Добре дошли, Януарки 2018!

• 51 645
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, момичета! Как се справяте с постоянното гадене? Нещо кошмарно е, с предната бременност нямах такъв проблем. И да попитам кой лекар ще ви води ЖК ( за Пловдив)? Аз засега ходя при Ямаков.
Добро утро,Петя Simple Smile  аз с първата бременност бях доста зле(лошо и повръщане и гадене от месо дори и сама при гледката му) пиех едне хапчета се сещам ,казват се Емил и също натриев цитрат ,иначе този път , засега съм добре,не ми е лошо дано и така си остане  Praynig  ,а за лекаря аз съм от Плевен Simple Smile

# 151
Аз вече досадна ставам,но имате ли проблем с ходенето по голяма нужда?ако да как се справяте?

Аз също имах проблем и ми изписаха един сироп, който се води уж за бебета, следобяд ще ти го снимам пия го от една седмица и засега си действа добре  Embarassed

# 152
  • Пазарджик
Трънче, здравей! Наборки сме Simple Smile, радвам се за което. Аз имам дъщеричка, през август ще стана на 9. Всички около нас вече знаят, че чакаме бебче,  пък и то даже ми личи.

ехеее, напоследък мамчетата около 40 стават все повече и това ми дава повече кураж. иначе си е малко страшничко, особено с нашата разлика между децата. Ще бъде 18г. Heart Eyes

# 153
  • Пловдив
Добро утро, момичета! Как се справяте с постоянното гадене? Нещо кошмарно е, с предната бременност нямах такъв проблем. И да попитам кой лекар ще ви води ЖК ( за Пловдив)? Аз засега ходя при Ямаков.
Аз съм при Карагеоргиев

# 154
  • Пазарджик
Аз също ме съм суеверна...просто ми се иска да мине най рискованият период  Simple Smile
Как сте с работата, аз лично следобяд едвам издържам до края на раб. ден тоооолкова ми се спи и ми е уморено  #Crazy трудно се сдържам да не задремя на бюрото..
моята работа е свързана с тежак физически труд и за това трябваше да кажа и на шефката ми и тя беше многе нтосиазирана от новината и веднага ми даде годишния отпуск, а после ще се възползвам от болнични до края. иначе ми се гади много, пишкам непрекъснато и ми се замотава главата понякога

# 155
И аз имам проблем със сънливостта след обяд, а за ходенето до тоалетна реших да не спирам тотално кафето, а да си пия по половин кафе с мляко, защото иначе ходенето до тоалетна е мираж Simple Smile Засега не ми се гади.За доктор мисля да ме следи д-р Анастенова ( Казанлък).

# 156
Здравейте момичета, вчера бях на преглед 5г.с. и 2 дни, видяхме точката. След две седмици ще ходя за сърчице!  Изписа ми фолиева киселина, свещички за запек/страдам доста/ и дуфастон. Възможно ли е от този дуфастона да се подувам като балон , чувствам се ужасно. Даже ме наболва корема, имам чувството че е от него, замислям се да го спра.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 13:31 от ОБИЧАМ ДА ОБИЧАМ

# 157
Привет и от мен! Тихичко се включвам и аз след положителен кръвен тест от 23.05. За нас това ще е второ детенце, имаме прекрасно момиченце почти на 4 годинки. През март преживях биохимична бременност, надявам се този път всичко да е наред до финала.  За нас това е много желана бременност. Евентуален термин по калкулатор ми дава 3 февруари, но понеже първото си дете родих със секцио и това живот и здраве се очертава да е с операция, така че ще влезем в Януари 2018!  Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 18:19 от Reading Miracle

# 158
Привет  bouquet
Аз знам чев работата ми няма да се зарадват ама изобщо  Naughty
Нямам постоянен заместник, мога да си взимам само лятото по 5дни. Имам опция да бачкам от вкъщи, но си имам и доста задължения на раб място. Затова не мога да съм от вкъщи постоянно. Другото е че трябва да си търсят човек, за да ме замести /колежката преди мен която е била си е гледала бебето и е бачкала/ аз със сигурност няма да съм така. Naughty Нз дали могат да ме прецакат по някъв начин..

# 159
  • Пазарджик
rady 17. така е много гадно. това е периода, в който ние жените е редно да си изживеем подобаващо. Дано да  се чувстваш добре за да поработваш, но не се натоварвай. моите шефове бяха много толерантни, даже толкова се зарадваха, че шефката ми се разплака. И без проблем сега съм в годишен отпуск

# 160
Аз се оказа. че даже вече съм и 7 седмица, докато се усетя, видяхме и пулса вчера! Или ще е рано януарче, или късно коледно декемврийче Simple Smile
аз съм дори в 9 и 1 ден попринцип термина ми е за 27 дек, но бях с по-късна овулация и сега е за 1 2 януари аз съмата съм на 6ти  Joy

# 161
Здравейте момичета... днес получих пет шест капки кафеникаво зацапване  и ми изписаха Дуфастон сутрин и вечер.. Някоя от вас приема ли го... ? Че се стресирах, а иначе днес влизам в 5 г.с. или втори месец..

# 162
Усмивка 92, аз приемам Дуфастон от вчера. 5г.с+2дни, доктора ми го изписа без да съм се оплаквала.  Чувствам се подута от него, но щом е преценил мисля че трябва да го пием. Той е за задържане.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 13:19 от ОБИЧАМ ДА ОБИЧАМ

# 163
Усмивка 92, аз приемам Дуфастон от вчера. 5г.с+2дни, доктора ми го изписа без да съм се оплаквала.  Чувствам се подута от него, но щом е преценил мисля че трябва да го пием. Той е за задържане.

Ами ще си го пием, аз ей сега си купих една кутийка и изпих едно, а от утре ще са по две + фолиевата киселина

# 164
Аз на 30.05 съм на първи преглед при Борислав Иванов  и се надявам да приеме да ме следи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт