Добре дошли, Януарки 2018!

• 51 643
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Всички по близки приятели знаят вече Simple Smile не го казвам на всеки ,само на най близките ,около мен

# 136
Аз казах само на много близки за мен хора

# 137
  • Пазарджик
ох и аз искам да кажа на всички . Чакаме това събитие 10 години и още не мога да повярвам, но се радвам страшно много. Имаше хора на които трябваше да кажа, като шефовете ми , но на всички останали направо има казах .....ох не мога да мълча.... Grinning Hug

# 138
Ние казахме на родителите ни, а мъжа ми понеже е дрънкало и на няколко приятели  Flutter

# 139
  • Пазарджик
Ние казахме на родителите ни, а мъжа ми понеже е дрънкало и на няколко приятели  Flutter

Embarassed и аз съм такова дрънкало като твоя мъж Grinning

# 140
И на мен ми се иска да кажа на всички но изчаквам да мине прегледа ми на 30.05 .До сега сме казали на родителите и на близки приятели Simple Smile

# 141
  • добрич
Казала съм само на две колежки и една съседка.Дори сестра ми не знае още,чакам да се видим и лично да ѝ кажа.На другите роднини ще кажем след прегледа.

# 142
аз днес бях на 1-ви преглед (5г.с. и 3 дни) и видяхме плодното сакче:) Иначе още след като направих теста раздухме на най-близките.Като чуя сърчице ще кажа на всички.Искам да го изкрещя на целия свят, не съм суеверна Simple Smile

# 143
Аз също ме съм суеверна...просто ми се иска да мине най рискованият период  Simple Smile
Как сте с работата, аз лично следобяд едвам издържам до края на раб. ден тоооолкова ми се спи и ми е уморено  #Crazy трудно се сдържам да не задремя на бюрото..

# 144
  • жителство на место
Трънче, здравей! Наборки сме Simple Smile, радвам се за което. Аз имам дъщеричка, през август ще стана на 9. Всички около нас вече знаят, че чакаме бебче,  пък и то даже ми личи.

# 145
  • Пловдив
Аз не работя, че малкия не го взеха на ясла, но слеобед си дърпам един сън с неги

# 146
Аз вече досадна ставам,но имате ли проблем с ходенето по голяма нужда?ако да как се справяте?

# 147
  • Пловдив
Ева, прави си кисело мляко с ленено семе

# 148
Аз също съм доста поспалива

# 149
  • Пловдив
Добро утро, момичета! Как се справяте с постоянното гадене? Нещо кошмарно е, с предната бременност нямах такъв проблем. И да попитам кой лекар ще ви води ЖК ( за Пловдив)? Аз засега ходя при Ямаков.

Общи условия

Активация на акаунт