Розацея - тема 3

• 77 464
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Грим ли сваляш с Авен?  

Ами след като ми забраниха всякакъв грим, и слънцезащитен, само си го чистя сутрин и вечер преди крема, ама като го сложа и става пожар. Вече съм убедена, че е от този скапан крем, ама ще изчакам още ден и ще им пратя пак снимки. Няма да спра да им досаждам, докато не видя подобрение. Може да ви звуча злобно и отчаяно, но сигурно и вие като мен сте дали купища пари за "проба-грешка" и ми писна да ми изписват ПОРЕДНИЯ крем, да "пробвам как е". Днес за първи път ме загледаха Sad

# 556
Аз не разбрах каква е причината изведнъж да иска да спреш Соолантра?

# 557
Защото се влошава от нея. Но сега си мисля, че може да е от мляко/крем на Авен. Ти пробва ли да ползваш Соолантрата без да ползваш другите неща? Може би наистина тези продукти, които използваш на Авен те влошават?
И да, според мен добре си се ориентирала, не спирай да им "досаждаш", защото ако си мълчиш, едва ли ще има подобрение или решение. Аз така последния път, като влязох, казах че няма да изляза, докато не получа отговорите на всичките въпроси, защото попредния път нещо много набързо ме претупаха. Лошото е, че докато задавам едни въпроси, забравих, кои бяха другите Laughing та не знам сега как да процедирам с гримовете. Chancy, armira, вие демодекс ли лекувахте? (не помня със сигурност, а нямам време да препрочета темата). Какво правите относно гримовете, четките? Новите ли си купихте а старите изхвърлихте, или какво направихте по въпроса? Питала съм и преди, но никой така и не ми отговори.

# 558
Аз също съм на мнение да дадеш шанс на Соолантрата без Авен.
Иначе аз лекувах демодекс. Смених си спиралата само и сменям дунапренчето на пудрата ми всяка седмица. Аз други гримове така или иначе не ползвам, сенки не притежавам. В момента даже и спирала не слагам, защото ме мързи вечер да я махам.

# 559
Chancy, благодаря за отговор. А самата пудра сменя ли?

# 560
Смених като свърши Simple Smile иначе не съм я сменяла заради демодекса

# 561
Ами и аз не знам, може би според него Солантрата ме влошава, защото уж е лекарство, а Авена е за нетолерантна кожа и се предполага, че няма да дава реакция, ама уви.

Не не съм пробвала да мажа само със Солантра, но довечера ще започна така, тоя скапан Авен повече няма да слагам, нито мляко, нито крем. Ще мина на старата мицеларна вода и така...

За въпросите и аз се оказах в шок, защото докато обяснявах през какво съм минала, забравих какво щях да питам. Сега си записвам всеки въпрос, който изниква и другия път няма да изляза и аз, докато не питам, защото не са малко пари за преглед, че така да ни претупват! Само се притеснявам с какво друго да се мажа, защото е факт, не знам от кое вече, но сухите ми петна ги няма, едно зло по-малко, но пък червените се върнаха Grinning Преди месец червените ги нямаше, сухите бяха там, сега обратно. Но ще досаждам! Ще ги накарам да запомнят името и номера ми и само като видят , че звъня да знаят за какво ги търся Grinning

Третата възможност, която ще си дам и ще се измъча е да ползвам и двете и да видя, дали наистина ще има подобрение, след това кофти влошаване...

Побърква ме факта, че единственото лечение, на което залагах, ми го спряха..

# 562
С мицеларната вода също внимавай, на коя марка ползваш? Аз досега що мицеларната вода ползвах - винаги ме влошаваше, но това не значи, че и при теб така, а че е възможно тя да влоши. Най-брутално ме влошаваше тази за чувствителна кожа/розацея (розова капачка) на Биодерма.

# 563
Хаха, тази с която се почистих преди прегледа ли Simple Smile Simple Smile Simple Smile и си влязох максимално палната Simple Smile а в кабинета горях ли горях. В смисъл че тази мицеларна на Биодерма е в клиниката и с нея се чистих 20 мин старателно в банята

# 564
Моля, какво пийте срещу демодекс? А някой пробвал ли е да си прави вечер покритие със сяра върху пъпките?

# 565
Хаха, тази с която се почистих преди прегледа ли Simple Smile Simple Smile Simple Smile и си влязох максимално палната Simple Smile а в кабинета горях ли горях. В смисъл че тази мицеларна на Биодерма е в клиниката и с нея се чистих 20 мин старателно в банята
Дада, същата е. Псувах си тихичко под носа, защото знаех, какво ще ми се случи, и излязох от банята зачервена ли, зачервена...Момичето на рецепцията ме попита какво ми се случи, и аз й казах, че е от мицеларната вода, тя ме гледаше много учудено. Но аз си знам, преди години, по препоръка на едната от лекарките си купих, че и най-голямото шише, и докато зацепя, че точно тя ме влошаваше...След няколко опита да ползвам мицеларна вода и на други марки, въобще се отказах от този продукт.

# 566
  • Пловдив
От мицеларните пламвам и аз, отдавна ги спрях.

Демодекс не лекувам, правих тест и беше отрицателен, но солантрата лекува и пъпките, не само демодекса. На практика тя ги махна, и флажила също.

Поръчах конската солантра от щатите, 3бр, ако някой иска мога да дам 1бр

Сяра -пия от януари, пробвах да я слагам в маска за лице, но остатъчната миризма ме побърква, усещам я часове наред😊

# 567
Моля, какво пийте срещу демодекс? А някой пробвал ли е да си прави вечер покритие със сяра върху пъпките?
Аз нищо не пия за демодекс, само със Соолантра се мажа. Знам, че се пие Флажил.

# 568

Дааа, същото стана и при мен, почистих се с нея и влязох червена в кабинета Sad
От мицеларните пламвам и аз, отдавна ги спрях.

Демодекс не лекувам, правих тест и беше отрицателен, но солантрата лекува и пъпките, не само демодекса. На практика тя ги махна, и флажила също.

Поръчах конската солантра от щатите, 3бр, ако някой иска мога да дам 1бр

Сяра -пия от януари, пробвах да я слагам в маска за лице, но остатъчната миризма ме побърква, усещам я часове наред😊

ще видя аз как ще съм сега с тази и ако е само с нея и няма реакция, ще взема едната (ако имаш още тогава). Странното е, че уж лекува пъпките, а на мен ми излизат пъпки, но ще видя самостоятелно как ще е. Иначе ползвах до сега на Ла рош, за чувствителна и сякаш нямах проблеми, но мега яко ми изсушаваше кожата.

С какво да си чистя лицето? Мицеларна не става, мляко не става, кокосовото масло нали уж хранело демодекса? С какво се чистите вие?

Иначе пия флажил по схема - 2 пъти на ден след хранене за 15 дни.

# 569
  • Пловдив
Чистя и махам грим и мърсотия от деня само и единствено с гел за чувствителна кожа на svr. Минаха ми доста измивни през лицето докато го нацеля този и сега не-сме-ням , че....😎

Общи условия

Активация на акаунт