Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~170

• 49 121
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Плевен / София
Мурат яко е хлътнал  Thinking но защо ли си мисля ,че тази връзка няма да продължи дълго  Thinking
той е хлътнал, но момичето май не е ....

# 436
                   Много  благодаря на преводачките. Тази вечер и аз го изгледах.

Още от първото виждане много се влюбих в тази двойка - Фарук и Сюрея.  Много са красиви.

И вече съм ги оженила - ще видим на финала  Фарук дали ще й предложи  брак - много е красиво това момиче - разкошно е.

Сиси миличка те са семейство няма да ги разделяме за  де не ги женим отново .Така да си стоят  много са си добре само ако има по-малко злонамерени хора окола тях ще са си  newsm74

Любима моя, сладуранка,  не,...не за филма  говоря...... аз искам в  реалния живот  да ги оженя - Йозкан Дениз и това красиво девойче. Представяш ли си какви красиви деца ще му народи????
Вече стига е стоял ерген.  Време му е. Ще ви поканя всички да отидем в  Истанбул на  сватба.

# 437
Дошли са музиканти от Истанбул сигурно за откриването на школата....На тръни съм  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 438
Есма ще ходи в Истанбул ли....Сигурно ще търси Сенем....

# 439
Хайде на откриването и изненадата

Есма ще ходи в Истанбул...няма да е на откриването

Бегюм тръгва на откриването...

Е като са засвирили Очи чьорное

И Адем цъфна   Laughing

# 440
                   Много  благодаря на преводачките. Тази вечер и аз го изгледах.

Още от първото виждане много се влюбих в тази двойка - Фарук и Сюрея.  Много са красиви.

И вече съм ги оженила - ще видим на финала  Фарук дали ще й предложи  брак - много е красиво това момиче - разкошно е.

Сиси миличка те са семейство няма да ги разделяме за  де не ги женим отново .Така да си стоят  много са си добре само ако има по-малко злонамерени хора окола тях ще са си  newsm74

Любима моя, сладуранка,  не,...не за филма  говоря...... аз искам в  реалния живот  да ги оженя - Йозкан Дениз и това красиво девойче. Представяш ли си какви красиви деца ще му народи????
Вече стига е стоял ерген.  Време му е. Ще ви поканя всички да отидем в  Истанбул на  сватба.

Сиси .... Joy Joy не съм те разбрала правилно  Joy Joy  Ози толкова ли е влюбчив ако на всяка партньорка предлага  май досега харем да си е направил  Joy Joy не ,че не е имал де  Joy Joy Joy Все с хубави жени играе и на края всичките ги жени   married поне си е отходил по сватби  Hug

# 441
Всички отиват на откриването..

Бааде остава сама..Асие не иска да я оставя...

Ох,Бааде ще посегне на себе си  Cry Cry

Опаа Есма чака ....Сенем....

# 442
Асието дали предусеща нещо за Бааде  Thinking Tired Дано не направи някоя глупост но е много разочарована и огорчена и вече става непредсказуема   Thinking

# 443
Оппа Есмата в засада на тейзето . ooooh! Ами сега  ooooh!

# 444
Всичко свърши Сенем ханъм...

И Мурат със Зейнеп.. Laughing

Фарук му дръпна малко реч на Мурат-не бил се устроил..

Опаааа  изненадатааа-всички са шашарда

Ами това е за тази вечер! Peace

# 445
Хайде най накрая срещата и рекламите  ooooh! май за  тази вечер сме дотук. Thinking

# 446
  • Варна
Шаап е извикал Фикрет. Казва му, че сутринта са говорили с Ипек и разбрал, че тя се чувствала много зле. Казва, че той ще купи тази къща, защото Ипек му е единствена и много скъпа. Не искал да има караници и скандали. Искал детето му да е щастливо.
Къймет идва при Рейхан и и казва, че фа е разбрал много неща. Адем идва и пита какви клюки е научила. Къймет му казва, че вреди и на братята си и на нейното семейство. Къймет го моли да напуснат Бурса. Той и казва, че каквото трябва ще направи- тя да се прибирала. И майка си успокоява, че всичко ще се нареди.
Сю пита фа защо не и е казвал, че може да пее. Той казва, че не е така просто искал детето да се радва. После и каза да не закъснява вечерта. Идва Бег и е изненадана, че Емир е в настроение. Пита дали не и е пречил. После казва, че се шашнала като го видяла в настроение, защото много страдал за старото си училище.
Нур казва за предложението на Есма на Бааде. Тя пита не може ли повече да остане тук да работи. После Бааде си казва, че тази работа ще приключи вече. На Гюл пък казва, че Асие искала вода и пита тя ли да и занесе. Гюл и каза да и носи тя.
Адем и Фикрет пак се срещат. Фики май го пита дали всичко е с чисти пари или ги е получил отнякъде. Той казва, че е започнал от нулата и май за всичко си имал документи.
Сю се обажда на Фа и му казва, че искал от нея да не закъснява, а той сам закъснявал. Той пък каза, че има много работа и скоро няма да се прибере и и затвори. Тя се ядоса, че и затворил телефона. Той пък пристига надул музиката. После тя казва, че се изплашила, че няма да се прибере. Той казва, че това не можело да се случи и да остави жена си да страда. Това била тяхната пролет и той искал да са много щастливи.
Бег сподели че Емир за пръв път днес не се чувствал чужденец.
Мурат и Зейнеп отново са заедно. Бил и приготвил нещо специално. И той романтик като брат си.тя пита дали всичко това е наистина само за нея. тя му благодари.той пита никой ли не е правил нещо специално за нея. каза и че иска да са вече заедно и така както не се разделят с хляба и моторите  така и те да са заедно. Тя му каза да.
Айде подготовката за откриването тече с пълна пара. Есма си даде разпорежданията и заминавала за Истанбул. Фа се опитва да я разубеди. Трябвало да уважи това, което прави Сю. Есма каза да и предаде поздравите и, но работата била спешна и не можела да не отиде. В кухнята тече подготовка. Гюл искала да отиде на откриването. Нур е против. Асие и Бааде предлагат да помагат, но Нур не се съгласи. Каза, че имат много работа и ако я свършат тогава ще видят.
Бег ще ходи на откриването. Пелин я моли да се опита да говори този път с Фа, но да внимава за състоянието си. Бег и каза да не се притеснява за нея.
Фа е в училището. Сю каза, че имала романтичен любим. Той пък рече да внимава за бебето им. И Адем пристига. Фа пита кой го е поканил Диляра ли. Сю казва да гледала него, а не Адем.
Асие се притеснява за състоянието на Бааде, пита я дали да не остане при нея, но тя я успокоява, че е добре, да отивала и тя и да не я мисли. И си приготви хапчетата.
Ипек умира от завист. Пита и какво сега Сю тук ли щяла да работи.
Сенем е пак при бижутера, който я кани и влиза Есма, която казва, че тази огърлица нямала цена.
И Мурат доведе Зейнеп. Фа го насмете. Каза му първо да завърши университета и тогава да завързва сериозни връзки и след като това се случи той ще е зад гърба му и лично ще го подкрепи за тази връзка. Осман пък носи като подарък рисунка на Сю, която свири на цигулка. Сю пита той ли я е нарисувал. Не можела да повярва. Фа отиде да я окачи.
Сю видя Бегюм и отиде да я посрещне. Цялата рода са в шок. И Фа я видя. Сю ги запозна.

# 447
Е, не...това не мога да го приема.....

# 448
  • Плевен / София
Е, не...това не мога да го приема.....
и аз не мога да го приема....Ипек ще спука от подигравки Сюрея, че не знае коя е Бегюм.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сигурно така ще завърши....
Благодаря на всички за компанията Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
лека нощ Kissing Heart

# 449
Бризче, Злати благодаря ви за преводите  Hug  Hug

Миме, Гости, Деси за всичко споделено  Hug Hug Hug

Момичета, благодаря ви, че отново бяхме заедно  Hug Hug Hug

Съжалявам, но само една жена може да причини такова нещо на друга жена...Голяма Божа кравичка се изписа Бегюм.....

Общи условия

Активация на акаунт