Добре дошли, Януарки 2018!

• 51 649
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • Пазарджик
момичета, на мен още при потвърждението  с ултразвука, генеколожката ми изписа Утрогестан, което е вид прогестерон, както и Дуфастона. плюс фолиевата киселина с комплекс от витамини от група В . предполагам, че е за добро, защото, знам, че този хормон влияе добре за задържане на плода и за заздравяване на плацентата. за момента аз нямам проблеми, дано и да нямам, но с първата ми бременност имах. родих детето си почти 2 месеца по-рано заради плацента превия!

# 166
  • Пловдив
Аз пак започвам да имам чести киселини. Днес е ужас. Дано да е от нещо което съм яла. Предния път, последния месец, щях да се гътна от киселини ooooh!

# 167
Аз също приеман Утрогестан 3×2 на ден ( забременях с инсеминация) и засега нямам проблеми. Доколкото знам е много важно да не паднат нивата на прогестерона, така че ще ги пием, за добро е Simple Smile

# 168
Здравейте и от мен. Връщам се от преглед и вече мога да се включа в групата спокойна. 7 г.с. имаме пулс около 150, всичко изглежда нормално. Термин около 15 Януари. Също ми беше изписан Утрогестан по 1 таблетка сутрин и вечер и фолиева киселина. Като изключим постоянното гадене и отпадналост други оплаквания нямам. Мързел за къщната работа, но той май и преди си го имаше  Laughing Хубав ден на всички!!!

# 169
  • жителство на место
Тази бременност не ми се гади, но предния път до 4-тия месец си беше постоянно усещане, мина от само себе си. Дуфастон и витамини не приемам, само фолиева киселина. На работа си ходя, харесва ми, не се изморявам все още. Подуването е и мой проблем, изглеждам като за 6-ти месец.  Joy Започвам да вадя широките туники.

# 170
Може и да ме анатемосате, но съм с 2 доста положителни теста от днес, и он лайн калкулаторите казват термин края на януари, най късно 01.02...
Ново ми е всичко, нямам представа от нищо свързано с майчинство, ще ви чета внимателно. Моля да ми помагате, като ми изникнат глупавите въпроси...
 Embarassed Embarassed Embarassed
 bouquet

# 171
Може и да ме анатемосате, но съм с 2 доста положителни теста от днес, и он лайн калкулаторите казват термин края на януари, най късно 01.02...
Ново ми е всичко, нямам представа от нищо свързано с майчинство, ще ви чета внимателно. Моля да ми помагате, като ми изникнат глупавите въпроси...
 Embarassed Embarassed Embarassed
 bouquet
Като за начало почни с фолиева киселина да приемаш Simple Smile

# 172
В понеделник ще отида при личната, да ми обясни най важното за начало.

# 173
  • Пазарджик

привет , не се тревожи за въпросите. нищо, че съм раждала и преди и сега все едно нищо не е било.Много съм развълнувана. и аз също като теб имам хиляди тъпи въпроси. И аз като теб за това се записах тук, за да има с кой да споделям моите мисли, притеснения и въпроси с другите готинки мамчета тук. Благодаря на всички  за разбирането и да те приветствам и теб и да ти кажа да споделяш и най-нелепите си мисли. Heart Eyes искам да ти кажа, че личната ми нищо не ми каза . Генеколкога, който щ Heart Eyesе те проследява, той ще ти обясни всичко

# 174

привет , не се тревожи за въпросите. нищо, че съм раждала и преди и сега все едно нищо не е било.Много съм развълнувана. и аз също като теб имам хиляди тъпи въпроси. И аз като теб за това се записах тук, за да има с кой да споделям моите мисли, притеснения и въпроси с другите готинки мамчета тук. Благодаря на всички  за разбирането и да те приветствам и теб и да ти кажа да споделяш и най-нелепите си мисли. Heart Eyes искам да ти кажа, че личната ми нищо не ми каза . Генеколкога, който щ Heart Eyesе те проследява, той ще ти обясни всичко
Здравей!
Личната ми, навремето е била педиатърка, и е баба на бебета, близнаци...та много се надявам да ми помогне, и да ми подбере подходяща лекарка за проследяване на бременноста...

# 175
Как сте момичета ?Днес ме изписаха и всичко е наред Simple Smile

# 176
Здравейте,бъдещи(и настоящи) мамчета. Вписвам се тихо и аз. Преди 2 дни видях двете чертички. Това ми е втора бременност и се надявам да протече леко и безпроблемно както първата.
   1stroller

# 177
След час съм на преглед, дано всичко е ок и видя малката точица

# 178
След час съм на преглед, дано всичко е ок и видя малката точица
Това първи преглед ли ще е Мими?

# 179
  • Пловдив
Здравейте, днес съм една идея по добре. Гаденето беше само преди обед, след това почнаха киселини  Laughing . Ама не се оплаквам, само човечето да е добре. Шльоки_Пльоки, Карагеоргиев в Пълмед ли работи и лесно ли дава болнични? На работа е зле ситуацията и няма да са доволни като разберат и ще им тормоз, затова предпочитам да си изляза в болничен.

Общи условия

Активация на акаунт