Ми той и мъжът я е предал.
Имам 48-годишна приятелка, която има две поотраснали деца, 87-годишна майка и болен 56-годишен мъж. От няколко години се занимава с доста по-млади мъже единствено с цел секс. Два пъти в седмицата отделя по два часа за тези неща, които според нея й помагат да оцелее през другото време... ако зареже болен мъж, възрастна майка и деца и тръгне да си търси партньор в живота дали ще е по-честна?
В добро и в лошо...

# 93
Dincho, за разлика от приятелката ти авторката май е само на 30 години, цял живот безсексие я чака. То и от предишните ѝ мнения изглежда, че липсата на секс е само черешката на тортата на фона на едно цялостно недоволство от партньора. От сума ти години нямало секс, търпяла, родила му дете, пък се сетила, че и секс и трябва и че и тя е човек... Ми каквото човек сам си направи... Какво ще реши с криеници по хотели и секс в полето, следващите 20 години ли ще мишкува?
Това и аз се чудя ако е само на 30 авторката...... Определено за мен е по-правилно да си потърси щастието с друг мъж, но дали ще го намери. Няма ли е да е поредната самотна разведена жена с приятели за секс.

# 94

Какво точно е предателство в този казус? Ми той и мъжът я е предал.
Имам 48-годишна приятелка, която има две поотраснали деца, 87-годишна майка и болен 56-годишен мъж. От няколко години се занимава с доста по-млади мъже единствено с цел секс. Два пъти в седмицата отделя по два часа за тези неща, които според нея й помагат да оцелее през другото време... ако зареже болен мъж, възрастна майка и деца и тръгне да си търси партньор в живота дали ще е по-честна?
[/quote]

Е, това е друга ситуация. Тази жена има тежко ежедневие и й трябва отдушник. Едно е да трябва да оцелееш, а друго - мъжът ти да има слабо либидо. Не е болка за умиране.
И мойто либидо не е във вихъра си с две деца, работа и куп неща на главата. Но когато отидем на море се чувствам като разгонен тийнеджър. Не оправдавам мъжа й, просто си мисля че не всичко е толкова трагично.
Изневярата не е за всеки. Познавам хора, за които е спорт, и други - които се поболяха от притеснения и самообвинения след това. Всеки трябва да знае от кой тип е, преди да се впусне в приключението.

# 95
  • София
Авторката си написа черно на бяло, че секс няма- никакъв, от години.
А ѝ обяснявате, че било предателство да си потърси навън, и ѝ давате примери със себе си, че от работа и грижи ви е ниско либидото, ама се разгонвате като сте на почивка!? newsm78

# 96
Има форум. Има питане. Изказва се мнение. Може да се приеме, че моето мнение е отговор на въпроса на авторката "Лошо ли е?". Въпреки, че беше самонавиващо се реторичен.

# 97
А, отговорът "Нищо, че от мъжа си не си видяла секс с години и в близките години няма да видиш, лошо е да потърсиш секс другаде" хич не е самонавиващ се. Лоша, лоша, лоша авторка.

# 98
Дори и размерите на великата китайската стена да достигнете от гърбовете си, окуражаващ коментар за изневяра няма как да направя.

# 99
Няма страшно. Ще минем и без него.

# 100
Авторката си написа черно на бяло, че секс няма- никакъв, от години.
А ѝ обяснявате, че било предателство да си потърси навън, и ѝ давате примери със себе си, че от работа и грижи ви е ниско либидото, ама се разгонвате като сте на почивка!? newsm78

Аз не съм прочела поста, където казва че секс няма от години.  Shocked Но ако е така, форумът е последното място за намиране на отговор на каквото и да е. Ако млад мъж не иска секс от години, то трябва да отиде на лекар! Ако той не иска, да ме извинява, но сам си проси жена му да му кръшне.

# 101
  • София
Скрит текст:
Естествено, че там се случват... И на мен ми се е случвало, признавам. Преди съпруг и дете.... В крайна сметка там си на "свобода" с хора, с които прекарваш целия си ден и ако има нещо дори и мъничко, което да те првлича -
там е мястото, на което всичко лъсва. И до ден днешен, като тръгнем с колегите по билдинги - гледаш как се формират двойките  Wink На последното такова на басейна в хотела чудеса бяха направили няколко двойки.
Скрит текст:
Шефа ми пък ме убеждаваше (след n-тото) уиски колко му е важно да му "помогна" да си легне.  Wink Е, на другия ден ми се извини към 1000 пъти, но все пак ако бях поддала - ясно какво щеше да стане. 
Добре де, след подобни "групови оргии", после как се гледате в очите?
Как работите заедно, като знаете какви сте ги вършили?
Или как гледате мъжа си/жена си, след подобен "оргиен уикенд"?    Crossing Arms

Ако цяла вечер гледам как колегите ми се свалят и двама по двама се заизнизват, после ще ми е трудно да ти приемам сериозно, все ще си мисля "Егати боклуците, какви ги вършеха в неделя, пък сега ми се правят на света вода ненапита....!".
Просто грам уважение нямам към подобни ...персони".
А пък ако познавам и половинките на колегите, направо няма да мога да ги погледна в очите.
За толкова години само на един познат на мъжа ми съм виждала любовницата, та после ми беше трудно да седя с тях на "една маса".Добре, че заминаха в чужбина...
Гадна работа.

Е, никъде не съм споменала "оргия"... Просто се видяха двойките, които се оттеглиха и прекараха цала нощ около басейна. Като тук визирам все млади хора, на около 28-32 години, които не са семейни (без брак имам предвид). Няма нищо лошо в това, особено за свободните, работят рамо до рамо и до днес. А и какво има да се гледате в очите после - това е еднократно, за една нощ. Не е задължително да има продължение, дори се подразбира, че няма да има такова. И защо да нямам уважението към човек, с когото работя ежедневно и съм в приятелски отношения, само защото е решил на фирмено парти да си легне с колежката? Това е адски ограничено мислене...  Иначе мъже с мераци много по такива партита, въпроса е да ги отбиеш. В крайна сметка това са мъже, няма нищо странно  Wink

# 102
Скрит текст:
Скрит текст:
Естествено, че там се случват... И на мен ми се е случвало, признавам. Преди съпруг и дете.... В крайна сметка там си на "свобода" с хора, с които прекарваш целия си ден и ако има нещо дори и мъничко, което да те првлича -
там е мястото, на което всичко лъсва. И до ден днешен, като тръгнем с колегите по билдинги - гледаш как се формират двойките  Wink На последното такова на басейна в хотела чудеса бяха направили няколко двойки.
Скрит текст:
Шефа ми пък ме убеждаваше (след n-тото) уиски колко му е важно да му "помогна" да си легне.  Wink Е, на другия ден ми се извини към 1000 пъти, но все пак ако бях поддала - ясно какво щеше да стане.  
Добре де, след подобни "групови оргии", после как се гледате в очите?
Как работите заедно, като знаете какви сте ги вършили?
Или как гледате мъжа си/жена си, след подобен "оргиен уикенд"?    Crossing Arms

Ако цяла вечер гледам как колегите ми се свалят и двама по двама се заизнизват, после ще ми е трудно да ти приемам сериозно, все ще си мисля "Егати боклуците, какви ги вършеха в неделя, пък сега ми се правят на света вода ненапита....!".
Просто грам уважение нямам към подобни ...персони".
А пък ако познавам и половинките на колегите, направо няма да мога да ги погледна в очите.
За толкова години само на един познат на мъжа ми съм виждала любовницата, та после ми беше трудно да седя с тях на "една маса".Добре, че заминаха в чужбина...
Гадна работа.

Е, никъде не съм споменала "оргия"... Просто се видяха двойките, които се оттеглиха и прекараха цала нощ около басейна. Като тук визирам все млади хора, на около 28-32 години, които не са семейни (без брак имам предвид). Няма нищо лошо в това, особено за свободните, работят рамо до рамо и до днес. А и какво има да се гледате в очите после - това е еднократно, за една нощ. Не е задължително да има продължение, дори се подразбира, че няма да има такова. И защо да нямам уважението към човек, с когото работя ежедневно и съм в приятелски отношения, само защото е решил на фирмено парти да си легне с колежката? Това е адски ограничено мислене...  Иначе мъже с мераци много по такива партита, въпроса е да ги отбиеш. В крайна сметка това са мъже, няма нищо странно  Wink
Щом всички не са в едно помещение, а двама по двама в стая, не е оргия?   Laughing
Баш си е такова....колегите се чифтосват по двойки и ги делят само стени.
Интересно, на всеки бодибилдинг двойките разменят ли се?Т.е., ако колежката сега е била с Пешо, на следващия ББ с Тошо ли си ляга?А Пешо също ли сменя колежките всеки път?
Егати мешането....    Laughing  
То гот така, бе....няколко пъти в годината имаш шанса да легнеш с различен, а после се прибираш при половинката ни лук ял, ни лук мирисал.
Съжалявам за иронията, но само представата за врътките на всеки ББ ми докарва позиви за повръщане.Ужасно долнопробно.

# 103
  • София
Пресилваш, ми се струва.
А, ако наистина ти се гади, още по- лошо, защото хората не са моногамни и няма начин нито да останат с един за цял живот, нито да се женят за всеки, с когото си легнат. Peace

# 104
Още повече, че са били свободни хора, няма лошо да се наиграят на този етап, та после да не ги избива на дивотии.
Само дано имат достатъчно акъл да ползват презерватив, за съжаление и той не помага при всички неща, но пак е нещо.

Общи условия

Активация на акаунт