Пролетта дойде, а януарче се смее и надига глава! - Тема 2

• 58 373
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Кучешки пюрета 😂
И на моята хубостница и избиват, та партито е денонощно.

# 556
Флауърче, мерси  Hug А кучешки пюрета категорично не бих пробвала Mr. Green
Тия зъбаци е*ати и зора дето са  ooooh! Аз такова нещо с голямата не помня така да я е мъчило.... Вчера чак 39.5 вдигна, даже се зачудих дали успоредно със зъбите не е тръгнало и нещо друго, ама освен леко разстроено стомахче и прозрачни сополки нищо няма, та ако до утре сутрин не е пушка, ще я водя на доктор, че от понеделник, здраве и живот, сме на почивка.
Като гледам със захранването, май сме най-назад - имам 10-на зеленчука и няколко плода въведени, преди седмица въведох жълтък, елда и просо съм давала и от днес започнах заешко месо. Нищо друго, ама малко по малко ще я караме, бърза работа нямаме и не мисля, че е проблем. Цял живот има да яде нормална храна.
Леко зъбоникнене на всички  Hug

# 557
  • NE
Чак сега видях кучешките пюрета. Joy

# 558
И при нас никнат зъби, лудница е ...Имаме вече два долу и педи каза че горе са набъбнали четири Close На моменти отказва да яде, а когато яде количеството е различно.Честно казано и аз не знам по колко точно изяжда, приготвям у дома и слагам на око Grinning , та затова се зачудих има ли някаква норма или..
За сега не е вдигал Т от зъби или поне не съм го хващала с Т, но има секрет от нослето втора седмица за който дори и виброцила не помогна.Със спането сме зле, събужда се минимум десет пъти като по малкото зло е да иска да играе, другия вариант е просто да плаче и да го носим с часове на ръце.....и да си легнем сутринта Confused

# 559
  • София
Явно зъбите започнаха да мъчат всички бебчовци. Моята беба няколко нощи плачеше и давах Панадол. Днес вече първото зъбче драска.

# 560
Здравейте,мами.И ние сме болни.Баткото ни е с ужасна хрема,за която виброцила не помогна.Сега е на антибиотични капки и се надявам да се излекува.Александър и той е със сополки.Правя му промивки с физиологичен р-р и слагаме Инфлуназал.Уверих се,че едното като е болно и другото задължително се разболява.Осцилококцинум хич файда няма.
И при Сашко има зор с горните зъби.Много са се надули венците и чакам първите два горни.Долните са си екстра!Като перфораторче е. Simple Smile
За пюретата-с баткото го карах на купешки.Проблеми не съм имала.Яде всичко,което му предложиш.Само леща не обича.Александър е с домашни пюрета.Вчера му правих макарони болонезе,ама постния вариант.Изяде 180гр.Много му хареса на мъника.И кисело мляко си хапва с кеф.Остава ми само прясното да въведа,но с него не бързам.
Опитвам се да приуча Бобо на тоалетната чиния,обаче не иска да върши работата там и това е.Като го питам дали ще казва като му се пишка и ака ми отговаря "Да".И ми казва,когато вече е свършил работата в памперса.По гащички го оставях-хич и не му прави впечатление,че е мокър.Отчайвам се вече.Днес купих два пакета памперс 4-ка-за баткото и за бебето.Вие кога мислите да слагате бебоците на гърнета?Аз Бобо на 10 месеца го слагах и си вършеше всичко успешно.Докато не проходи изхвърлях чисти памперси.Щом тръгна на самостоятелен ход и гърнето стана мираж.Дано с Александър да е по друг начин.
Да се похваля,че бебчо стои седнал сам.Обаче не иска да пълзи.Вири дупе нагоре и  това е.Голям мързел значи!

# 561
Моята бебка има първи зъб от днес, ден преди да стане на 7м. Иначе пълзи страшно бързо, изправя се като се държи за нещо и е абсолютна хала. Яде Хипп и по-рядко домашни пюрета, но си има и любими от тях. Домашни каши правя, в момента захранвам с глутен. Явно не е само от зъбите това със секретите, има гаден вирус- кара го близо 2 седмици.

# 562
  • NE
Ниа Честито първо зъбче.

# 563
Благодаря! Днес бебето е щастливо и се събуди в 7 готова за игра Simple Smile

# 564
Честито първо зъбче, Ниа!!! Дано ги вади леко другите.  Hug
Ох, направо ми втръсна от тия вируси! Ама то с това променливо време какво да се очаква. Сутрин сложиш кожух, а на обяд  вече потник ти трябва. Нашият организъм се стресира , а какво остава за бебетата. Това лято ние се разбихме от болести. Вечните хреми на баткото винаги се прехвърляха на Сашко и той е доста назад с ваксините. Началото на август му биха втория прием на хексата. Това са 5 ваксини(с тези от родилното) и двата приема на ротапикса, стават 7.А дори има още един 3 прием на ротарикса. Тази сутрин малкият ми син реши, че ще се върти като пумпал. И хоп от гръб по корем. А аз умряла от кеф, го връщам обратно по гръб, за да го гледам как се върти. Simple Smile

# 565
Благодаря! А нормално ли е бебе на 7 месеца да иска да стои права и да се изправя хваната за всичко? Да не и стане нещо на крачетата се притеснявам по-конкретно.

# 566
  • NE
То си е импулс. Вероятно ще проходи рано и ще пролази след прохождането. Има и такива деца. Ако се спазват правилата, които дават ортопедите, не би следвало да има проблем.

# 567
  • София
NiaV, и моята се изправя постоянно и се лови за всичко. Само я местя и те се сърди, после си лази и пак се лови някъде. Не мога да я спра.

# 568
Баткото така беше-хващаше се за решетките на креватчето и се изправяше.Беше и много хитър-събираше възглавнички,играчки,струпваше ги накуп и се катереше по тях да е на по-високо.Проходи на 13 месеца.Не се притеснявай!Бебка е си е добре! Simple Smile
Момичета,аз да ви питам как сте с кърменето?По колко пъти се кърмите?Ние с това хапване на пюрета доста разредихме кърменето през деня.Сутрин рано се кърмим и то не много,после на обяд за приспиване цокне малко,колкото да заспи и вечерта си е стабилното кърмене(вечерята е само кърма) .През нощта си цока активно.

# 569
Благодаря за успокоението! Флауърче, тя си пълзи от около месец, напоследък е супер бърза. Вече бяхме в спешното защото се хвърли от леглото и си удари ръката, но нищо и няма.

Общи условия

Активация на акаунт