Розацея - тема 3

• 76 593
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Някой да е използвал жива/мъртва вода за нашият проблем?
Фръц?😊

# 616
Коя е жива?  Тази, която зареждат на слънце ли? 
Аз със сребърна почиствам понякога, харесва ми. Армакс е марката.  Друго не съм пробвала, не и успешно.

# 617
# 618
  • Пловдив
Как сте момичета?
Blood?

Аз съм на тема вода все още, сдобих се със една туба вода от Вонеща вода. Както знаете тя е с високо съдържание на сяра. За сега още не мога да споделя мнение, иска малко време защото не я пия , а я ползвам за комплеси, пръскам за освежаване и изплаквам лицето.

# 619
Ами аз днес приключих антибиотика(1 месец)за съжаление резултатът е лекооо подобрение.
Може би трябва по дълго да се пие ,но аз не мога поради други причини .
Това е положението:cry:
Мисля да си взема сребърна вода за вътрешен прием. За сега друго не ми идва на ум.....
Между другото предния ден ,така се случи ,че почти цял ден не бях яла(може би само един банан),чак вечерта хапнах фасул .Още същата вечер забелязах леко зачервяване и сърбеж на едната буза ,където близо 2 седмици нищо не беше излизало.Та на другия ден цъфнах със една огромна пъпка ,после до нея още и така .Много съм разтроена.....
Ще ви пусна и снимка Cry

# 620
  • Пловдив
Нещо го отключва, бобените?

# 621
Напоследък бузите ми са ок, но носът ми е зачервен а от вчера целият в гнойни пъпки, но от вътрешната страна на ноздрите, дали е розацейно това?

# 622
  • ... рееща се.
Момичета, айде пак за измивните продукти... Кой какво използва? Мерна ми се нагоре SVR? За това ли става дума?

# 623
  • Пловдив
Да, Пух, аз го похвалих. Първо взех малка разфасовка, сега виче взивам по 1л.

# 624
Здравейте! От вчера и аз съм диагностицирана  с розацея. Изписаха ми една схема като в началото за 10дни да се мажа с Флуцидин Н после 20дни Елидел а вечер Соолантра. Дейланг 50+ да мажа всеки ден и витамин В2 . Ползвал ли е някой от вас тези лекарства и дали има резултат? Притеснява ме кортикостероидния крем.

# 625
Някой ходил ли е при д-р Ани Пейкова на преглед? Ако може да ми препоръчате добър лекар от София при който да направя втора консултация.

# 626
Флуцидин или фусидин?  От второто полза аз не видях. За първото сега чувам.

# 627
  • Пловдив
Рени, не знам кой от двета крема е кортикостероид, но който и да е -е противопоказен за розацея. С коя степен розацея сте? Втора, може би заради изписаната соолантра?
Доктор за препоръка...сложно е..

# 628
Фуцидин Н това ми е изписано. Казаха ми начален етап, леко зачервяване. Ако не се изписват кортикостероинди, как може лекар да ги назначи. Много съм объркана.

# 629
  • Пловдив
Ей, тук идва големия проблем, за това няма препоръка за лекар. Изписват кортикостероид,лицето се оправя, и след това проблема се завъща в тройна сила. И става мазало.
Тук в темата няколко момичета ходят при др.Христозов, има много инфо за него, работи в СФ и Ст.Загора.

Общи условия

Активация на акаунт