Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~170

• 49 117
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Е, не...това не мога да го приема.....
и аз не мога да го приема....Ипек ще спука от подигравки Сюрея, че не знае коя е Бегюм.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Толкова сърдито и под око наблюдава всичко ,че вече не я издържам  #2gunfire #2gunfire Освен героинята да не ми попадне и артистката  ooooh! да не обида някого но някакси не мога да я възприема  Tired Embarassed

# 451
Бризче, Злати благодаря ви за преводите  Hug  Hug

Миме, Гости, Деси за всичко споделено  Hug Hug Hug

Момичета, благодаря ви, че отново бяхме заедно  Hug Hug Hug

Съжалявам, но само една жена може да причини такова нещо на друга жена...Голяма Божа кравичка се изписа Бегюм.....

+1  newsm10

# 452
Момичета, благодаря ви за компанията!
На Бризчето и Злати - специално благодаря

# 453
Бризче Hug,благодаря за превода! newsm51

Ани HugГости HugМиме HugДеси HugСиси Hug,за коментарите! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Благодаря на всички,че бяхме заедно тази вечер! Hug Hug Hug Hug Hug

# 454

И аз. Много  грозно излезе.    Бегюм,   след като разбра каква е ситуацията  не биваше да обижда така грубо  Сюрея, дори и  Фарук.
Не е честно. Сюрея ще изпадне  в   потрес, а не го заслужава.

# 455
И от мен безкрайни благодарности към Бризчето и Злати за преводите  newsm51 newsm51 newsm51 и към всички  вас мили момичета за чудесната компания  lovekiss lovekiss Kissing Heart Не вярвам да има фраг.  Tired Най -накрая дългоочакваната среща се състоя  Thinking но ни оставиха загадка за Баадето ,бъдещето за тейзето  Tired

# 456
Отново ни оставиха без фрагман.... ooooh! ooooh! ooooh!

Сиси

Цитат
И аз. Много  грозно излезе.    Бегюм,   след като разбра каква е ситуацията  не биваше да обижда така грубо  Сюрея, дори и  Фарук.
Не е честно. Сюрея ще изпадне  в   потрес, а не го заслужава.

Ами много грозно се получи. Сюрея с нищо не заслужи това. Бегюм имаше толкова възможности да отиде при Фарук и да се обяснят за миналото...Какво тук на тържеството ли ще се обясняват....А не ми се мисли как ще се почувства Сюрея, когато разбере истината...И подигравките на Ипек....

# 457

Ани пак искат да ни държат в напрежение  Tired сценаристки трикове  Hug

# 458

Аз май не искам и да има фрагман....Не ми се гледа Бегюм, нито обясненията й.....

# 459

Аз май не искам и да има фрагман....Не ми се гледа Бегюм, нито обясненията й.....

Аниии, не се настройвай предварително!  Може да не е толкова лошо...
Аз като гледах Ипек при издането на Бегюн, тя не реагира... Сякаш не я познава...

# 460

Аниии, не се настройвай предварително!  Може да не е толкова лошо...
Аз като гледах Ипек при издането на Бегюн, тя не реагира... Сякаш не я познава...

Не я познава но като разбере как ще злорадства  а може  и да използва тази новина за да  нарани  Сюрея  Tired тази вечер видяхме на какво е способна  ooooh! това момиче няма да има спирачки  ooooh! ако  и Есмата не успее да я разгадае и да се опита да я озъпти   Thinking от таз девойка ще се очаква всичко . Naughty

# 461
  • Варна
 love001
Не бях много полезна тази вечер, но .... понякога така става. Sad Поне знаем, че утре още призори мамашите ще са готови с превода и ще го видите както трябва. Peace

Хайде пак малко Ози- Фарук да попее или  newsm78 да покрещи. Joy Joy Joy Joy

Istanbullu Gelin 9 Bölüm Okulun İlk Öğrencisi

# 462
Мили момичета,
Благодаря на всички за разясненията, които правихте по време на онлайн сериала, благодарности на Бризчето и Злати за превода! Другояче нямаше как да завърши серията! Определено Емир вече има и вероятно Сю ще роди момиченце!  Hug Hug Hug bouquet bouquet bouquet

# 463
Деси - нормално е Ипек да не я познава, но споко, Фикрет ще й обясни коя е Бегюм....
Не видя ли, че първо Фикрет си смени физиономията и след това Осман и Мурат - направо лицата им се вкамениха....
Е, все пак Акиф не излезе голямата клюкарка и не докладва на Есма....Ама и той се оцъкли...А Бегюм като видя Фарук чак й стана мило....Не, не ,не...

# 464
Бризче как да не си била полезна  Hug без теб и Злати сме загубени щяхме да имаме само преразказ по картинки  от типа на образ има говор няма  Embarassed  Благодаря Ви ,че тази вечер не ни оставихте и бяхте с нас. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт