Добре дошли, Януарки 2018!

• 51 638
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Много ви благодаря момичета :* дано всичко с всички ни да е наред и да нямаме проблеми Simple Smile

# 121
  • добрич
В коя седмица ходихте(ще ходите) на първи преглед?

# 122
Ева,почивай и всичко ще се нареди ,мисли си положителни неща Simple Smile

# 123
Момичета отново съм притеснена.Преди пет дни имах еднократно кафеникаво зацапване.Току що се появи жълтеникаво и доста слузесто без мирис.Мисля да мина преглед и се надявам някой да работи на празника.

# 124
В коя седмица ходихте(ще ходите) на първи преглед?
Аз отидох в 5г.с Simple Smile

# 125
Момичета отново съм притеснена.Преди пет дни имах еднократно кафеникаво зацапване.Току що се появи жълтеникаво и доста слузесто без мирис.Мисля да мина преглед и се надявам някой да работи на празника.
Не мисля че е нещо притеснително, но за твое успокоение отиди на лекар, чакаме да пишеш после

# 126
Бях на преглед и всичко се развива нормално за дадената седмица.За течението което имам пуснахме микробиология и ми изписа Гинексид профилактично.Вече съм доста по-спокойна Simple Smile

# 127
Момичета, помагайте. Много съм притеснена . Вчера ходих на преглед. Не се видя нищо.Пуснахме кръвен тест е резултата е 2300 ЧХГ . Но защо при толкова добър резултат не се вижда ембрион? Вие кога отидохте на преглед за първи път?

# 128
Аз бях на първи преглед в 4г.с+2дни...
Но кръвен тест не съм правила, само уринарен и то до не много добре наситена врора чертичка  Simple Smile та незнам тези стойности на коя седмица би трябвало да отговарят

# 129
  • Пловдив
Кротнах се!!!!
Бях на лекар сега. 5с.5д. Тупкащо сърце си има и всичко е по реда си!  Hug
П.с. с коремен не се видя нищо, само, че има бременност. Гледа ме с вагинален

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 12:08 от Шльоки_Пльоки

# 130
Аз ходих в 5.г.с ,кръвен не съм си правила ,направих си обикновен ,да не би да ти е била късна овулацията ,моята беше на 28.04 ,правих си тест и дори по моите изчисления е ранна,но тогава я хванах и въпреки това лекарката ми каза,че може да не се види все още нищо,но се видя само сакчето,за другото ми е раничко,пък и зависи от апаратурата,аз ходих в ин витро център,именно за да се види по добре

# 131
  • Пазарджик
Здравейте момичетан.Аз съм на 39 г. и знам, че съм бременна от 20.05. На 22.05 даже бях на лекар, защото това събитие го чакаме 10 години. Това ще ми е втора бременност. Имам си един прекрасен син на 17г. Много се вълнувам и притеснявам. За това се записвам тук при вас с надеждата заедно да намираме отговори на тревогите ни и да има с някой, да споделяш, някой ,който най-добре ще те разбере. Пожелавам на всички ни спокойно бременнеене и прекрасни здрави дечица през януари. Heart Eyes Blush bouquet

# 132
Здравейте! Имам си 2 чертички от днес, 4ти ден закъснение. Не мисля да ходя на лекар поне 10тина дни още. Живот и здраве, това ще ми е второ детенце. Баткото септември става на 3г.

# 133
  • Пазарджик
Какво мислите за оповестяването на новината????? Приятелките ми ми казват, че било много рано да казвам на който и да било освен на таткото.

# 134
  • Пловдив
Трънче, поне 10 човека знаеха за мен, още преди да съм видяла Точката /днес/. Прецених си на кой мога и искам да споделя.. не, че не исках да спорам всеки на улицата и да му казвам "Здравей, ще имам още едно бебе" хахах . На родителите ми и свекърите -още преди на мъжа им казах. С баткото пак така направих.

Общи условия

Активация на акаунт